X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie wrzesień 2021❤️
Odpowiedz

Mamusie wrzesień 2021❤️

Oceń ten wątek:
  • Menina Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Swatka, ja zaglądam na wątek Październik 2023 i zauważyłam Twój wpis. Fajnie Cię widzieć. Jak tam u Ciebie i Twoich maluchów?

Franio jest zadowolonym przedszkolakiem (ale on chodził też wcześniej do żłobka, więc nie było dużej zmiany). Nie możemy się nadziwić z mężem, że to już taki mały mądrala, który się z każdym dogada i wszystko opowie.
    Choruje nam dużo w sezonie infekcyjnym. I od razu na zapalenie oskrzeli. Mamy się z nim w końcu wybrać do pulmonologa.

Ciekawa jestem, czy ktoś jeszcze się odezwie.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • Dreamer Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tu zaglądam sprawdzić czy ktoś się odzywa.
    U nas młoda wyrosła na niezłego ananaska. Od początku ciężki egzemplarz no i nie odpuszcza nam dalej. Uparty charakter, musi stawiać na swoim. Co wieczór awanturka. Szukanie punktu zapalnego, zwykle kończy się awanturą o zęby. Odpukać ale nie choruje. Opuściła trzy dni w przedszkolu od września. Syn 100% frekwencja więc się stabilizuje z tym chorowaniem. Oczywiście mają katary ale przedszkole już odpuściło i z małym katarem który nie utrudnia funkcjonowania można przychodzić .
    Problemy mamy za to z zębami. Niestety będziemy leczyć prawdopodobnie pod narkozą. Ogólnie ciężki temat

‹‹ 908 909 910 911 912
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ