Mamy 2019 z Warszawy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Zapraszam drogie forumowe koleżanki w ciąży z Warszawy do dzielenia przemyśleniami i poradami oraz wymiany spostrzeżeń odnośnie prowadzenia ciaży w centrach medycznych i porodu w szpitalu w stolicy
Mój poród maj 2019, jestem również aktywną mamą 4,5 letniej córy miło miKasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Hej jestem z Wawy. Mi wypada poród w sierpniu wizytę u ginki mam 7 styczeń. Musze jeszcze się zapisać do poradni gineg.
Pantera lubi tę wiadomość
-
To już u Was niedługo będą dzieci moja ginka pracowala na Ochocie teraz się przeniosła do medispace. W sumie lepiej bo mam bliżej do niej. Pracuje też w moim rodzinnym mieście jak się czujecie dziewczyny? W ktorym tyg. Dowiedzialyscie się jaka płeć ? Znacie poradnie ginekolog. Na Wołoskiej?
Pantera lubi tę wiadomość
-
Werni z tego co kojarzę na woloska to tylko donoszone ciaze, nie mają zbytnio sprzętu dla wcześniaków i "cięższych" przypadkiw. Pracuje tam jako położona mojego męża mamy koleżanka i myślałam żeby tam rodzic prze chwile. Ale jednak wybrałam inflancka (bliżej i wyższa referencyjność). Podobno ten szpital zdziadzial jak zaczął być dostępny dla wszystkich ale tylko z opowieści to wiem.
-
A ciaze prowadzę ulw Medicoverze u dr Jacka Maxiejewskiego. Przymuje on na Tarchominie i w Alejach. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i przez aplikację Medicover. Sam z siebie lekarz malo mówmy ale profesjonalny i mam do Niego bardzo duże zaufanie. Jest bezproblemowy i robi USG na każdej wizycie plus duża kultura osobista- brak spóźnien oraz pomaga wstać z fotela czy leżanki i Mąż ze mną wchodzi bez problemu do gabinetu.
-
Hej sąsiadki
Również prowadzę ciążę w Medicover u dr Połujańskiego.
W lux med pierwszą ciążę prowadził mi dr Piasny, bardzo fajny, dwie znajome z pracy u niego rodziły i wychwalały
Zastanawiam się nad porodem na Madalińskiego lub Żwirki, ewentualnie w szpitalu Medicover
Ogólnie próbowałam wybrać prowadzącego w Medicover lub CM Damiana ale bez szału jeśli chodzi o jakość lekarzy i dostępność w dogodnej lokalizacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 20:33
-
Bry
Córka 3 lata i 8 m-cy, teraz termin w lipcu. Ciążę prowadzę u dr Wrony. Jeśli wszystko będzie dalej szło dobrze będę rodzić w Bielańskim albo na Karowej. Bielanski mam pod nosem i tam rodzilam córkę A na Karowej pracuje mój gin. -
Witam dziewczyny ja mam poród na koniec lutego/początek marca. Najbliżej mam Szpital Bródnowski, ale zastanawiam się też nad Szpitalem na Starynkiewiczna? Macie może jakieś opinie na temat Starynkiewicza - chciałabym mieć vbac.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
VianEthel wrote:Cześć dziewczyny,
Ja nie z Warszawy, ale najbliższa okolica. Termin wypada mi na wrzesień. Polećcie proszę lekarza, za krótko tu mieszkam, żeby ich znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 18:57
-
nick nieaktualny
-
Oleśka11 wrote:Bardzo, bardzo polecam dr Radzikowską, przyjmuje w Babka Medica. Posiada wszelkie certyfikaty i jest ciepłą lekarką, która wszystko cierpliwie tłumaczy
Kogoś jeszcze polecacie?2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc
-
Anet85 wrote:Witam dziewczyny ja mam poród na koniec lutego/początek marca. Najbliżej mam Szpital Bródnowski, ale zastanawiam się też nad Szpitalem na Starynkiewiczna? Macie może jakieś opinie na temat Starynkiewicza - chciałabym mieć vbac.
Anet85 lubi tę wiadomość