Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nic nie aplikowałam,nie wspòłżyłam,nie goliłam...z odbytu też nie bo sprawdzałam (a rozpoznam bo już tak miałam z 2)...to była taka kropla krwi bez śluzu na papierze po każdym z trzech podtarć pod rząd...nic nie boli,mała się rusza...lekarka nie odbiera,chyba pacjenta ma...
-
Przedszkolanka.. Moj gin mowil ze jak krew to na Ip... Wiec jesli nic nie gmeralas i nie aplikowalas to ja bym pojechala.. Zreszta pewnie nawet jakbym gmerala to bym pojechala dla spokoju...
Mistrzyni kochana gratulacje nasza pierwsza mamusiu !!dziewczynki sa dzielne i dadza rade
trzymam kciuki za Nie z calych sil az bola :p bedzie dobrze
dla pocieszenia powiem Ci ze moja szwagierka urodzila blizniaki chlopakow- 1 wazyl ok 3 a drugi jakos ponizej 2 jak u Ciebie, bo ten mniejszy mial owinieta nozke w pepowinie i byl niedozywiony a cale zarelko trafialo do drugiego, tez byl pod obserwacja ale wszystko bylo super i teraz chlopaki maja 8 lat w styczniu i super sie rozwijaja, wogole nie choruja! Zdrowi jak konie, a ten mniejszy co byl to nadrobil czas traciny w brzuchu i teraz by mu sie troche dieta przydala :p
Aha no i obaj urodzeni w 39 tcwiec moze tak jest z tymi blizniakami
A kolezanka tez urodZila ale jedno dziecko przed terminem i mialo 1900 bylo w inkubatorze jakies problemy na poczatku chyba tez z oddychaniem i teraz ma 9 miechow i zdrowa jak rybawiec wszytko bedzie na bank dobrze
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Mistrzyni gratulacje!!!
Bella mój kot je kitekata i whiskasa (saszetki) + różne wędliny, najchętniej drobiowe. Uwielbia też łososia wędzonego i smażonego. Suchą karmę ograniczyłam do minimum po ostatniej chorobie kotka (tak zaleciła pani wet.) Dzisiaj kupiłam mu śliczną obroże przeciwpchelną, jest kolorowa w paseczki. Nie wiedziałam, że takie robią, zawsze miał jednokolorowe ciemneWygląda szałowo
Katiś wydaje mi się, że nasze koty wyczuwają nasze ciąże, mój za mną wszędzie łazi, gdzie ja tam kot.
Fedra Twoja Natalka już taka dużaMoja chyba do takiej wagi nie dojdzie. Wizyta w czwartek.
Dzisiaj byłam na wymazie GBS (W Krk. na Sławkowskiej), nic strasznegoW pt. wynik. Pochodziłyśmy z mamą po mieście, byłyśmy na pysznych pierogach. Mam dzisiaj mnóstwo energii
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które martwią się tym, że tyją lub przytyły za dużo itd - przeczytałam dziś w książce "W oczekiwaniu na dziecko", że w 9 miesiącu przyrost wagi maleje lub całkowicie się zatrzymuje, a niektóre wręcz chudną 1-1,5kg
Także nie będzie z nami tak najgorzej
Przedszkolanko, daj znać czy pojechałaś na IP. Myślę, że jak nienawidzę szpitali, tak krew też by mnie wygnała na sprawdzenie, tym bardziej na tym etapie ciąży.
Ja właśnie zaparzyłam rumianek i siadam do mojej książki, bo już prawie ją kończę.
Później poszukam inspiracji na włosy, bo mam ochotę na jakąś przemianęFedra lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko poobserwuj, jak lekarka nie oddzwoni to jedź na IP sprawdzić
A dziewczyny wklejam moje zdjęcie z Sylwestra35tc 0dz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:18
Gosiak, juska19, AsiaSzw, Lara 82, truskawkax25, Katiś, cath, Sue, Penelope, Angélique89, Januszkowa, megg, laureczka25, angelcia, Patrycja20, LadyDi, Fedra, asia888, Asiaa1201 lubią tę wiadomość