MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patuniek normalnie aż nie wierze w to co piszesz patrzac na to jak zdcham:p zazdro do potęgi entnej;pp hehehe
Wyczekuje aż zacznie mi się 13tydzien..wtedy moze podświadomie sobie bed wkręcać,ze juz mdlosci nie ma i znikna..jak powinno być w II trymestrze;) -
iNso-ale to było prawie 13 lat temu Aktualnie mnie mdli często i spontanicznie o różnych porach dnia-chociaż najczęściej wieczorami
Jutro wizyta u gina, udało się zmienić godzinę na 17.00 Potem chcemy powiedzieć mojej córce-dziewczyna 12 lat, powinna wiedzieć, co się ze mną dzieje. Tym bardziej, że mocno przeżyła mój ostatni pobyt w szpitalu. Więc niech się nie denerwuje, kiedy zacznę haftowaćPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek ja miałam tak samo, pierwsza ciąża zero objawów, gdyby nie brak @ mogłabym się nawet nie zorientować ale chyba prawdą jest co mówią, że każda ciąża inna, bo dzisiaj poczułam już lekkie mdłości...a miałam po cichu nadzieję, że znowu będzie tak pięknie
-
Dobrze, że nie tylko ja mam takie delikatne objawy ciąży....czasami mdłości, senność , z bólem piersi różnie. Trzeba się chyba uspokoić i wierzyć ,że tym razem będzie dobrze. Czekam na wieści z dzisiejszych późniejszych wizytCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Cześć dziewczyny. Chciałabym się przywitać i dołączyć do Was. W poniedziałek miałam usg 6 tydzień 1 dzień jest serduszko beta 33800. Mam nadzieję że zostanę z Wami przez najbliższe miesiące i tego samego życzę Wam wszystkim:)
Sana, She Wolf, Izziee, Reniferra, iNso87, teverde, Anet85, Ulv15, jenny88, kasiuleek lubią tę wiadomość
Syn 2011r
Starania od 2015r
Poronienie 2016r
Choroba Hashimoto, AMH 0.4
ICSI 06.2018, 11dpt beta250, 13dpt beta590,
-
nick nieaktualnyprzełożyli mi wizytę na 1,5h wcześniej i właśnie jestem po z USG bobas 3 dni młodszy 6t0d całe 3,4mm i ma już serduszko
kamień z serca, strasznie się stresowałam przed wizytąpatuniek86, Izziee, Reniferra, iNso87, Kleopatra, teverde, jenny88, kasiuleek, Bribrami, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Marta witaj! Jaki masz TP? Bo nie wiem jaki wpisać na 1 stronę.
Sunshine super wieści!
Patuniek pewnie,ze lepiej tak się czyta,bo po obrazku szybciej kojarzymy. Miałam co jakiś czas tez prosić o wstawianie avatarka ale bylas teaz szybsza;dmaarta80 lubi tę wiadomość
-
Tak sobie pomyślałam iNso, że może wrzuciłabyś informację na pierwszej stronie jak wrzucić zdjęcie na forum? Nie każda dziewczyna to wie.
Przykładowo:
DODAWANIE ZDJĘCIA:
1. Wchodzimy na https://naforum.zapodaj.net/.
2. Klikamy w wybierz plik, dodajemy zdjęcie.
3. Zaznaczamy rozmiar miniaturki (500x500= najlepsza jakość).
4. Klikamy "zapodaj".
5. Kopiujemy odpowiedni link (są ładnie opisane po dodaniu zdjęcia) i wklejamy do wiadomości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:00
sunshine03, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Beta 18394
Najpierw (idiotka) się załamałam - taka niska? Przecież podwojenie co 48 godzin, powinnam mieć z 60 000
I poczytałam-między 1200-6000 przyrost zwalnia i podwaja się nawet co 96 godzin Oczywiście nie omieszkałam sprawdzić w kalkulatorze Przyrost co 2 dni i 21 godzin Juuuuhuuuuuuuu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:21
Sana, Reniferra, Izziee, iNso87, kasiuleek, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm