X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie z Hamburga
Odpowiedz

Mamusie z Hamburga

Oceń ten wątek:
  • amilka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja jestem Ola tez chodze do Romanowskiej, ale jestem z niej bardzo zadowolona.
    Ja zaczynam teraz 4 miesiac, w domu 4 latek :) Mieszkam na Wandsbek.

p19ucsqv9hbi49uu.png
    wersja z OM
    oar8skjoa5uwfzmc.png
    dqprj44j0rp9buta.png

• kita78 Debiutantka

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Szkoda że trochę daleko od siebie mieszkamy ale może uda się kiedyś spotkać u lekarza ja mam teraz termin 21.11

nzjd3e3kn26xfxca.png
  • kita78 Debiutantka

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    21.11 będę miała robione badanie krzywej cukrowej czy któraś z Was miała je wykonywane u Romanowskiej czy trzeba się jakoś przygotować wizytę mam na godziny popołudniowe więc nie wyobrażam sobie być na czczo. Może któraś z Was jest z okolic Osdorf i ma dużo czasu jest chętna się spotkać przy kawie i pogadać ja bardzo chętnie od siedzenia w domu nie długo zwariuje :)

nzjd3e3kn26xfxca.png
  • Olymphia Debiutantka

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, odświeżam wątek. Są tu jakieś przyszłe mamy z Hamburga? Sama jestem w 6 tygodniu ciąży i chłonę wszystkie informacje i reakcje organizmu na ciążę.
    To będzie moje pierwsze dziecko więc chodzę z głową w chmurach.

rbj0ckr.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ