Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie wrzesień 2021❤️
Odpowiedz

Mamusie wrzesień 2021❤️

Oceń ten wątek:
  • Menina Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2025, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Swatka, ja zaglądam na wątek Październik 2023 i zauważyłam Twój wpis. Fajnie Cię widzieć. Jak tam u Ciebie i Twoich maluchów?

Franio jest zadowolonym przedszkolakiem (ale on chodził też wcześniej do żłobka, więc nie było dużej zmiany). Nie możemy się nadziwić z mężem, że to już taki mały mądrala, który się z każdym dogada i wszystko opowie.
    Choruje nam dużo w sezonie infekcyjnym. I od razu na zapalenie oskrzeli. Mamy się z nim w końcu wybrać do pulmonologa.

Ciekawa jestem, czy ktoś jeszcze się odezwie.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • Dreamer Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2025, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tu zaglądam sprawdzić czy ktoś się odzywa.
    U nas młoda wyrosła na niezłego ananaska. Od początku ciężki egzemplarz no i nie odpuszcza nam dalej. Uparty charakter, musi stawiać na swoim. Co wieczór awanturka. Szukanie punktu zapalnego, zwykle kończy się awanturą o zęby. Odpukać ale nie choruje. Opuściła trzy dni w przedszkolu od września. Syn 100% frekwencja więc się stabilizuje z tym chorowaniem. Oczywiście mają katary ale przedszkole już odpuściło i z małym katarem który nie utrudnia funkcjonowania można przychodzić .
    Problemy mamy za to z zębami. Niestety będziemy leczyć prawdopodobnie pod narkozą. Ogólnie ciężki temat

• Gosiaaak Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dawno mnie tu nie było. Jak tam praqie pięciolatki?

31.12.2020 pozytywny test, beta HCG 53,4 mUl/ml (26dc)
    04.01.2021 beta HCG 417 mUl/ml , progesteron 34,5 ng/ml
    11.01.2021 beta HCG 6572 mUl/ml
    12.01.2021 pęcherzyk ciążowy 0.82 cm + pęcherzyk żółtkowy 0.27 cm
    15.01.2021 beta HCG 26 361 mIU/ml
    30.02.2021 Mały człowiek - 200 g
‹‹ 908 909 910 911 912
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ