Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:No i się poryczałam ;( (oczywiście ze szczęścia) posłuchajcie sobie
https://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0
nie wiem czy to hormony czy co ale nie mogę płaczu powstrzymac to takie wzruszajace17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Słoneczna ja umiem takie zupy: pomidorowa , ogórkowa, kapuśniak, flaczki, fasolka po bretońsku, rosół, jarzynowa, żurek. Może coś wybierzesz
Ja właśnie zjadłam ziemniaczki z koperkiem, jajko sadzone i ukiszone ( tzn małosolne) wczoraj ogóreczkiFedra, truskawkax25 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Cześć ja po wizycie. I lekarz powiedział, że na 80% dziewuszka 22 sierpnia następna wizyta i jeśli mała będzie współpracować to już na 100% powie. (ale mój doktor nigdy co do płci się nie pomylił) Moje marzenie mieć dziewczynkę A jaka modelka. hihihi po mamusi Tak pokazywała wszystkie pięknie że aż doktorek był w szoku. A jak fikała. Koziołki normlanie Piękne zdjęcia mamy
całe ciałko:
A tutaj piękna twarzyczka ( mam nadzieję, że nos nie będzie po tatusiu) :
Termin przesunął się na 30 stycznia. Ale będę do was zaglądać też. Moje maleństwo ma 7 cm i wszystko na swoim miejscu serduszko biło 159 No i już zaczęłam II trymestr więc jestem o wiele spokojniejsza Wszystko jest w idealnym stanie pan doktor powiedział.
Będzie mała KonstancjaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 15:01
słoneczna 85, kasia_1988, Katiś, juska19, Fedra, sebza, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, Bietka, Januszkowa, Penelope, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Katis to ja te tez umiem , chociaz flakow nigdy nei robilam i fasolki ale teraz nie mam na to smaka.
mysle moze kurcze jaakas kartoflanka albo cos? albo krupniczek:)
Nigdy nie zrobiłam kartoflanki ani krupniczku bo nie wiedziałam jak... masz jakiś fajny przepis?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 15:00
-
Aha wrote:Gosiak - daj znac jak na tej jodze jest i czy warto
Szukam jaki cwiczen na pilce. Jakbyscie na cos fajnego wpadly dajcie znac.
A myslala ktoras z Was o chodzeniu na basen?
ja się włąśnie dzisiaj będę dowiadywać czy mogę chodzić na basen i jeśli mam być szczera to jeśli mi zabroni to go zabije bo niestety ból pleców mam straszny przez problem z kręgosłupem a basen by pomógł...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sebza wrote:Basen jest super i fizjoterapeuta polecił mi na moje bóle pleców, ale co z tego, jak złapałam infekcję i pewnie jakbym zaczęła chodzić na basen to bym całą ciążę musiała brać leki na infekcje... Więc rezygnuję.
Sebza a pytałaś moze gina o takie chyba to są tabletki (może się dzisiaj dowiem) dopochwowe które się zakłada przed kożystaniem z basenu, mają podobno chronić przed infekcjami?
gdzieś o tym na forum czytałam ale nie mogę teraz tego odnaleść17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ja się włąśnie dzisiaj będę dowiadywać czy mogę chodzić na basen i jeśli mam być szczera to jeśli mi zabroni to go zabije bo niestety ból pleców mam straszny przez problem z kręgosłupem a basen by pomógł...
Fedra też mogłabys coś dopisać
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r1CHQZYjgvZb1K36e9oSkbdL13mlKKl5g7ijRDJy18w/edit?pli=1#gid=0 -
Katiś wrote:Kurde zjadłam obiad, niby się najadłam, ale teraz patrze na Kuchenne rewolucje i właśnie wcina gulaszową zupę i placki po węgiersku i kurde zgłodniałam
tez właśnie oglądam kuchenne rewolucje i zjadłabym placek taki... ale wiem ze cierpiałabym pożniej na zgagę i mdłości niemiłosiernie... -
Aha wrote:Mam nadzieje ze sie juz przestaniecie denerwowac. W ciazy nie mozna! Pamietacie?
Mam takie intymne pytanko. Co pol godziny chodze robic siusiu. Juz zaczelam liczyc. Nie wiem czy czestomocz to az tyle...
tak to częstomoczAha lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi