Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Endi gratuluje!!!
Kasss &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte !!!!
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
Ewka jak tam wizyta u Szymańskiej? Bo chyba dziś miałaś o ile dobrze pamiętam?
Nie skierowała Cię do szpitala?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Scarlett - w okolicy Bonarki to nie wiem, ale może podzwoń po okolicznych aptekach i zapytaj, bo niektóre mogą mieć. Na Ruczaju jest na pewno jakiś sklep zielarsko-medyczny, ale tam nie byłam, no i w okolicy Kobierzyńskiej jest zdrowa żywność, ale tam może być drogi. Ja kupowałam na ul. Królewskiej, niedaleko pl. Inwalidów, bo tam chodzę do lekarza
Kosztował coś koło 11 czy 13 zł, choć przez telefon parę dni wcześniej pani podała cenę 9 zł, ale już nie chciałam dociekać
Kasss - &&&
Czyli mówicie, że mogę iść spać spokojnie, koniec porodów na dziś?Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKass trzymam kciuki. Ach to cisnienie...
Zosia za ciebie tez:-)
Achh wylecialo mi prze dzien- kaczamila ciesze sie ze i u ciebie laktacja ruszyla a maly pije chetnie i przybiera. I z badania wszystkie ma dobre. Tak trzymac:-) Wogole sliczny jest:-)kaczamila lubi tę wiadomość
-
Kass bedzie dobrze kciuki zaciśnięte! My czekamy na izbie przyjęć ale kobieca intuicja podpowiada ze wrócimy do domu. Dzieki za kciuki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Tess. Sklep na Królewskiej znam (swoją drogą swego czasu też chodziłam do ginekologa w okolicy - na Urzędniczej) ale nie chce mi się nadrabiać tyle drogi dla jednego olejku. Jak nie znajdę w okolicy - kupię na Allegro
Kaczamila aż się wierzyć nie chce, że Oskarek dopiero wchodzi w 56. Na zdjęciach wydaje się taki duży!kaczamila lubi tę wiadomość
-
Anet jak chcesz sie rozgrzac to herbata z lipy - w kazdej aptece kupisz. Bardzo rozgrzewa i zawsze po tej herbacie jestem cala upocona. Jest dobra na przeziebienie, lekarka mi polecila ta herbate i Sambucol - wyciag z czarnego bzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 21:23
gosiaczek31, anet525 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyJa tez pije herbatke z lipy z cytryna i miodem. Pomaga. Sambucol ma moja corcia i tez widze ze lepiej z przeziebieniem.
Wiec naturalne leki tez cos daja:-)
Aneta ratuj sie czym mozesz. Czosnek dziala cuda. Z mlekien i miodem. A na goraczke to fajtycznie paracetamol. Zdrowka kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 21:37
anet525, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio ogladalam program zeby nie dodawac miodu do garacego mleka czy herbaty bo miod wtedy nie ma zadnej wartosci....mleko lub herbata musi byc na tyle wystudzona zeby mozna bylo wlozyc do niej palec......i wtedy trzeba dodac miod i szybko wypic.....
ines31 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Ostatnio ogladalam program zeby nie dodawac miodu do garacego mleka czy herbaty bo miod wtedy nie ma zadnej wartosci....mleko lub herbata musi byc na tyle wystudzona zeby mozna bylo wlozyc do niej palec......i wtedy trzeba dodac miod i szybko wypic.....
MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni miodu ani czosnku nie powinno dodawać się do wrzątku. Cytryny zresztą też. Oczywiście nie raz o tym zapomniałam i żyje a przeziębienie mi przeszło:) A i do mleka z miodem i czosnkiem warto dodać jeszcze masło ale dla mnie w tej wersji jest to koktajl nie do wypicia. Sok z czarnego bzu to też ponoć rewelacja ale na sobie nie testowałam. No i ogółem nic tak dobrze nie działa jak leżenie i picie dużej ilości napojów.
ines31, anet525, gosiaczek31, noa8 lubią tę wiadomość
-
MisiaMonisia wrote:Ostatnio ogladalam program zeby nie dodawac miodu do garacego mleka czy herbaty bo miod wtedy nie ma zadnej wartosci....mleko lub herbata musi byc na tyle wystudzona zeby mozna bylo wlozyc do niej palec......i wtedy trzeba dodac miod i szybko wypic.....
MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
Sok z czarnego bzu mogę potwierdzić ze działa....Tylko wypić i do łóżka.....bo człowiek się strasznie poci po tym.....no i przesadzić z piciem czarnego bzu nie można....
anet525, noa8 lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.