Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokonałam zmiany daty Kashy i OM zamieniłam na TP
MisiaMonisia, Emartea, Dorka1979, loszcz lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyWiem wiem ze on uprzedza ale to tak jakby nie dawał szansy ma poród w terminie bo co wizyta ci tak powtarza
Kasss nie byłam dzisiaj jutro po badaniach jadę kupimy łóżeczko i zamówimy wózek.
pyt. do was mam jak zamawialyscie wózek to ile procent przedpłaty placiliscie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:47
-
Niunia gratuluję
świetna wiadomość! Malutka już sama dyktuje warunki hihi
Niunia86 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
No nie zauważyłam ;p a ostatnio już to zmieniałam i wzięłam starą listę z pierwszej strony, ale tam też już sobie zaktualizowałam
dzięki za podpowiedź
Ewelaa lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Niunia super ze mala robi postępy ile będziecie jeszcze w szpitalu? Ciekawe jak tam Justi?
Justyska on ma nadzieję ze wytrzymam jak najdłużej a z ciśnieniem nie ma żartów i woli mnie uprzedzić ja płaciłam 500zl tzn 1/3 ceny kupujesz camarelo?Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnykasss tak kupuje camarello carmela najprawdopodobniej ale jutro sie jeszcze okaże
przyszly mi dzisiaj literki najpierw tak pokaze a pozniej jak juz bedzie kącik dla malej gotowy
a to ubranka wybrane przez mojego meza w niedziele dla jego coreczki
o i nawet zlapal sie kawalek mojego brzucha heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:08
Pocahontas, noa8, kasss, Ewelaa, bella82, Emartea, gosiaczek31, jasmin, anet525, Krysti, Krokodylica, Tygrysek, Dorka1979, loszcz, Rubi, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Ehe, nasz wózek to ze wszystkim kosztował 300 zł
Mnie dziś rodzice podrzucili jakieś kurtki narciarskie, bo nie mieszczę się już w płaszczyk który miał starczyć ,,do końca"... wyglądam jak wielki bałwanek, ale szkoda mi już teraz przepłacać i znów coś kupować nowego. -
nick nieaktualnyJa zamówiłam właśnie camarelo carmela i do soboty powinnam go mieć
chciałabym już żeby było za 4 tyg żebym mogła być spokojna o mała, ale nie ma lekko, trzeba cierpliwym być
Niunia zdrówka dla Twojej córeczki, wszystko na pewno będzie dobrze. Widzę ze Twoja mała ważyła 1400 jak się urodziła, moja już 2 kg wazy jak tak dalej pójdzie to urodzi się jako 4 kg klocuszek echhh przepraszam Twoja córcia 1700
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:15
Justyska89, Krysti, Tygrysek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój maz tak się przejął ze nie pozwoli mi z łóżka wyjść nawet po ciśnieniomierz nie pozwolił mi wstać tylko sam przyszed i zmierzył a ze ciśnienie było dobre to powiedział de teraz z łóżka już nie wyjdę bo jak leze to jest dobre
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
[/url]
-
WItajcie
Byłam dziś odebrać wynik na GBS....na szczęście ujemny
Chociaż coś mam dobre
Rubi dałabyś radę sama sie kłuć ... Ja na początku strasznie się bałam, te igły mnie przerażały....ale wiedziałam ze nie mam wyjścia. Później już poszło jak po maśle
Najgorsze że na rękach porobiły mi się zrosty i nie mam już gdzie wkłuwać igłyStrasznie mnie boli
Kocham swój brzuszek i wiem że po porodzie będzie mi go bardzo brakowało......ale chciałabym żeby ciąża sie juz zakończyła ze wzgl. własnie na cukrzyce
Anet trzymaj sie kochana....będzie wszystko dobrze!!!!
anet525, Krysti, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Justyśka ja nie płaciłam zaliczki, nie była potrzebna. Wózek zamówiliśmy tydzień temu i jutro możemy odebrać. Aaa i dziewczyny, oficjalnie dzisiaj ZAKOŃCZYŁ SIĘ REMONT! Normalnie bym się upiła chętnie z tej okazji!! Moge już sprzątać, prać i prasować. Chęci ogromne, ale niestety fizycznie już gorzej. Dziś udało mi się tylko pozmywać podłogę w przedpokoju i łazience, powymywać kafle w łazience z pyłów i kurzy i umyć kibelek i wannę. Plecy minie trochę zaczęły boleć (po raz pierwszy w ciąży) więc teraz odpoczywam, ale chyba jeszcze dam radę dzisiaj coś zrobić. Chcę jak najszybciej mieć sprzątanie z głowy.
gosiaczek31, bella82, Rybeńka, kasss, noa8, SunSun, Tygrysek, Dorka1979, loszcz, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmartea tylko nie przesadz ze sprzataniem:-) podziel sobie na etapy:-)
W kazdym razie gratuluje zakonczonego remontu.
Misia dobrze ze gbs wyszedl ok. Choc tyle masz pocieszenia. Cukrzycy i zrostow wspolczuje jednak.
Sarah na laktacje trzeba przede wszystkim duzo badzo pic wody. Wtedy powinno byc mleczko. Zeby zatrzymac pije sie szalwie.MisiaMonisia lubi tę wiadomość