Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka, a jeszcze jedno nawet nie po myslalam o tych nakładach, a Piotruś ma 2 tyg. Starsza koleżankę i właśnie ona od poczatku je tylko w nakładach. Moja znajoma tak mała karmiła na poczatku jak poranila jej sutki i potem mała juz Nir chciała chwycić piersi i do dziś je w nakładach.
-
słoneczna 85 wrote:Jaka Sabela?
Wypad z baru bo nie ma towaru;))
:p
Ja też mam jedno - ale mi się nie chce cofać i sprawdzać kto mi dałJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Mój juz po 1 drzemce zasnął sam przy lodowce. Obudził się zjadł o 8 i teraz fisiuje na łóżku a ja prasuje. Bo juz naczynia pomyte, śniadanie zjedzone, pranie wstawione. Ale ogólnie to nie mogę chaty ogarnąć za cholerę. Codziennie mam czas tylko na podstawowe czynności, a gdzie cos więcej jak starcie kurzu np.?
Ah nie wiem jak ja wysprzatam przed chrzcinami, maz non stop na budowie. Mama mnie wkurza bo potrafi się wyrobić i do mnie przyjechać w sobotę o 14 no sorry ale od 16 to mis juz jest raczej maruda mamusi. Ahh ciężko no ale jakoś muszę, chyba zaczne nocami bo mis to tak do 2 pospi spokojnie. Choć dziś miał ciężką noc chyba brzuszek bolal, bo często chciał do cyca i bardzo się wiercil.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:30
-
Witajcie. W koncu wszystko nadrobilam
Pia trzymam kciuki za wizyte!
Gosiak, Pia gratuluje 4 miesiecy
Laurka trzymam kciuki zeby nakladki byly wybawieniem Waszego kp. Ja tez bym dziecka nie wsadzila w takie krzeselko, siedzisko czy nie wiem jak to nazwac.
Ja tez mam jedynke, czyli jakis moj post sie nie spodobal albo ktos przypadkowo wcisnal.
Ja chodzikom mowie stanowczo nie. Lepiej i wydaje mi sie ze szybciej dziecko samo uczy sie chodzic. Kuba zaczal chodzic majac 9-10 miesiecy. Pchaczy tez nie mielismy i nie bede kupowala. Jakos jak mial 2 latka to dostal taki samochodzik, gdzie sie siada i odpycha. Rowerka biegowego nie chcialam. Ma taki zwykly na pedaly i super juz jezdzi