MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje rodzeństwo już na dzieci i też przy jednym stanęli haha teraz niby czasy lepsze a jednak wolimy zatrzymać się przy dwójce zjazdy rodzinne to jak prawdziwy spend haha wierzcie mi ❤️
Ja dalej mało objawów mam... Z niecierpliwością czekam na wizytę w sierpniu ❤️ -
Mi narazie nie dokuczaja mdłości, tylko bolą piersi strasznie i trochę dół brzucha.
Panna Justyna nie znam się na tym... A kiedy masz pierwsza wizyte? Czy może już byłaś u lekarza ?
Nie martw się na zapas ! z tego co widzę Beta przerasta ładnie
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Malutka_27 w piątek mam pierwszą wizytę i mam nadzieję, że czas mi szybko upłynie do tego terminu. Dzięki za słowa otuchy :*
Malutka_27 lubi tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Co do objawów ciążowych, to ja niestety mam straszne mdłości i już nie wiem jak sobie z nimi poradzić... Piję ciągle wodę z imbirem i jem często, a mało i nic nie pomaga. Już się modlę, żeby dotrwac do 12 tygodnia, wtedy mam nadzieję będzie lżej...
-
Reniferra wrote:O tak . 28.07. Ale mamy stały kontakt, więc czuję się "zaopiekowana"
A ja postanowiłam że jutro robię badanie moczu i ew. Skoczę do innego gina jak będą złe. Zawsze dmucham na zimne ale w ciąży będę chyba jeszcze bardziejReniferra lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Elcia89 wrote:Inso87 a twoja siostra skonczyla jakas szkole pracuje? Radzi sobie jakos? Czy zupelnie na utrzymaniu rodzicow jest?
Ja się właśnie przebudzilam i nie dam rady spac. Słyszę za oknem jak burza sobie hula.. Moze to mnie obudzilo. I tylko otworze oczy - sa mdlosci..masakra:/ -
Reniferra wrote:Nadzieja, Lwie serce- samych dobroci na wizytach . Przynieście fotki, to wszystkie pewnie chętnie obejrzymy Wasze kochane maluszki
Dam znać!Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Jeśli chodzi o mdlosci, to tez mam non stop. Rano jest względnie dobrze, ale wraz z uplywem dnia-koszmar. W ciazy tej donoszonej i zdrowej bardzo szybko przytylam, a teraz trochę waga spadla. Wszystko mi śmierdzi, co zjem, to zaraz mi się odbija:(Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Delvila wrote:Ja od wczoraj zero objawów...
Kiedy masz wizytę?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Ja za to przytylam juz troche od momentu kiedy dowiedziałam sie o ciąży. Moze to zatrzymana woda w organizmie? Bylam przekonana,ze najpierw schudnę a tu proszę tyje powietrzem:p
Dziewczyny dajcie znac po wizytach koniecznie. Patrzę,ze kumulacje mamy w piatek w tym tygodniu;) -
LwieSerce wrote:Kiedy masz wizytę?
Wstępnie 23 lipca. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
W poprzedniej ciąży też miałam dni, w których kompletnie nic się nie działo, ale Martę straciliśmy i tym bardziej się boję. Każda wizyta w toalecie to obawa czy nie zobaczę czerwieni...iNso87 lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
patkaaxx90 wrote:A ja się witam z kiepskim wiesciami zauważyłam śluz zabarwiony na brąZowo pisałam do.lekarki mam wziąść leki i poczekac do polidnia co sie bedIe dzialo... boje się ...
Trzymam kciuki. Będzie dobrze!Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
patkaaxx90- u mnie też był właśnie taki śluz przez 3 dni; wczoraj już nic i dzisiaj też nie zauważyłam. Nie ma czystej krwi, więc na spokojnie . Odpoczywaj sobie. Ułoży się. Podobno takie plamienie nie zawsze zwiastuje coś złego. Może to być np. rozwijająca się kosmówka, która akurat trafiła na naczynie maciczne.
Delvila- tydzień temu też miałam dni, że nie czułam się ciążowo, a potem zobaczyłam bijące serduszko. Tak może być. Nie stresuj się