Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
fakt....jak sie urodzilam to wazylam 4kg
a mąż 3200
oby miał wage tatusiaKrysti, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmartea wrote:Justyśka ja nie płaciłam zaliczki, nie była potrzebna. Wózek zamówiliśmy tydzień temu i jutro możemy odebrać. Aaa i dziewczyny, oficjalnie dzisiaj ZAKOŃCZYŁ SIĘ REMONT! Normalnie bym się upiła chętnie z tej okazji!! Moge już sprzątać, prać i prasować. Chęci ogromne, ale niestety fizycznie już gorzej. Dziś udało mi się tylko pozmywać podłogę w przedpokoju i łazience, powymywać kafle w łazience z pyłów i kurzy i umyć kibelek i wannę. Plecy minie trochę zaczęły boleć (po raz pierwszy w ciąży) więc teraz odpoczywam, ale chyba jeszcze dam radę dzisiaj coś zrobić. Chcę jak najszybciej mieć sprzątanie z głowy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Ja karmiac piersia nie spożywalam nic smazonwgo zero fast foodow,nic gazowanego, pilam tylko slaba herbate i duzo kawy inki z mlekiem,No i kapuata brukselka fasola tez odpada.
-
nick nieaktualnykasss wrote:Dorka to widzę ze nie tylko mi dzis ciśnienie skacze tylko ja juz biorę 8 dopegytow ale dobrze ze wizyta udana i małej się nie spieszy
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Dorka a nie masz insuliny?
Pij dużo wody ...ona przyspiesza obnizanie cukru.
Też dzis zgrzeszylam i zjadlam hamburgera......cukier 133.......ale wstrzyknelam insuline i po 30 minutach bylo juz 115 -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:kłucie się w palec to "pikuś"
wstrzykiwanie insuliny jest gorsze bo widać igłęI trzeba ją całą wbic...kciukiem nacisnąć żeby pen wstrzyknął insulinę i odczekać 10 sekund żeby insulina nie wypłynęła........dopiero można wyciągnąć igłe....buuu......nie znoszę widoku igieł
zawsze na pobieraniu krwi odwracam głowę bo bym zemdlała -
nick nieaktualnyKrysti wrote:Aha bomty masz cukrzycę ale chyba niee od cukrzycy poprostu rosnie po tacie albo po mamci
Jak byłam na USG w 32 tc i mała ważyła 2069 to lekarka ostrzegła mnie że jak bedzie mi cukier skakał to może się duża urodzić, a tak mnie gościu ma połówkowym straszył że jest za mała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarah powodzenia na wizycie!
ja jestem przeażona wagą Franka jak wypisujecie wage swoich pociech teraz...mój miał w 30tyg 2kg ! wiem, że Eweela i Czekaja też chyba spore dzieciaczki noszą...
Ale słuchajcie,
wybrałam się dziś pierwszy raz w życiu od rana do lidla na PROMOCJE!
ja pier...mąż się ze mnie śmiał bo przed lidlem dwa auta z ochrony i mówi, że na pewno tyle ludzi się rzuciło że musieli przyjechać...no ale śmiech śmiechem ja wchodzę, a tam czarno od ludzi...Jezuuu...iii upadłam ze śmiechu jak zobaczyłam pana który miał w koszyku chyba z dwadzieścia paczek bodziaków, rajstopek i piżamek i mówi przez telefon "czy coś jeszcze brać" miał w oczach strach bidulek:P na pewno te zakupy odcisną ślad na jego psychice:P haha
nie no pierwszy raz poszłam tak typowo na promocje jak Ci wszyscy ludzie i się przeraziłam...
kupiłam jedne rajstopki w miki, jedną piżamkę w miki, skarpeteczki i bluzeczki w 3-pakugosiaczek31, czekaja, Krysti, MamaAdasia, MisiaMonisia, Dorka1979, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️