Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
eska29044 wrote:Dzięki bo w sumie kto da rady jak nie my😀. Który jesteś tydzień?
Ula, świetna wiadomość, teraz będzie już z górki. -
blama wrote:Ja po wizycie. 20.09 mam się stawić do szpitala, 21.09 planowane CC ☺️☺️. Rozpakowane dziewczyny - gratulacje ♥️
blama lubi tę wiadomość
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
nick nieaktualnyWitajcie!!!
Przede wszystkim gratuluję wszystkim Wam, które mają już swoje dzieci na świecie!!!
Daaawno mnie tu nie było... A bo to gości mieliśmy dużo, potem się wzięliśmy w końcu za wyprawkę i taki syndrom wicia gniazda mam od pewnego czasu, że codziennie coś sprzątam, wynoszę, przestawiam, co też zabiera czas.
Jeszcze około 2 tygodnie do terminu. Wizyty mam częściej. Kilka dni temu główka chyba zeszła nisko, po czuję napieranie na spojenie łonowe i ciężej się przez to chodzi. -
Jesteśmy trzeci dzień w domu i czuje ze zaczynam ogarniać. Dzieci oboje śpią. Ja porobilam zaległe pranie. Suszy się na słońcu. Malutka w wózku na słoneczku. Tylko osy latają. Dom zamiast mieszkania to jednak jest luksus. Mam moc do pracy tylko bol kręgosłupa mnie ogranicza.
Dziewczyny po cc kiedy zdejmowalyacie szwy ? Mi w szpitalu słowem nie wspomnieli. A mam obawy żeby za wcześnie nie usunąć. Widzę ze skóra mega zasiniona przy ranie. Ciekawe jak się goi.Swatka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Hej hej melduje się udało Filip urodzony dziś 3400 i 57 długi
Marianka@87, Swatka, Mimi__, Madzia 89, Emma_, Tusianka, Mama Trójki, martuśka737, Mum2b, blama, lestaa, majóweczka83, Etoilka, Nalia, Ania95, Marcia86, nat87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakby ktoś chciał rodzić w Trójmieście to w UCK nie ma miejsc, czekam aż mi znajdą na Zaspie albo Elblągu... Wg przyjmującej powinnam być po porodzie już tydzień z moją cukrzycą i prowadzący za długo mnie trzymał bez skierowania... Ja prdl...
Ale najważniejsze że mnie już nie chcą wypuścić do domu i mała zaraz będzie z nami 🥰 dopiero to do mnie chyba dociera i trochę się boje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDreamer wrote:Jesteśmy trzeci dzień w domu i czuje ze zaczynam ogarniać. Dzieci oboje śpią. Ja porobilam zaległe pranie. Suszy się na słońcu. Malutka w wózku na słoneczku. Tylko osy latają. Dom zamiast mieszkania to jednak jest luksus. Mam moc do pracy tylko bol kręgosłupa mnie ogranicza.
Dziewczyny po cc kiedy zdejmowalyacie szwy ? Mi w szpitalu słowem nie wspomnieli. A mam obawy żeby za wcześnie nie usunąć. Widzę ze skóra mega zasiniona przy ranie. Ciekawe jak się goi.
W wypisie powinno być o terminie zdjęcia szwów. Ściąga się na IP, można też poprosić położną środowiskową. -
Dreamer wrote:Jesteśmy trzeci dzień w domu i czuje ze zaczynam ogarniać. Dzieci oboje śpią. Ja porobilam zaległe pranie. Suszy się na słońcu. Malutka w wózku na słoneczku. Tylko osy latają. Dom zamiast mieszkania to jednak jest luksus. Mam moc do pracy tylko bol kręgosłupa mnie ogranicza.
Dziewczyny po cc kiedy zdejmowalyacie szwy ? Mi w szpitalu słowem nie wspomnieli. A mam obawy żeby za wcześnie nie usunąć. Widzę ze skóra mega zasiniona przy ranie. Ciekawe jak się goi.
Mi w szpitalu powiedzieli że w 8 dobie. Ale moja położna obejrzała moja bliznę i stwierdziła że za wcześnie. Miałam, a właściwie nadal mam z boku mega krwiaka, strupy w miejscu zszycia itd. zdjęła mi dopiero w poniedziałek, tj. w 11 dobie. W sobotę akurat zaczęło mi coś cieknąć, już myślałam że może ropieje czy cos więc wysyłałam jej zdjęcia, ale mówiła że to tylko jakiś płyn surowiczy, psikac octaniseptem i jakby było coś nie tak miałam dzwonić. Ale na szczęście przeszło. Przy sciaganiu twierdziła że jeszcze slabo zagojone, ale nie chciała już dłużej czekać żeby nie daj nie przyrosło do skóry. Więc myślę że jakoś 11-12 dzień to max13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek -
Mi w szpitalu powiedzieli, że szwy między 7 a 10 dobą do zdjęcia. Zdjęła mi je położna w przychodni w 8 dobie.
Anulka gratulacje.
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Mum2b wrote:Anulka gratulacje! Ja mam jutro cc😱
Anulka, gratulacje!majóweczka83, Mum2b lubią tę wiadomość
09/09/21 - urodziny długo oczekiwanego synka -
Anulka, gratulacje i dużo zdrówka
Ależ się dzieje! Lestaa, Mum2b, Mimi, powodzenia, dziewczyny
Mój syn miał dziś wrócić po chorobie do przedszkola. Rano dostaliśmy maila, że są przypadki bostonki, więc jeszcze go zostawiliśmy w domu... Mąż za to przeziębiony (czytaj: umierający), aż strach pomyśleć, co by było jakbym teraz zaczęła rodzić... Maruda z dreszczami na porodówce to ostatnie, czego mi trzeba. Ech.lestaa, Mum2b lubią tę wiadomość
-
Anulka gratuluję!! Kawał chłopa 🥰🥰🥰 Zdrówka Wam życzę.
Mimi, nie martw się na zapas, bo co lekarz to opinia i może twój prowadzący lepiej zna sytuację, zdrówka życzę żeby okazał się trafiony termin, trzymam kciuki.
Moja siostra z cukrzycą i nadciśnieniem dostała skierowanie na wywołanie, bo ryzyko duże itd nie można dłużej czekać, ale nie było miejsc porobili badania i dostała się dopiero tydzień później. W końcu i tak miała wywoływany, a córeczkę urodziła sama z wagą 3400 więc w sam raz i dzięki późniejszemu wywoływaniu być może udało się samej urodzić bo dziecko było gotowe, także okarze się dopiero po porodzie czy termin ok czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 16:01