MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sisi, MamaMika gratuluję ☺️
Patuniek u Ciebie to chyba powoli i nieśmiało się rozkręca akcja ☺️
Baterfly83 mnie też męczy zgaga wieczorem i wieczne odbijanie.
Dzisiaj byłam na usg. Poziom wód w normie.. CUDaczek waży 3030 g ☺️patuniek86, kehlana_miyu, Butterfly 83, Sana, iNso87, Kleopatra, enka90, MamaMiKa32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja leżę i nic się nie dzieje. Przed chwilą zrobili mi usg i doktor stwierdził że mam wielowodzie, afi 27. Mój ginekolog mierzył tydzień temu i było 20. No ale podsumowując podobno przez to że mam tyle wód i moja macica jest pełna jak balon to nie może się zbytnio kurczyć stąd brak akcji skurczowej 😑 zobaczymy co jutro powiedzą i jakie będą decyzje. Aaa i jeszcze powiedzial mi doktorek szpitalny 😷🤯ze wielowodzie mozna szybko wyleczyc: Jak odejdą wody to już nie ma wielowodzia🤣🤔 normalnie MAGIA 🤓. Także ja czekam do jutra, może ktoś się nade mną zlituje 🙏
teverde lubi tę wiadomość
-
Tylko co powiedziałam dziś do Inso że nie denerwuje mnie nic itp. No to znowu z mojej strony żal post. Moja mama jest nie do wytrzymania ! Ciągle coś jej nie pasuje. Ogólnie dba o mnie i wgl Ale wszędzie musi wsadzić swój nos. Dziś wyskoczyła z tekstem,że może czas żeby ojciec się zjawił. No kur***wa! Jakby się on wgl nami nie interesował. Ale nie wiem czy ona się zastanowiła Że ktoś musi w tej rodzinie pracować. I że ja w pl wydaje więcej niż ona z ojcem mają swoich emerytur. No aż mi ciśnienie podniosła.
Po chwili spokoju wzięła się za moja siostrę i żale że załatwili im naprawę auta w warsztacie u swojego znajomego i za długo to trwa ,a postawili by gdzie indziej to juz dawno byłoby zrobione. No ludzie! Przecież chcieli dobrze, bo ojciec panikę siał że wszędzie długi czas oczekiwania. Zaraz chyba szału dostanę. 😡
Nic jej nie pasuje. No nic! Miałam ochotę jej coś powiedzieć, ale mąż mnie ciagle stopuje, że to starsi ludzie i mimo wszystko to moja matka. Wrrrr....
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
No to moje Dziecie w koncu Tatusia na podloge zeslalo ... haha no coz,egzemplarz jak Lena,noc musi spac obok Mamy z wyjwtymi cyckami na wierzchu.. Malz od dzis za kare obok w pokoju;p Moze tez za msc ogarnie sie Dusia i bedzie spala u siebie. Poki co to jak tak lezymy to choc troche sie wysypiam jak z Lena,bo tak to tragedia..
No i ta lezy żlopie a ja mam dwiw rece wolne i na chwile moge wejsc.
MamaMiKa i SiSi gratuluje!
W ktorym tc rodzilyscie? I sn czy cc?
Dziewczyny jak cos jest zle na 1 stronie to napiszcie.
Butterfly no co zrobisz ile razy moja Mama mi cisnienie podniesie no ale wlasnie to Mama i zaraz mi przechodzi a nie raz przez telefon nawet cos walne glupiego do Niej jak juz zacznie,ktoras swoja spiewke..patuniek86, Butterfly 83, Katia89, MamaMiKa32 lubią tę wiadomość
-
Ja o swojej mamie mogłabym pisać i pisać Niestety najbardziej cierpią na tym dzieci i tata... Różne są osoby i historie rodzinne, najważniejsze, to nie dać się wyprowadzić z równowagi. Tym bardziej w naszym stanie
Siły Butterfly :-*Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny za 11min zycze Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet 😀
Jako prezenty prosze zajrzec na konto bankowe,bo dzis Matki Boskiej Pienieznej,te Ktore dostaja 10go haha ale sie zlozylo. Wczoraj sie smialam do Malza,ze nie musi nic kupowac,wyplaty mi wystarcza 🤪
Zmienilam pampka,cos tam sie zesralo Dziecie pojadlo 10min i spi..a ja musze chociaz po 10ml sciagnac bo noe wyrobie.. mimo,ze dalej sa deko twarde na gorze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 23:49
patuniek86, Butterfly 83, Ksiazka1, teverde, MamaMiKa32 lubią tę wiadomość
-
Aha i zamowilam uzywane adaptery do fotelika,zeby wpiac w stelaz greentoma trafilo sie za polowe ceny to co tam a mialam nie brac sesese
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 23:51
patuniek86, Butterfly 83, kehlana_miyu, teverde, Sana, Sana lubią tę wiadomość
-
INso Położne mi mówiły, że można tylko raz odciągnać pokarm do zera w trakcje nawalu. Lepiej jest zrobić gorący okład, rozmasować I ręką odciągnać, nie mechanicznie. Później karmienie i zimny okład. No i zimne liście kapusty.
iNso87, teverde lubią tę wiadomość
.