Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasss nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze! wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki
i tak jak pisze Emartea szpital nie jest dobrym miejscem na testowanie nowych kosmetykow (gdzies wlasnie czytalam, ze najlepiej miec sprawdzone kosmetyki).
Hwesta witamy
Noa ja wezme ok 30, jak zabraknie maz dowiezie
noa8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:konwalianka, a Ty gdzie będziesz rodzić ?
Ja biorę paczkę Dada Newborn, 28 sztuk chyba jest.Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Anet - kochana trzymaj się w dwupaku jak najdłużej, ale staraj się nie stresować, bo wiadomo, że to ma ogromny wpływ na dzidzie. Mocno trzymam za Was kciuki :*
SunSun - gratuluję wypisu!!! Teraz to już tam się wybieraj tylko do rodzenia
Scarlet - szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Pocahontas - Pięknie wyglądasz! Masz figurkę jak ta lala przy bliźniakach
Kaczamila - cudne wieścisuper, że Maly tak pięknie przybiera a Ty tracisz hehe
poszalałaś z tą wagą jak nie wiem
Trzymam mooooocno kciuki za dzisiejsze wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 14:46
anet525, Scarlett2014, Pocahontas, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
madziutek 23 wrote:kass to trzymamy kciuki :*
hwesta oby Twoja córeczka wybrała odpowiedni dla siebie czasbyle nie za wcześnie ..
rybeńka a może by wpisywać na liste w którym tygodniu dzidziuś się urodził ??tylko dziewczyny muszą tu napisać dokładnie np. 36+0 czy jak tam u nich było.
madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Wydaje mi się, że u nas była informacja by wziąć 20 szt. pieluch.
W sumie się zgadza, bo jak średnio zmiana co 4 godziny, to 24/4 x 3dni=18 szt i dwie w zapasieNajwyżej M będzie dowoził, u nas też chyba jest aptek szpitalna gdzie można dokupić jakby co.
Nie wiem jak Wy się mieścicie do walizek, ja wstępnie załadowałam podstawowe rzeczy dla siebie poporodowe i już mi się prawie nic więcej nie zmieści... a jak pomyślę, że jeszcze szlafrok, klapki i ciuszki małego to już w ogóle... do porodu chyba osobną torbę wezmę, ale w sumie tam nie dużo rzeczy - dokumenty, koszula, kosmetyki, ręcznik...Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Anet jak dobrze, ze Twoja corcia taka duza - bedzie silna i da rade! Moja osiagnela wage 2300 dopiero w skonczonym 35 tc wiec walczymy o kazdy dzien i kazde 100gr.
A Twoja idzie jak burza.
Anet jak Twoja starsza corka przezywa rozstanie?
Corka starsza bardzo placze nie chce ze mna rozmawiać do męża pyta kiedy wrócę ze chce do mnie. Dzis chce poprosić lekarza lub polozna by jej pozwolili wejść jutro do mnie bo nie wiem ile tu zostanę dziękuję wam za słowa otuchy
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet może faktycznie uda się żeby córka przyszła do Ciebie choć na chwilę. To na pewno Wam obu poprawiłoby humor.
Hwesta witaj. Oby Twoje dziecko wybrało dla siebie jqk najlepszy termin na przyjście na świat. Jeśli będzie to marzec to dobrze trafiłaś
Tess mam to samo - wrzuciłam do torby kilka rzeczy i już nie ma w niej miejsca. Muszę to jeszcze przemyśleć przy ostatecznym pakowaniu.
Kass powodzenia na wizyciea z Juniorem do pracy na pewno się wybiorę. .. jak tylko trochę podrośnie pójdziemy na herbatkę
Dziewczyny cieszę się że bułeczki wychodzą. Ja w ogóle uwielbiam stronę moje wypieki. Chyba nigdy żadnego przepisu z niej tak zupełnie nie zepsułam
I jak już pisałam czuje że raczej urodze po terminie niż przed. Ale zobaczymyDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do pakowania torby, to ja swoją spakowałam i się ledwo z tymi wielkimi podpachami itd mieszczę... Dziś rozpoczęłam pranie ubranek dla Małej, wyprałam pajacyki i śpioszki, jutro poprasuje i wstawię body wtedy... Za 4 tyg chcę by gotowa na tip top (mam skracającą sie szyjkę i cukrzycę ciążową). Dobry pomysł z torbą zostawioną z ubraniami dla dzidziusia i dla nas do zabrania przez męża- też naszykuje
Termin z miesiączki mam na 4/04, ale z usg ciagle wychodzil od początek marca,a lekarz mnie zapewnia, że będzie to marzec... za 3 tygodnie na wizycie odstawiamy leki, bo biorę cały czas na szyjkę i pewnie po jakimś czasie się zacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:25
-
Anet wspolczuje. Pewnie martwisz sie o corke w brzuchu i o corke w domu
Mam nadzieje, ze sie wszystko ustabilizuhe.u SunSun tez byl moment kryzysu a jednak dzisiaj wyszla do domu. Oby tak tez bykmlo u Was!
Limcia sie juz strasznie dlugo nie odzywa czy cos przeoczylam? Myslicie, ze cos sie dzieje?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamna relacjeDorka1979 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
ja po wizycie u diabetolog i jestem strasznie zmeczona i wszystko mie boli bo 3 godziny stałam w kolejce niestety ale za to cukry w miare ok wiec tragedi nie ma
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Co do pakowania torby do szpitala to ja też sie nie zmieściłam do jednej torby mam spakowaną torbę i reklamówkę
pieluszki do szpitala biore paczke DADA1Madzik82, noa8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też korzystam z mojewypieki.pl, bardzo fajne przepisy
co do brzuszka to jest odstający i troszeczkę "sflaczały" ale wydaje mi się, że się zmniejsza. Ja przed ciążą miałam odstający brzuszek i teraz jest porównywalny. Mąż do szpitala przywiózł mi moje ukochane spodnie ciążowe z h&m to musiałam je co chwilę podciągać bo leciały z tyłka.
Jeżeli chodzi o pieluchy do szpitala czy podpaski to u mnie tego trochę poszło. Pampersów miałam paczkę 42 szt i zużyto całe, tylko że ja byłam 9 dób w szpitalu ale podpaski na początku trzeba zmieniać często. Ja zużyłam 3 paczki i nie całe 3 paczki podkładów seni. I u nas w szpitalu chcieli by te podkłady na łóżko były właśnie seni 60x90cm. Jak któraś miała jakieś inne czy mniejsze to prosiły o zmianę.Tess, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny