Mamy z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakładam wątek, ponieważ staraczki z rocznika 91 uważam, za najlepszy wątek na staraniach
A w ostatnim czasie sporo tych przyszłych mam z rocznika 91 się zrobiło i tu grzejemy dla pozostałych miejsce, żeby szybko dołączyłytym_janek, Loczek2018, agniecha2101 lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Cukierniczka wrote:Jestem dopiero przyszłą mamą, ale dołączę!
Jak my w większości w sumie można było nazwać ciężarówki
Ale w sumie mamami już jesteśmy, tylko nasze dzieciaki są w brzuchach
nie wiem jak na innych wątkach, ale tylko przypominam że jutro w lidlu są ubranka dla noworodków i ciężarnych, ja zamierzam podjechać bo jak widzę ceny tych ubranek to się załamuję tymi cenami. No i wyglądają na takie bezpłciowe te ubranka, a nie same róże albo niebieskie
tym_janek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:Jak my w większości w sumie można było nazwać ciężarówki
Ale w sumie mamami już jesteśmy, tylko nasze dzieciaki są w brzuchach
nie wiem jak na innych wątkach, ale tylko przypominam że jutro w lidlu są ubranka dla noworodków i ciężarnych, ja zamierzam podjechać bo jak widzę ceny tych ubranek to się załamuję tymi cenami. No i wyglądają na takie bezpłciowe te ubranka, a nie same róże albo niebieskie
Dzięki za info To już wiem co jutro robię👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
01.03 mam zaplanowaną cesarkę - ulozenie posladkowe. Szczerze mowiac nie moge sie doczekac. Całą ciaze przechodzilam bajecznie, do 26 tc w ogole nie czulam ze jestem w ciazy (i nie mialam brzucha), ale od parunastu dni moj organizm protestuje... Gdyby nie ulozenie mojej princzipesy, to tanczylabym, uprawiala duzo seksu, pila herbatke malinową i robila wszystko inne, co robi sie na wywolanie porodu
Dziewczyny polujcie na promocje w HM. Tam kupilam 80% ciuszkow, zanim jeszcze znalam plec Wszystko w bezach, bielach i szarosciach. Rozmiar 68 kupowalam juz np. w Reserved, bo bylo mi jakos tak za szaro, a tam mają takie fajne kolorowe ciuszki.
Za pozno zreflektowalam, bo tak kupilabym tez w C&A. Ale dalam juz sobie zakaz na ciuszki.
A Lidl jest chwalony wszem i wobec. I faktycznie mają super jakosc i ceny tez ok.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Hej dziewczyny, można dołączyć? Też jestem rocznik 91 . Co prawda już dużo ciąży mi nie zostało .
Faktycznie Lidl ma dobre jakościowo ciuszki. W h&m też sporo kupiłam i tam wszystko takie uniwersalne. Polecam jeszxze Pinokio i Escallante - fajna jakość, przystępne ceny .tym_janek, PLPaulina lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Pewnie że możesz dołączyć
Jak byłam w h&m to nic z tych malutkich nie było przecenione chce kupić niezbędne minimum więc chciałabym moc sobie "pomacac" niż zamawiać przez Internet. Pinokio i escallante mam już w zakładkach:D tylko tam trzeba zamawiać więc czekam na czerwiec z takimi sklepami. W mieście moim rodzinnym jest jeszcze outlet cocodrillo i można kupić ich ubranka po 10zl więc też czekam co moja mama tam upoluje:)
Zazdorszcze wam już końcówki dziewczyny ale coś czuję że jest tak samo stresująca jak początek. Mój mąż właśnie dostał olśnienia jak braliśmy prysznic i pierwszy raz zobaczył że trochę brzuch już mi wystaje tak się wzruszył że ja aż się wzruszyłam jego reakcjatym_janek lubi tę wiadomość
-
Mój mąż oszalał odkąd zobaczył pierwszą fotkę usg w poniedziałek. Na dobranoc już nie tylko daje mi buzi w usta ale też w brzuszek mimo, że absolutnie nic nie widać. A dziś to nawet mieliśmy taką sytuację:
On (do mojego brzycha): Jak tam maluchu, słyszałem, że serduszko Ci szaleje.
Ja (do mojego męża): Wiesz, że on jeszcze nie ma wykształconego słuchu i cię nie słyszy?
On (do mnie): Rośliny też nie słyszą a lepiej rosną jak się do nich mówi.
Ja: Rośliny, wydychanie CO2 podczas mówienia, proces fotosyntezy... coś ci to mówi?
On: Ja tu się staram nas przyzwyczaić, żeby gadanie do Twojego brzucha nie było dziwne i krępujące, a ty wymyślasz...
Ja:...
On (znów do brzycha): Widzisz, mama wymyśla.
KurtynaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 23:15
lollla7, darika lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Ja odwiedzałam ostatnio moje przyjaciółki dwie- świeżo upieczone mamuśki, jak wpadlam w ubranka w sklepie to prawie siłą mąż mnie wyciągał, taaaaaakie slodkości
Czesc Darika, pamietam jak opowoadalas swoją historię na wątku staraczki z rocznika 91, Ale minęło szybko!tym_janek lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
A kiedy zaczęłyście kupować ubranka dla maluszków? Ja już najchętniej bym kiedyś wpadła, ale na razie się wstrzymuje i nie wiem, kiedy możnaby już, bo też nie chce zapeszać Mi zawsze podobały się w H&M, a ostatnio odkryłam NewBie by KappAhl - same cudowności.