MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatkaa będzie dobrze.
Ja ogarnąć się nie mogę, pierwsza tura urlopu mi się dziś skończyła i do pracy niestety iść trzeba. Syn się zbuntował do przedszkola nie poszedł babcia z pomocą przyszła. Pogoda też nie ułatwia sprawy bo u nas pochmurno i drobny deszcz... nic tylko pod koc i z łóżka nie wychodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 09:14
-
Delvila wrote:Wstępnie 23 lipca. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
W poprzedniej ciąży też miałam dni, w których kompletnie nic się nie działo, ale Martę straciliśmy i tym bardziej się boję. Każda wizyta w toalecie to obawa czy nie zobaczę czerwieni...
Tulę mocno i rozumiem strachy, też straciłam dwoje dzieci:( Serduszka przestawały bić. Nie miałam krwawień żadnych i dowiadywałam się o wszystkim na wizycie kontrolnej. Strach jest i teraz. Już miałam epizod plamienia. Ten strach nie jest do opanowania. Oby w przypadku każdej z nas było dobrze!Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
patkaaxx90 wrote:Żałuję że mnie lekarka nie wzięła na wizytę... nie wiem nawet czy serduszko bije..
Patka, jak masz się zamartwiać to podjedź na izbę przyjęć. Trzymam kciuki!Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
iNso87 wrote:Ja zaliczyłam właśnie pierwsze wielkie mdlosci czego efektem byly pierwsze wymioty.. idę zaraz klasc Mala spac i sama się klade,bo nie wyrobie. Obiad,sprzątnie niech samo sie zrobi..
Współczuję... u mnie te mdłości nie kończą się wymiotami, choć czasami bym chciała, bo może by mi ulżyło...Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Patkaa trzymam mocno kciuki!!!
Ja mam mdłości tylko po południami, od 16 jestem jak wypluta. Właśnie wróciliśmy z dziećmi ze spaceru, fajnie bo akurat była godzina bez deszczu;) starszak ma teraz wakacje w przedszkolu i już zaczyna się nudzić, młodszy pójdzie od września do zlobka. Chodził już do prywatnego prze 8 mcy ale ciagle chorował i musiałam zrezygnować z pracy. Teraz dostał się do państwowego ale takiego nowego, zobaczymy czy nadal będzie tak chorować czy przez te pół roku w domu ze mną trochę się ogarnął.
Powiem Wam, ze mnie nic tak nie meczy przy dzieciach jak choroby. I to głównie chodzi mi o zmęczenie psychiczne bo a o to goraczka a to wizyty u lekarza itd itp. Reszta jest do ogarnięcia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 11:07
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Moja córka też nie chorowała do 2 roku życia - może dwa razy katar miała, ale zaczęło się jak poszła do żłobka. Też byłam przemęczona psychicznie, wiecznie na L4 byłam. Najgorsze było bezobjawowe zapalenie płuc. Później zmieniłam przychodnię przez nieudolne leczenie, zaczeliśmy stosować ten bronho-vaxom, o któym już była tu mowa, i się uspokoiło. Był czas, że miała antybiotyk co dwa miesiące, bo zawsze się nadkażało bakteryjnie, a cpecyfiki typu neosine nic nie działaly. Teraz jest super, ostatni antybiotyk miała w listopadzie.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Elcia89 wrote:Moj ma poltora roku i jeszcze ani razu nie chorowal, ale mam inny z nim problem. Nie chce za bardzo jesc. Z piersi je ale tez nie tak wiele. Dlatego poki co nie chce go odstawiac od piersi.
A nie chce jeść stałych pokarmów, preferuje ciapki, czy w ogóle?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
U nas młodszy nie chorował rok, potem starszak zaczął go zarażać chorobami przyniesionymi z przedszkola, u niego kończyło się katarem a młodszy łapał zapalenie oskrzeli. Teraz starszak rzadko choruje a młodszy zobaczymy jak będzie po powrocie do zlobka. Niestety jak dziecko idzie do zlobka/przedszkola to choroby się zaczynaja:(
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
patuniek86 wrote:A ja czekam pod gabinetem. Do bólu brzucha z prawej strony właśnie doszło plamienie. Więc mam nadzieję, że tylko panikuję i to nie jest ciąża pozamaciczna. Wizyta o 12
Patuniek, mam nadzieję, że wszystko dobrze. Trzymam kciuki, daj znać!Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Witajcie! Chciałabym nieśmiało do was dołączyć wczorajszy i dzisiejszy test pokazały piękne dwie kreseczki, wg belly termin mam na 28.03, ale zaszłam w tę ciążę karmiąc piersią 11-miesięcznego synka zanim jeszcze wróciły mi regularne miesiączki, także zobaczymy po wizycie na kiedy dokładnie wyjdzie
Trzymam kciuki za wizyty i postaram się was choć trochę nadrobić! No i mam nadzieję zostać tu do marca Pozdrawiam!Macy, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Delvila wrote:Wstępnie 23 lipca. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
W poprzedniej ciąży też miałam dni, w których kompletnie nic się nie działo, ale Martę straciliśmy i tym bardziej się boję. Każda wizyta w toalecie to obawa czy nie zobaczę czerwieni...9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2