X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie wrzesień 2021❤️
Odpowiedz

Mamusie wrzesień 2021❤️

Oceń ten wątek:
  • Menina Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Swatka, ja zaglądam na wątek Październik 2023 i zauważyłam Twój wpis. Fajnie Cię widzieć. Jak tam u Ciebie i Twoich maluchów?

Franio jest zadowolonym przedszkolakiem (ale on chodził też wcześniej do żłobka, więc nie było dużej zmiany). Nie możemy się nadziwić z mężem, że to już taki mały mądrala, który się z każdym dogada i wszystko opowie.
    Choruje nam dużo w sezonie infekcyjnym. I od razu na zapalenie oskrzeli. Mamy się z nim w końcu wybrać do pulmonologa.

Ciekawa jestem, czy ktoś jeszcze się odezwie.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • Dreamer Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tu zaglądam sprawdzić czy ktoś się odzywa.
    U nas młoda wyrosła na niezłego ananaska. Od początku ciężki egzemplarz no i nie odpuszcza nam dalej. Uparty charakter, musi stawiać na swoim. Co wieczór awanturka. Szukanie punktu zapalnego, zwykle kończy się awanturą o zęby. Odpukać ale nie choruje. Opuściła trzy dni w przedszkolu od września. Syn 100% frekwencja więc się stabilizuje z tym chorowaniem. Oczywiście mają katary ale przedszkole już odpuściło i z małym katarem który nie utrudnia funkcjonowania można przychodzić .
    Problemy mamy za to z zębami. Niestety będziemy leczyć prawdopodobnie pod narkozą. Ogólnie ciężki temat

‹‹ 908 909 910 911 912
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ