MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ❤️
Ja nadal mam poranne mdłości ale na szczęście znalazłam, patent na wymioty! Jem kromke lub bułkę w łóżku na leżąco haha dopiero po 20 min wstaje i jest super! od razu czuje się lepiej od 2 dni
Gratuluję udanych wizyt, ja dopiero 6 sierpnia idę... Ach nie mogę się doczekać
Miłego dnia ❤️Panna_Justyna lubi tę wiadomość
-
Gratuluje wszystkich wizyt i serduszek dziewczyny
Bitter juz sie o Ciebie zaczelam martwic i chcialam wywolac! Dobrze, ze sie odezwalas
Milka idz w koncu siknij na ten test i dawaj tu do nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 15:47
Milka1991 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
patkaaxx90 wrote:Hej jest jeszcze ktoś komu się plamienia zdarZają? ?
W obu poprzednich ciazach plamilam. W pierwszej od samego początku - dzieciaczek sie bardzo powoli rozwijal i poronilam w 10 tc.
W drugiej ciazy mialam krwotok ze skurczami w 5 tc, plamienia, krwawienia i tak do 11tc. Iza sie swietnie rozwijala, a plamienia byly z krwiaka.
Duzo lezalam i odpoczywalam i samo przeszlo.
Masz progesteron od lekarza?
Bylo cos widac na USG skad to plamienie?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja lubię kawę,ale teraz praktycznie nie pije. Zdarzy mi się w tygodniu 1 slaba, przedstawiłam się na wodę i Inkę. Dzisiaj mnie niepokoi to, że jakby mniej bolą mnie piersi, nudności brak. Chciałabym mieć wymioty duze mdłości , a tu takie.... Z córcia w ciąży też nie miałam dolegliwości... Wiem że dzień dniowi nie równy,ale jednak się trochę boje...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
She Wolf wrote:W obu poprzednich ciazach plamilam. W pierwszej od samego początku - dzieciaczek sie bardzo powoli rozwijal i poronilam w 10 tc.
W drugiej ciazy mialam krwotok ze skurczami w 5 tc, plamienia, krwawienia i tak do 11tc. Iza sie swietnie rozwijala, a plamienia byly z krwiaka.
Duzo lezalam i odpoczywalam i samo przeszlo.
Masz progesteron od lekarza?
Bylo cos widac na USG skad to plamienie?
Miłosz
Honoratka
-
Mi plamienia ustały po luteine 2x100 i odpoczynku. Duphaston na mnie słabo działał ,ale nadal go mam brać 2 x dziennieCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Marza89 wrote:Cześć dziewczyny ❤️
Ja nadal mam poranne mdłości ale na szczęście znalazłam, patent na wymioty! Jem kromke lub bułkę w łóżku na leżąco haha dopiero po 20 min wstaje i jest super! od razu czuje się lepiej od 2 dni
Gratuluję udanych wizyt, ja dopiero 6 sierpnia idę... Ach nie mogę się doczekać
Miłego dnia ❤️
U mnie podobnie mąż mi przynosił coś do zjedzenia jak jeszcze leżałam i potem już mogłam normalnie wstać.
Patuniek86 ja jak czułam, że mnie mocno mdli to wymiotowałam rano (chociaż rano to nie ma za bardzo czym), a dopiero potem brałam euthyrox i spokojnie te pół godziny mogłam do śniadania wytrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 16:13
Marza89 lubi tę wiadomość
Laura
-
Gratuluję udanych wizyt i bijacych pięknie serduszek
My mamy jutro wizytę. Jestem przerażona...
Dzisiaj już zaczęłam panikowac, a wizyta dopiero o 18.30... Martwia mnie bardzo te niebolace piersi:( Mam nadzieję, że każda ciąża jest inna i że będzie wszystko ok. Musi być przecież dobrze.. -
Ja jeszcze jakiś czas temu bylam kawoszka;d przerzucilam sie na jedna filiżankę kawy dziennie z ekspresu z mlekiem jak dowiedziałam sie o ciąży. Piłam i sie smakowalam..myslalam,ze mnie nie odrzuci w ogóle w tej ciąży. Jak zaczely sie mdlosci to przerzucilam sie na inke. Piłam chyba ja 3dni.. I bleee i do dzis nie dam rady lyka zrobic:/ Takze ten z ta kawa;)
Milka trzymam kciuki abyś do nas dolaczyla. Witam tez kolejne Mamy marcowe:)
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
kasiuleek wrote:Gratuluję udanych wizyt i bijacych pięknie serduszek
My mamy jutro wizytę. Jestem przerażona...
Dzisiaj już zaczęłam panikowac, a wizyta dopiero o 18.30... Martwia mnie bardzo te niebolace piersi:( Mam nadzieję, że każda ciąża jest inna i że będzie wszystko ok. Musi być przecież dobrze..
Mnie tez piersi nie bola. Nie martw sie na zapas. Wogole objawow tyle co kot naplakal, ale tak samo bylo wczesniej.
Bedzie dobrze. Zobaczyszkasiuleek lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
kasiuleek, ja ciążę z córką miałam praktycznie bezobjawową, śmiałam się, że mogłabym chodzić w ciąży całe życie a córka urodziła się zdrowa i nie miałam z ciążą żadnych problemów.
Także naprawdę dziewczyny, brak objawów nie oznacza, że dzieje się coś złegojenny88, kasiuleek lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Zazdroszczę Wam tego braku objawow.. Mnie piersi slabo bola. Sutki sa wrażliwe. W poprzedniej ciąży miałam o wiele większy bol piersi a przede wszystkim byly takie ciężkie i bez stanika nawet nie spalam. W tej tak nie mam. Nawet brzuch mnie w tej ciąży nie boli. Moze dlatego,ze to 3 ciąża i macica wycwiczona;d
kasiuleek lubi tę wiadomość
-
Kasiuleek mi też wrażliwość piersi przeszła ok.4 dni temu i już się martwilam,że coś nie tak a dziś na wizycie pięknie bijące serduszko. A w poprzednich ciazach piersi nie bolały wcale. Także nie martw się na zapas.
kasiuleek lubi tę wiadomość
Camilla1983