MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly 83 wrote:Ja zjadłam nas obiad rybę i frytki i nie chce mi się nic, aczkolwiek od kilku dni chodzą za mną zapiekanki- bagietka pieczarki z cebulką i ser, zapiekane i na to ketchup i majonez
Nie do końca takie zdrowe Ale homemade, więc wychodzę z założenia że to nie fast food
Butterfly ale się złożyło - właśnie jesteśmy po takiej zapiekankowej kolacji
Na ubrania z Lidla też będę polować ale chyba trzeba być tam w środę o 7 ranoButterfly 83 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
No mi najgorzej rozłożyć nogi czy podnieść. I to taki dziwny ból- jakby poniżej spojenia łonowego tak do samego dołu i do pachwin. Powyżej wszystko ok i nic nie odczuwam.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Więzadła. U mnie to tak wygląda
Sama pachwina mnie nie boli, siadam czasami że złączonymi stopami i kolanami na bokach. Nie boli.
Ale podnieść nogi to już dosyć mocny ból. Idzie się przyzwyczaićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 22:03
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Więzadła. U mnie to tak wygląda
Sama pachwina mnie nie boli, siadam czasami że złączonymi stopami i kolanami na bokach. Nie boli.
Ale podnieść nogi to już dosyć mocny ból. Idzie się przyzwyczaić
Patuniek86 dobrze Cię mieć w tej niedoli haha
Bo jak człowiek sam z czymś to myśli, że to już coś Nie teges, a jak ktoś dołączy do problemu, tzn że tak ma być
Dzięki :-*
Norbi- 16.08.2003
Butterfly i ja też tak mam, jeszcze w nocy przy zmianie pozycji. Ale dzisiaj pomimo, że wiecej leżałam, siedziałam to jest podobnie.
Na kolacje zapiekanki były u mnie wlasnie z pieczarkami, serem i kurczakiem z zupy -
Hej!
Witam sie z rana. Info dnia! Przestawiamy zegarki:p hehehe
Ja wczoraj nic nie pisalam od poludnia,bo moj Kochany Malz pojechal odebrac meble z brwdo wieczora skladalismy szafe
na zywo jeszcze ladniejsza az Malz przytaknal mi,ze fajna. Oczywscie nie ma jak to regulacja na koncu..jak ja tego nienawidze.. drzwi z lustrem nie chca sie dobrze ustawic:/ i wina w 2 zawiasach z 3 i nerw mnie ciskal juz wczoraj.
Dzis z rana zlozymy komodepokoik nabiera ksztaltu choc skonczony pewnie bedzie dopiero w styczniu/lutym. Musze kupic lozeczko i postawic zeby wiedziec gdzie przyczepic lampke chmurke, polki domki itp. Takze z pierdolami jeszcze sie wstrzymuje.
A dzis do Tesciowej na obiad. Pracowito-leniwa niedziela hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 05:42
-
Butterfly dziękuję, będę pamiętała:*
Dzień dobry i miłej niedzieli dla WasButterfly 83 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dzień dobry. To dlatego jestem wyspana o 7 rano. Aż się zdziwiłam, kiedy spojrzałam na telefon. O zmianie czasu zupełnie zapomniałam
. Kot już pragnie jedzenia, więc czas wstać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 07:17
-
Hej Dziewczyny! Gratulacje udanych wizyt.
Wpis o śnie mnie przeraźł, dobrze że przeczytałam o tym rano
My szalejmy w Warszawie. Wczoraj byłam na kursach gotowania, było super! A wieczórem przyszli moi przyjaciele i zrobili nam niespodzianke baby showeroczywiście byłam wzruszona na maksa. To mega wcześnie ale już nie planujemy być w Polsce przed wakacjami. Kornelka dostała mnóstwo słodkich prezentów
znów się utwierdzilam w tym, że mam wspaniałych Przyjaciół i to że na codzień dzielą nas tysiące km nic nie zmienia
Dziś jedziemy do mojej Mamy na Rodzinny obiad
Przez to przestawienie godzin nie śpię od 6
Zjadłam właśnie Rogala świętomarcińskiego i Kornelka skacze w brzuszku ❤️Butterfly 83, Salsefia, kehlana_miyu, Reniferra lubią tę wiadomość
. -
Dzień dobry
U nas czasu się nie zmienia więc jestem godzinę do przodu od Was.
Widzę,że zapiekankowa jestem nie tylko ja
A z tymi bólami o których pisalysmy, to mnie trochę uspokoiłyście. :-*
Miłej niedzieli
Norbi- 16.08.2003
Dzień dobry
iNso z tego co piszesz, pokoik Dusi na pewno będzie pięknypochwalisz się później efektami końcowymi?
Makowe Szczęście super niespodziankaprawdziwi przyjaciele to skarb.
U mnie jeszcze wszyscy śpią, no to co... odpalę sobie nowy odcinek Greys Anatomypewnie w tym samym momencie córka zrobi pobudkę
trzymajcie kciuki, żebym miała jeszcze 40 minut dla siebie
Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
A ja już się wkur... I mąż dostał na łeb. Wstaje i nie poznaje salonu , jego szmat-ubran- wszędzie pełno,buty na środku salonu ,jego skarpetki, zegarki. Myślałam,że szału dostanę. Wypierniczylam wszystko na środek salonu. Pozbierał, powynosil i przeprosił. I znowu jak zdarta płyta mu powtarzam, nie kaze Ci nic robić w domu,sprzątać itp. Nie masz żadnych obowiązków, ale uszanuj moja pracę. Mówię jak coś masz do prania to rozbierz się w łazience i ciuchy do kosza A nie wszystko w salonie.
Aż mnie zagotowało!!! Wrrr... Ale ma szczęście, że nie klocil się tylko pokornie z opuszczona głowa chodził i naprawił błędy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 08:18
Norbi- 16.08.2003
Butterfly czyli kawy Ci dzisiaj nie trzeba, faceci to wiedza jak nam podniesc cisnienie
A ja dzisiaj po ponad miesiacu wskoczylam na wage i... +6.5kg od wyjsciowej wagi... Dobrze mi idzie -
Witam się z rana
ta zmiana czasu jakoś mi nie sluzy, nie mogę się ogarnąć
Butterfly, ja też mam takie bóle, czasami coś zakluje, czasami zaboli przy podnoszeniu nogi lub wstawaniu z łóżka.. Widzę że dziewczyny też tak mają więc to chyba normalne
Ja coraz częściej czuje maluszka, jednak bardzo nieregularnie i nie codziennie ale uczucie jest cudowne
W środę wizyta polowkowa, jak ja się nie moge doczekać!
Na wadze + 1,5 kg, idziemy do przodu
Miłego dnia Wam życzęiNso87 lubi tę wiadomość
-
Ulv z wagą jestem lepsza od Ciebie, także się nie przejmuj he he
Dziewczyny, chyba robi mi się opryszczka, co tu teraz robić, jeśli rzeczywiście wylezie. Kiedyś Pani ginekolog w Polsce mówiła, że powinnam brać tabletki. Ale nie pamiętam co i jak
Ma któraś z Was wiedzę na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 10:12
Norbi- 16.08.2003
Witam się i ja. Mnie ta zmiana czasu też nie służy obudziłam się o 5 potem o 5.30 przyszedł do łóżka synek i tak nie śpię od rana...
Butterfly co do opryszczki to jeśli masz na ustach to smaruj zwykła mascia na opryszczke np. Zovirax albo Heviran. Jeśli nie masz opryszczki piereszy raz w życiu to nie jest to groźne dla dziecka. Jeśli natomiast nie miałaś nigdy wcześniej opryszczki albo masz gdzieś tam na dole to powinnaś udać sie do lekarza. Przepisze Ci zapewne jakieś tabletki żeby szybko zwalczyć wirusa.
Ja walczyłam z opryszczka na początku ciąży co mi zniknęło to pojawiało się znowu ale ja z opryszczka a ustach już jestem niestety zaprzyjaźniona od dawna... Bardzo pomocne sa plastry ale działają dobrze na samym początku jak dopiero się rozwija paskudztwo. -
Madziakk wrote:Witam się i ja. Mnie ta zmiana czasu też nie służy obudziłam się o 5 potem o 5.30 przyszedł do łóżka synek i tak nie śpię od rana...
Butterfly co do opryszczki to jeśli masz na ustach to smaruj zwykła mascia na opryszczke np. Zovirax albo Heviran. Jeśli nie masz opryszczki piereszy raz w życiu to nie jest to groźne dla dziecka. Jeśli natomiast nie miałaś nigdy wcześniej opryszczki albo masz gdzieś tam na dole to powinnaś udać sie do lekarza. Przepisze Ci zapewne jakieś tabletki żeby szybko zwalczyć wirusa.
Ja walczyłam z opryszczka na początku ciąży co mi zniknęło to pojawiało się znowu ale ja z opryszczka a ustach już jestem niestety zaprzyjaźniona od dawna... Bardzo pomocne sa plastry ale działają dobrze na samym początku jak dopiero się rozwija paskudztwo.
Opryszczka to moja zmora od lat i tylko i wyłącznie ta na ustach. No już zaczynam się martwić że to może zaszkodzić dziecku. Kur... ciągle coś
Norbi- 16.08.2003
nick nieaktualnyCo do opryszczki a ustach to tak jak Madziak radzi, kolejna opryszczka nie zaszkodzi dziecku.
Ale dziewczyny uważajcie jak już się dzidziuś urodzi, nie wolno całować dziecka! W tym roku na ten wirus zmarło dziecko w 8 dobie życia:( nie znajdę teraz artykułu. Ale ktoś pocałował dziecko i zaraził opryszczka. Pamiętajcie że opryszczka można mieć ale ona nie musi się ujawniać, więc najlepiej jak nikt nie będzie całował dziecka.