MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie te Święta wykonczły. W niedzielę byliśmy w restauracji, było mnóstwo ludzi i dzieci się bawiły - super miejsce. Jadła ładnie, trochę się rozgladała, trochę zdrzemnęła była przegrzeczna. My się wystresowaliśmy jak będzie. Wczoraj ja zrobiłam obiad. Od rana Małą zajmował się Tatuś a ja gotowałam. Żurek pycha, babka wyszła mi niebiańska polecam przepis Ani Starmach. I ulubiony mazurek Męża. Wieczorem po prostu padłam. Mamy problemy z wieczornym usypianiem, ile się nagimnastykujemy to nasze.
Chc zacząć ćwiczyć, w pasie 87... Nie mogę patrzeć na ten brzuch. Macie może jakieś sprawdzone ćwiczenia?. -
Cześć dziewczyny. U mnie tragiczne dni... Pełne kłótni, nerwów i szarpaniny... Wczoraj doszło nawet do rekoczynow 😥
Niebawem idę do prawnika na umówioną wizytę.. Trzymajcie proszę kciuki żeby udało się osiągnąć to wszystko co chce. Wieczorem wolnej chwili napisze wam co udalo się ustalić. -
Katia89 przesyłam dużo wsparcia! Walcz dla siebie i dla Was! Zostaw go w samych skarpetkach! 💪 Wiem, co to jest rozwód. Myślę, że nie zna się swojego Męża dopóki nie zaczyna się z nim rozwodzić. Masz w sobie tyle siły ile się nawet nie spodziewasz. Jeśli potrzebujesz dobrego prawnika (ona niestety tania nie jest) ale za to skuteczna były Mąż powiedział, że to walec, bo tak go rozjechała 💪.
-
Katia trzymaj się.
U mnie święta średnio bo jakiś tak mało świątecznie. Maz pracował wiec beznadzieja...
Lusia jesr super grzeczna już świadomie się czasem uśmiecha a nawet próbuje coś zagadać
Waży 4500g woec bez szału, ale tyje swoim tempem.lkc, Butterfly 83, teverde lubią tę wiadomość
-
Ayleen jak tam twoja rana po CC? Mnie chyba znowu zaczyna się bardziej paprac... Już prawie dwie buteleczki octaniseotu zużyłam. Mam dość i go odstawiam, a zamiast tego włączam propolis. Mam nadzieje że się poprawi.
A Madzia od dwóch dni zmiana o 180 stopni. Nagle dłużej w nocy śpi, a w ciągu dnia daje się odłożyć do łóżeczka gdzie sobie spokojnie leży nawet i 40 min. Tyle że ma teraz troszkę katar i nie wiem czy ten spokój nie jest zwodniczy. Jutro ostatni raz przychodzi położna i zobaczymy ile przybrala.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Ktoś mi chyba dziecko podmienil. Pola coraz bardziej wymagajaca sie robi nawet na chwile nie chce zostac sama bo od razu krzyk.
Skonczyla 10 tygodni wazy 4500g i niestety to za dużo. Przybiera ponad norme dlatego mam ja karmic glownie w pozycji naturalnej. Efekt poki co jest taki, ze je dłużej i częściej. Najlepiej jadlaby co godzine... juz nie wiem co robic. Z taka częstotliwością jej waga raczej nie wyhamuje -
Witajcie dziewczyny po Świętach 🙂 nie było nawet czasu na forum zajrzeć, ale już wracam. Zaległości nadrobione 🙂
Ikc, Makowe - śliczne dziewczyny ❤️
Katia - trzymaj się dzielnie kochana ❣️ nie mów, że on rękę na Ciebie podniósł? Eh ciężki czas przed Tobą, ale jeszcze trochę i wyjdzie dla Ciebie słońce 😘 bądź dzielna dla malutkiej 😘 trzymam kciuki żeby udało Ci się osiągnąć wszystko co chcesz 😘❤️
Ja korzystam że Laura i Jula słodko śpią i oglądam Diagnozę 🙂 lubicie?
Skończy się i uciekam spać, także już Wam życzę dobrej, spokojnej i przespanej (😃) nocy 😉💤🌙Makowe Szczęście, Izziee, Marza89, lkc, Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Katia trzymam kciuki!
Dziewczyny śliczne maluszki!
India, a dlaczego za dużo przybiera? Karmisz Polę piersią na żądanie?
U nas problemy z wypróżnianiem Laura od 3 dni ma problem, wczoraj tak się zanosiła płaczem, że już nie wiedziałam co robić.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Laura
-
India 4500g w 10 tyg to za dużo?🤔
moja Laura w 7 tyg ma 5400g 😂 i sama pierś 🙈 i nikt nie kazał mi karmić inaczej 🤔
Katia trzymam kciuki! Bądź silna 💪
Izzie trzymam kciuki za kupke 😉
Śliczne foteczki dziewczyny 💕Izziee, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
India moja Laura ważyła tylko 20 g więcej od Poli, a teraz ma 5kg i nikt mi nie powiedział, ze to za dużo. Widzę, ze co lekarz to opinia, ale ja tam się cieszę ze mała przybiera więcej niż 20g na dobę.
Marza89, Butterfly 83, india lubią tę wiadomość
Laura
-
Ci niektórzy lekarze to już nie mają do czego się przyczepić to chociaż do wagi dziecka. Karmione piersią i za dużo przybiera, co za durny wymysl. Ja bym nie ograniczała ilości karmien, ani pozycji. Jeszcze chwila to taki mądry lekarz będzie radził dać marchewkę żeby dziecko za dużo nie przytyło ;/ porażka.
Marza89, Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
A dziecko nie powinno przybierać 30 na dobę? Nie wiem czemu mi się tak zapamiętało.
Jestem mega ciekawa ile waży nasza, a ważenie dopiero 29 kwietnia. Zaczęłyśny zakładać niektóre ubranka 62 🤩🎊 a zaczynałyśmy od 46 💪👌😊 oczywiście te numery ubranek, każdej firmy są inne ale i tak się jaram 62 😁Marza89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
.