X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamy z Gorzowa Wlkp i okolic
Odpowiedz

Mamy z Gorzowa Wlkp i okolic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magduśka Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyszłe mamy z pięknego miasta Gorzowa Wlkp i okolic. Piszcie. Wymieniajmy się swoimi doświadczeniami, wspierajmy w naszych cudownych 9 miesiącach.

Magdalena
  • Magduśka Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, nie ma mam z lubuskiego??????

Magdalena
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 20:33

• Magduśka Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało mam, a w mojej okolicy tyle brzuchatek teraz pomyka po ulicach i to zdecydowanie nie są ciaze spozywcze

Magdalena
  • Magduśka Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W, ktory jesteś tygodniu ciąży i jak się czujesz. U mnie to 9 tc gdyby nie to, że nie mam miesiaczki to nie bardzo czuje się jak w ciazy. Od tygodnia biegam częściej do toalety, wstaje nawet w nocy co wcześniej mi się nie zdążalo. Mam wyczulony węch. Czuje wszystko to czego pozostali domownicy nie zdążyli poczuć. Piersi większe i tyle.

Magdalena
  • Magduśka Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam w, ktorym jesteś tygodniu ale ze mnie gapa. Dopiero teraz zauważyłam Twój suwaczek. Miłego dnia.

Magdalena
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ