Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Cześć dziewczyny:)
Hwesta witaj wśród marcowych mam:) Chociaż ja powinnam być raczej styczniowa ale tu mi dobrze
Anet trzymam kciuki za Was
Moja dziewczyna codziennie rano dostaje mleko butlą i już reszte dnia sondą,zeby jej nie męczyć. A Tu dzisiaj nagle zaskoczenie. O 15 w pore karmienia malutka dostała sondą mleko ale strasznie zaczęła płakac,wiercić się i pchać rączki do buzi. Poprosiłam więc o smoczek i tu zaskoczenie-jak zassała to nie chciala puścić i od razu się uspokoiłaWięc po rozmowie z panią dr od jutra malutka dostaje butle częściej niż tylko rano i mam nadzieje,że teraz zacznie wcinać jak szalona:) No i znowu opuściła inkubator-mam nadzieję,że tym razem na dobre
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:ostatnio kolezanka mi mowila ze jesli chce karmic nie moge jesc smazonego i fastfoodow bo to zatrzymalo u jej siostry laktacje po 3 miesiacach
Smazonego i fastfoodow trzeba unikac ale to bardziej ze wzgl na zdrowie dziecka:-) bo moze miec po tym kolki, problemy zoladkowe. Bo to ciezkostrawne, ma duzo soli, tluszczu, chemii itd. A czy zatrzymuje laktacje nie mam pojecia. Moze po takim jedzeniu dziecko poprostu nie chcialo pic mleka a laktacja dostosowuje sie do tego ile pije maluszek. Wiec jesli nie chc dzciatko pic to zaniknie po jakims czasie. Albo jak sie za malo przysawia. -
Niunia moje gratulacje masz dzielna corcie.
Dziewczyny oszczędzajcie sie naprawde. To juz tak niewiele do mety.
U mnie byl obchód mowie ze mam skurcze podlaczyli mi ktg z wykrywaczem skurczy. Wyszli ze miałam 9 skurczy na 40 min. Ciekawe co zrobia. Oczywiscie skurcze nie puszczają żeby nie bylo.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:mój maz tak się przejął ze nie pozwoli mi z łóżka wyjść nawet po ciśnieniomierz nie pozwolił mi wstać tylko sam przyszed i zmierzył a ze ciśnienie było dobre to powiedział de teraz z łóżka już nie wyjdę bo jak leze to jest dobre
-
nick nieaktualnyWitam
umnie dobrze dzis po usg Ignaś rosnie pięknie i wody się podniosły do 11.7 z 7.3 także pięknie
Ułożony juz główką w dół
i wazy 2008 kg:D duży klocek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 22:09
Emca, Anastacia33, Rybeńka, bella82, Madzik82, Emartea, ines31, Krokodylica, Niunia86, Tygrysek, Tess, MisiaMonisia, Dorka1979, gosiaczek31, Pocahontas, Sarah88, SunSun, czekaja, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość
-
My dziś po wizycie, szyjka ok, nie skrociła się. Maluszek 2100
Anastacia33, Rybeńka, bella82, kasss, Madzik82, ines31, Krokodylica, Niunia86, Tygrysek, Dorka1979, gosiaczek31, Scarlett2014, Sarah88, SunSun, czekaja, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam dziś na KTG w szpitalu. Przed tym spakowałam się w torbę do szpitala bo myślałam że tym razem się nie wywinę z pozostania na oddziale, bo ciśnienie mi dziś skoczyło, a lekarka mówiła że jak mi skoczy to mam przyjechać a że miałam KTG to za jednym zamachem. Powiedziałam jej też o tym, że boli mnie strasznie głowa po tym dopegyt-cie i potworny szum w uszach mam. Kazała mi więc zmniejszyć dawkowanie z trzech na dwa razy dziennie, zbadała mnie dodatkowo i powiedziała, że mogę do domu jechać, że KTG super do tego Niutka wysoko siedzi, szyjka długa, wysoko i mała na świat się nie śpieszy.
Madzik82, Emartea, kasss, Niunia86, MisiaMonisia, Emca, gosiaczek31, Sarah88, SunSun, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Właśnie jak to jest z tą dietą jak się karmi piersią ,bede musiała wójka Google przeprosić
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny