Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KaśkaKwa czytałam o Twoich obawach odnośnie mniejszego pęcherzyka... Jeśli już widać zarodki to wielkości pecherzyka nie mierzą - to już nie ma znaczenia... Bądź dobrej myśli, ważne żebyś na następnej wizycie zobaczyła dwa bijące serducha! Tego życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 15:06
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
makalotia wrote:Jak Wy dziś się czujecie ? Ja dziś jestem zombie.. nie ogarniam. Gdyby nie to, że mam dziecko to spałabym cały dzień. Właśnie wypiłam kawe i łudzę się, że zadziała .
Kadetka, witaj. Gratuluję bliźniaków!Kadetka lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Mi też się dziś oczy zamykają. Poszłam do sklepu po chleb i brzuch boli, spać się chce. Też czuję się jak flaczek
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kadetka wrote:Nie mam bezdotykowego termometru ale nie stresuj się tak! Na początku ciąży podwyższona temperatura to normalne, może już poprostu przechodzisz na normalną temp.. Jeden dzień lepszego samopoczucia też o niczym nie przesądza.. Spokojnie stresując się możesz zaszkodzić dzieciątku.. Wzięłaś coś na ból brzucha? Bierzesz magnez? Dobrze kojarzę, ze masz urządzenie do monitorowania tętna..? To powinno Cię uspokoić..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja się ostatnio chwaliłam, że prawie wcale nie miewam mdłości a dziś po drzemce mnie tak zamuliło na wymioty, że chyba lepiej bym się poczuła jakbym rzeczywiście zwymiotowała, bo takie mulenie jest najgorsze. Naprawdę współczuję dziewczynom, które to mają codziennie. Ja bym nie dała rady z mdłościami. Przed drzemką zjadłam Bounty i wypiłam Actimel, to może od tego mnie tak wzięło.
-
A wizyte mam w srode u rodzinnego bo on prowadzi ciąże. I bede chciała zeby na jakies usg wyslal jesli sie da. To wtedy moze za dwa tyg a jak nie to prywatnie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dyrektor tetna dziala dopiero od 12 tyg a ja mam 7 tc .. moze faktycznie nie powinnam sie przyjmowac
Tego nie wiedzialam. . Ale naprawdę mysle ze spokojnie .. ja tez jak tylko mialam 1 dzien bez wymiotow to juz myslalam czy wszystko dobrze. . Ale tak to sfiksujemy przez ten czas. . bądź dobrej myśli. . Modlitwa do św. Rity napewno Cie uspokoiczarnulka24 lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Nita wrote:Ja się ostatnio chwaliłam, że prawie wcale nie miewam mdłości a dziś po drzemce mnie tak zamuliło na wymioty, że chyba lepiej bym się poczuła jakbym rzeczywiście zwymiotowała, bo takie mulenie jest najgorsze. Naprawdę współczuję dziewczynom, które to mają codziennie. Ja bym nie dała rady z mdłościami. Przed drzemką zjadłam Bounty i wypiłam Actimel, to może od tego mnie tak wzięło.
Nita nieststy nie poczulabys się lepiej. .. przy problemach żołądkowych tak jest fakrycznie. . Ale nie w tym przypadku .. nawet jak zwrócisz mdlosci i nudnosci dalej Ci towarzyszą. . Do tego czujesz nadszarpniety brzuch, nie mówiąc co w ustach. . I często pulsujacy bol glowy. . Ale najgorze jest to ze zastanawiasz się czy tabletka zdążyła się przyjąć. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 16:56
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:KaśkaKwa czytałam o Twoich obawach odnośnie mniejszego pęcherzyka... Jeśli już widać zarodki to wielkości pecherzyka nie mierzą - to już nie ma znaczenia... Bądź dobrej myśli, ważne żebyś na następnej wizycie zobaczyła dwa bijące serducha! Tego życzę
Hejka, ale super kolejna mama bliźniąt
Czekam do tej wizyty serduszkowej, samopoczucie coraz gorsze ...
Ale czekałam na to 10 lat
-
Dzisiaj zrobilam powtórne badanie moczu jako że wizyta za tydzień w związku z tymibakteriami. Dzisiejszy wynik w osadzie tylko nieliczne bakterie, wiec super za to pH moczu 8.0 ciężar właściwy 1.010 czyliza mały i w osadzie dość liczne fosforany bezpostaciowe.... miała któraś z was taką sytuację? To był mocz po nocy z 8:30 w nocy wstawalam o 3 na siku więc po 5h mogłoby być bardziej zageszczeone.
Co do dzisiejszego samopoczucia to u mnie również brak energii i senność jeszcze bolą mnie ledzwia. -
Lilka26 wrote:Dzisiaj zrobilam powtórne badanie moczu jako że wizyta za tydzień w związku z tymibakteriami. Dzisiejszy wynik w osadzie tylko nieliczne bakterie, wiec super za to pH moczu 8.0 ciężar właściwy 1.010 czyliza mały i w osadzie dość liczne fosforany bezpostaciowe.... miała któraś z was taką sytuację? To był mocz po nocy z 8:30 w nocy wstawalam o 3 na siku więc po 5h mogłoby być bardziej zageszczeone.
Co do dzisiejszego samopoczucia to u mnie również brak energii i senność jeszcze bolą mnie ledzwia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 19:13
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Nita wrote:Ja się ostatnio chwaliłam, że prawie wcale nie miewam mdłości a dziś po drzemce mnie tak zamuliło na wymioty, że chyba lepiej bym się poczuła jakbym rzeczywiście zwymiotowała, bo takie mulenie jest najgorsze. Naprawdę współczuję dziewczynom, które to mają codziennie. Ja bym nie dała rady z mdłościami. Przed drzemką zjadłam Bounty i wypiłam Actimel, to może od tego mnie tak wzięło.
Dzieciątko nie lubi kokosa?Nita lubi tę wiadomość
synek 2013r
Aniołek 14 tc -
A mnie znowu głowa rozbolała. Co któryś dzień mnie męczy.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny głupie pytanie jak wy odczuwacie mdlosci bo ja ostatnio okropnie sie czuje ale sama nie wiem czy to mdlosci czy co innego.. ogolnie nie zwymiotuje
mother84 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Dziewczyny głupie pytanie jak wy odczuwacie mdlosci bo ja ostatnio okropnie sie czuje ale sama nie wiem czy to mdlosci czy co innego.. ogolnie nie zwymiotuje
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny głupie pytanie jak wy odczuwacie mdlosci bo ja ostatnio okropnie sie czuje ale sama nie wiem czy to mdlosci czy co innego.. ogolnie nie zwymiotuje
06.2015 - nasz aniołek:*