Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim, nie czytałam ostatnich wpisów ale tylko na szybk9 napiszę, że dzisiaj 35+0 przywitaliśmy na świecie nasze dwa małe skarby. Oboje wydolni oddechowo ale w inkubatorach. Urodzili się o 17.13 i 17.14. W szpitalu byłam ze skurczami od 11;)
Jak się lepiej poczuje to napiszę coś więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 20:37
Hermiona5, Twilight, Zniechecona, Andzelina, Niewidzialnaa, Aniamania, Kaczka, Madzixon, Mikaaa92, Ulaa, Roksi, Pralinka, Tyśka , Konieczynka, Jusia 82, chicaloca, Luusia lubią tę wiadomość
-
O wow Elza! Nie spodziewałam się takiej wiadomości dziś! 🫣 gratulacje🥰 odpoczywaj i zdrowka dla Ciebie i chlopakow! 💙💙
-
Gusia najlepsze życzenia dla córeczki 🥰
Dla mnie te pobudki o 5 to dramat..tym bardziej ze sama chodzę spac dopiero koło 24…🫣🫣
Aasha dobrze ze pojechałaś, kilka dni pod kontrola nie zaszkodzą 😊
Ula dobre wiesci! Oby tak dalej 😊
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Wow jakie wiesci! Elza gratulacje, no tego sie nie spodziewalismy ale jak na blizniaki to naprawde dlugo posiedzieli w brzuszku!
Ula, ciesze sie ze u Ciebie tez dobrze Mika, nie wyrywaj sie! Mam nadzieje, ze sie uspokoi.
Mnie juz nie boli brzuch, troche krzyz ale jest duzo lepiej. Ide spac. Mam nadzieje ze sie uspokoi wszystko.Mikaaa92, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Elza gratulacje!🥳 Przecierasz szlaki na naszej grupie😉 Dużo zdrówka dla Ciebie i dzieci, wracaj szybko do sił💪🏻
Kaczka lubi tę wiadomość
Starania od 12.2019
Lipiec 2021 Sono Hsg ✅
29.01.2022 1 IUI ❌
(leki : Clostilbegyt+ Ovitrelle)
01.03.2022 2 IUI - ❌
(leki: Aromek + Ovitrelle)
➡️ 05.2022 IVF - ICSI 🤞🏻
Leki : od 21 dc Estrofen💊
Krótki protokół - stymulacja : Bemfola 175, Orgalutran 0.25, przed punkcją : Ovitrelle +Gonapeptyl.
Wychodowalam 13 pęcherzyków.
Punkcja 31.05.2022🥚 - > pobrano 9 komórek-> blastki 5dniowe 3x❄️❄️❄️ transfer odroczony
1 FET 30.06.2022 🤞🏻-beta Hcg 9dpt 241! 🤞🏻🧡, beta Hch 12dpt 1177! 🤞🏻🧡
USG 5+5 - > mamy zarodek 🧡🙏🏻
USG 7+4 - > zarodek dalej z nami i jest serduszko 😍 crl 1, 32 cm tętno 160
USG 9+3/9+6->bejbik dalej na pokładzie 😍crl 2,97 cm tętno 180 🧡❤️
10+6 badanie Sanco - wynik prawidłowy ❤️ będzie synek 🧡👶🏼 -
dokładnie szlaki przetarte tak dzisiaj analizowałam znaki zoodiaku i stwierdziłam ze chciałabym urodzić do 18.02 żeby jeszcze załapać się na wodnika już jedna rybę mam w domu, wiec z dwoma byłoby ciekawie 🙈 ale to raczej mało prawdopodobne, dziś 35+2 😜
Mikaaa92 lubi tę wiadomość
-
Elza wielkie gratulacje ❤️ co za wiadomość! Wzruszyłam się 🥰
Niech maleństwa rosną zdrowo żebyście szybko wyszli ze szpitala 💪
Jak będziesz miała chwilę to napisz proszę jak tam poród, wrażenia no i tak ogólnie jak się czujesz ❤️
Ps. I nie spotkamy się w poradni tego 8.02 🙈 -
Elza ale Niespodzianka! Wielkie gratulacje! Odpoczywaj, a w wolnej chwili pisz jak się czujesz.
Chłopaki napewno sobie poradzą, ile faktycznie mierzyli i ważyli?
Oby wszystko było dobrze i do tygodnia żebyście byli już w domku.
BoboBolek wrote:Ulaa, Aasha,
Trzymam kciuki, aby szło po waszej myśli.
Nie chcemy żadnych porodów jeszcze!
No może Konieczynki 😜
Nie daje rady fizycznie i psychicznie.
🤷🏽♀️
Właśnie, nie wpychać się w kolejkę 😆 Zaciskać nóżki do końca lutego.
A ja dziś...
CIAZA DONOSZONA!!!
TA-DAM
Ps. Gdzie jest mój mąż ? 🫢❤️🔥❤️🔥❤️🔥
I jakoś Młody chyba wyczuł że umowa najmu mu się kończy bo coś spokojnie siedzi od wczoraj, kobiecie nie dogodzisz, teraz się martwię że się nie rusza tak intensywnie jak zazwyczaj.Madzixon, Jusia 82, Hermiona5, Luusia lubią tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Gdzie jest mój mąż ? 🫢❤️🔥❤️🔥❤️🔥
I jakoś Młody chyba wyczuł że umowa najmu mu się kończy bo coś spokojnie siedzi od wczoraj, kobiecie nie dogodzisz, teraz się martwię że się nie rusza tak intensywnie jak zazwyczaj.
Mąż wiedział kiedy się schować haha🤣 a z tymi ruchami to tak jest, jak wyczynia cuda, sypie kopniakami i przesuwa stopą w lewo i w prawo to człowiek ma dosyć, a przyjdzie dzień spokoju to już stres czemu się nie rusza, znam to 😉
Zniechęcona a lekarz co mówił na ten temat bo nie pamiętam? Dziwne to jest🙄 ale może mięśnie dna miednicy są już tak osłabione że przytrafia się nietrzymanie moczu...
Kaczka ja z tym wodnikiem mam to samo 😆
Ogólnie to cześć wszystkim w piąteczek! 👋💕
Kaczka lubi tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm