MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie 51 m2 salon z aneksem kuchennym, sypialnia i pokój dziecięcy Mąż chce się budować za 2 lata więc zobaczymy jak to w praniu wyjdzie myślimy o max dwójce dzieci, oboje z mężem podchodzimy z dużych rodzin, ja mam siedmioro rodzeństwa a Mąż pięcioro
Miłego dnia ❤️ -
Elcia89 wrote:Ojej szkoda mi twojej siostry. Czyli juz teraz nie ma zadnych wad? A odloty to co masz na mysli? Czyli jest zdrowa fizycznie i tylko psychika ucierpiala?
-
Marza89 wrote:My 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie 51 m2 salon z aneksem kuchennym, sypialnia i pokój dziecięcy Mąż chce się budować za 2 lata więc zobaczymy jak to w praniu wyjdzie myślimy o max dwójce dzieci, oboje z mężem podchodzimy z dużych rodzin, ja mam siedmioro rodzeństwa a Mąż pięcioro
Miłego dnia ❤️ -
My mamy dosyć blisko teściów i chętnie biorą chłopców ale pojedynczo. Więcej niż jeden ich przeraża, haha. Ale w razie wu to wzięli by i 3 chociaż powiem wam że 3 już ciężko,, sprzedać,, i wakacje już trudniejsze bo w hotelach chcą już nas na 2 pokoje lokowac. W 4 najbardziej mnie przeraża kupno nowego auta ;]
-
iNso87 wrote:Jak się urodziła miała operacje na serce, wycinali Jej nerki i coś tam jeszcze bo miała podwójne narządy w sobie. Przelezala bardzo długo w Centrum Zdrowia Dziecka. Z resztą to było 36lat temu to medycyna była troszkę na innym poziomie. Tak, ma coś w psychice mimo, że robiła rezonans głowy jakoś niecały rok temu, to ponoć nic tam nie ma. Odlot tj. Jak się na coś uprze to nie ma siły i koniec. Myślę, że nie potrafiła y żyć w rodzinie tj. Z Mężem i mieć dzieci bo jest nieprzewidywalna i nie wiem czy jak by coś Jej się nie odmieniło to np. Nie zostawiłaby dzieci samych itp. Nie nadaje się poprostu. Raz też targnela się na swoje życie zazywajac tabelki. Takze ma swoje fazy i jak jest dobrze to jest ok. Ale jak już coś Ja najdzie to koniec. Każdy w rodzinie musi to odchorowac, bo nigdy nie wiadomo co strzeli do głowy.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Kleopatra wrote:My mamy dosyć blisko teściów i chętnie biorą chłopców ale pojedynczo. Więcej niż jeden ich przeraża, haha. Ale w razie wu to wzięli by i 3 chociaż powiem wam że 3 już ciężko,, sprzedać,, i wakacje już trudniejsze bo w hotelach chcą już nas na 2 pokoje lokowac. W 4 najbardziej mnie przeraża kupno nowego auta ;]9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
nick nieaktualnyiNso87 dobra z Ciebie siostra, mimo jej problemów myślisz o jej przyszłości bo ja szczerze bym się bała o swoją rodzinę jeśli mówisz że bywa nieprzewidywalna no chyba że bywa tylko zagrożeniem dla samej siebie. Może tak jak wspomniała Acilya dobry psychiatra by coś pomógł czasem farmakologia działa.
ach i iNso87 zmienisz mi datę? Pomyliłam się w obliczeniach termin mi wypada 22 a nie 20iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak mnie mdli, a jutro trzeba iść do pracy, nie wiem jak sobie z tym poradzic. Macie jakieś dobre sposoby? Obecnie próbuje wodę gazowana i krakersy
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Bluberry wrote:iNso87 dobra z Ciebie siostra, mimo jej problemów myślisz o jej przyszłości bo ja szczerze bym się bała o swoją rodzinę jeśli mówisz że bywa nieprzewidywalna no chyba że bywa tylko zagrożeniem dla samej siebie. Może tak jak wspomniała Acilya dobry psychiatra by coś pomógł czasem farmakologia działa.
ach i iNso87 zmienisz mi datę? Pomyliłam się w obliczeniach termin mi wypada 22 a nie 20
Też cię podziwiam, mega dobra siostra z ciebie!iNso87 lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Malutka_27 wrote:Czy Was też pobolewa dół brzucha jak na @ i odczuwacie lekkie kłucie?
Tak, paręnaście razy dziennie albo i częściej
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Malutka_27 wrote:Czy Was też pobolewa dół brzucha jak na @ i odczuwacie lekkie kłucie?9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Dziewczyny, mam u ginki termin na 6t1d wg OM, 5t6d wg owu i USG. Mam opcję przełożyć na następny dzień. Myślicie ze ten dzień może zrobić różnicę (serduszko)?9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Podobno serduszko już bije w 22dpo ale jak to jest na prawdę trudno mi powiedzieć. Ja mam wizytę dopiero 6t i 5d.
Ja też biorę Luteine i mimo to w ciągu dnia mnie pobolewa ale jak nie jestem sama to jestem już spokojniejsza;-)Panna_Justyna lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗