Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
BoboBolek, współczuję wracaj do zdrowia. Ja chyba w grudniu to przechodziłam i wtedy myślałam jak to musi być straszne gdy dopadnie coś takiego na czas rozwiązania. Bardzo Cię przytulam i trzymam kciuki żeby maleństwo przeczekało choróbsko.
Starania od 2014 ,
1 ICSI maj 2018, ❄️❄️❄️
2 ICSI sierpień 2019, ❄️❄️❄️❄️❄️
3 ICSI kwiecień 2021❄️❄️❄️
9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
10. transfer INVIMED (podane 2 blastki 3BB i 2CC) - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200
4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)
11. transfer, beta<0,2
12. transfer 09.01.25 beta 6dpt:59,6 , 8dpt:152 -
U nas też dziś telefon z przedszkola. Lekki stan podgorączkowy był, teraz prawie 39.
Dzisiejsze wiadomości u nas na forum same nieciekawe. A już te poparzenie oka...
BoboBolek mam nadzieję, że Cię nie złoży mocno.... Trzymajcie się 😘
Oby jutro były lepsze wieści. -
Roksi dużo chodzę i po korytarzu i po schodach i niestety guzik to daje, jedynie twardnienia brzucha i pojedyncze skurcze… Jakby to było takie proste rozkręcić akcje 😅 bo z tym rozwarciem to już by było z górki…
Lucy oby szybko u Was przeszło
Moja koleżanka z sali chyba dziś urodzi, wiecie. I jakoś tak mi przykro, ze nie ja. Choć jej nie zazdroszczę jak widzę jak się meczy z coraz silniejszymi skurczami. U mnie na ktg nic po południu -
Gusia ale się wymęczysz kobieto 😔
Trzymam kciuki żeby szybko się coś ruszyło 🙏
Dla chorowitków dużo zdrówka ❤️
Gabrysia od dzisiaj od 13 jest ze mną na sali ❤️ teraz uczymy się jeść z piersi, dobijamy do 2kg i spadamy stąd 😃Hermiona5, Mikaaa92, Roksi, Aniamania, Jusia 82, Pralinka lubią tę wiadomość
-
Ehh Gusia współczuje, to musi być strasznie frustrujace 😩😩 mam nadzieje ze niedługo się ruszy
Zdrowka dla wszystkich choruskow, oby do porodu żadna z nas nie musiała męczyć się z żadnymi infekcjami!
-
Ula, pare dni I wyjdziecie ! Trzymam kciuki oby to nastapilo jak najszybciej, wiadomo - w domu to w domu.
Ja dzis przesadzilam z porzadkami - tak mi sie daje spojenie we znaki, ze nie dam rady chodzic. Brzuch sie nie spina nic a nic, ale to spojenie/wiezadla a o Chryste… ciesze sie ze za Tydz juz bede w szpitalu i mam nadzieje ze porod sie Wtedy jakos rozkreci, bo nie wyobrazam sobie takiego funkcjoniwania do terminu porodu 😳
-
I wspolczuje chorob… u nas z racji ferii odpuscilismy juz dyzur w przedszkolu, i zostawiamy dziewczyny do 4 tyg po porodzie w domu. Wiadomo wszedzie cos moga zlapac, ale jednak sprobujemy zrobic co sie da zeby uchronic mlodego przynajmniej w tym okresie noworodkowym.
-
U mnie skończyło się na cc - Miłosz 23.02.23 3840 g, 58 cm
Roksi, Ulaa, Kaczka, Hermiona5, Jusia 82, Aniamania, Mikaaa92, Ciążowa_Gapsy, Madzixon, Konieczynka, Pralinka lubią tę wiadomość
-
Andzelina wrote:Zdrowia wszystkim i wytrwałości 😊
Ulaa a jak Twoi chłopcy zareagowali na siostrę? Bo w końcu trzech braci to niezły team 😁
Chłopcy jeszcze nie widzieli siostry, starsi nie mogą się doczekać już, a najmłodszy raczej nie jest świadomy jeszcze co go czeka 😃
Póki co radzą sobie świetnie z mężem i moją mamą, także mogę spokojnie być tutaj z Gabrysią i czekać na wypis -
Magdalenka gratulacje 🙂
U nas gorączka nie odpuszcza. Lek przestał działać i urosła znów wysoko. Ale najgorsze, że już pół godziny temu zaczęliśmy dzień. Właśnie idę robić śniadanie bo młodej brzuszek mówi, że jest głodny ..... A tak gada, że cały pion ja słyszy. -
Magdalenka gratulacje 🥰 napisz nam później jak to u Was było dokładnie!
Ulaa zaraz będziecie w domku, bracia przepadną za siostrą na pewno 😊
Chorowitki wracajcie do zdrowia!! 🍀 Niech te choróbska nas omijają szerokim łukiem teraz 🤞
A ja się dzisiaj wyjątkowo wyspałam i to jest tak fantastyczne uczucie 🙈 oczywiście przebudzałam się trochę w nocy ale udawało się szybko zasnąć, co w ostatnich tygodniach było rzadkością
Dzisiaj mam zamiar trochę posprzątać w domu, zobaczymy na ile mój kręgosłup i spojenie mi na to pozwoli 😅 ale może trochę ruszy to sytuację bo szczerze mam dosyć bycia wielorybem, który wieczorami ledwo chodzi, brzuch jeszcze urósł, nadal jest wysoko, skurcze jakieś są ale nieregularne...
Oficjalnie rezerwuję przyszłą środę lub czwartek! 😆Hermiona5, Ulaa lubią tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm