Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
PAtrycja- no mi gin mowil ze dzwine ze w takiej wysokiej ciazy sie zdarzylo.
mam zbadac proby watrobowe i bilirubine- ide jutro.
bo wczesniej z 2 tyg temu tez mi sie zdarzylo.
ale jak czytamn to czesc osob tak ma- dziecko moze kopnac w zoladek.
Atakasobiejedna- my tez bedziemy zamawiac to lozeczko:) tez cale biale.
czekam na kupon
)
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Badanie super. USG trwało 20-25 min - wszystko dokładnie zbadane i sprawdzone.
Dziewczynka na 100% - mamy zdjęcie cipuchy w 3DWszystkie narządy prawidłowe Przepływy bardzo dobre. Ilość płynu owodniowego w normie. Nie ma już jasnej plamki w sercu !!! Serduszko biło 139 u/min Zdrowa Pola
Waży 1547 g
Widzieliśmy dziurki w nosie i język, którym memlała sobie w buzi
Położenie główkowe. Łożysko na przedniej ścianie ( to się nie zmieniło)
No i foteczka dla forumowych cioć
Patrycja20, angelcia, Atakasobiejedna, megg, Penelope, Asiaa1201, Gosiak, Sue, AsiaSzw, Lara 82, Januszkowa, juska19, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra, Aagnieszkaa, Bietka, słoneczna 85, kasia_1988, LadyMK, asia888 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:No właśnie... na razie mi nic nie odpisała... ale może wraca z Gdańska i napisze dopiero z domu, ma kawałek drogi, może sama prowadzi, bo jej mąż chyba pracuje na nocki.
W każdym bądź razie ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za Konstancję -
Katiś, cieszę się, że wszystko dobrze
Duże już te nasze Dzieci! I jaka różnica jest pomiędzy zdjęciem z suwaczka, a tym nowym
Teraz już tylko z górki, chociaż lekko nie będzie
Też czekam na info od Cath. I trzymam kciuki, żeby było dobrze. Cath chyba pisała, że jedzie z mamą na te badania. Tak mi się coś majaczy
A mnie boli prawe biodro. Coraz bardziej. Nie boli tylko jak na nim leżę albo siedzę. Jak się położę na lewym boku, to ból jest przeokropny!!
Do tego zasnęłam, obudziłam się o 21I znów nie zasnę do 4!!! Wrrrr...
-
Jestem jestem. Konstancja ma arytmię. Serduszko dobrze zbudowane wszystko na swoim miejscu. Ale niestety arytmia jest i mowi ze duza. Skurcze nadkomorowe cos takiego o ile sie nie mylę. Moze to zniknąć po porodzie i w większości przypadków znika ale moze byc tak ze zostanie.
-
nick nieaktualnyCath bardzo mi przykro, ale najważniejsze, że serduszko jest prawidłowe! Teraz będziemy trzymać kciuki za to, żeby to zniknęło po porodzie. Na pewno tak będzie! Silna dziewczynka z Niej, a Ty jesteś dzielną mamą.
Wybacz, że będę wścibska, ale... Jak rozwiążą Twoją ciążę? Skąd tak nagle wzięła się ta arytmia u Małej?