Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem na chwilkę miałam dać znać.. bo jestem na wyjeździe
poprzednia beta 2185...
dzisiejsza z 10minutowym opóźnieniem (48h) 5821,6
zadzwoniłam do gina i powiedział że tak POWINNA SIĘ rozwijać PRAWIDŁOWA CIĄŻA
kamień spadł mi z serca! i to konkretniediamonds, Tygrysek, Rybeńka, Niunia86, Dorka1979, szczessciara, Kamelia, MartaM, słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mizzelka cudowne wiesci! Wiedzialam, ze ta pozamaciczna to sciema
Rewelacja!
Diamonds. Nie za szybko lekarz postawil wyrok?! Nawet kalendarz BBF pokazuje ze serduszko widac pozniej. Przy 6t 5d "moze juz byc widoczne serce". A on tak wczesnie przekresla sprawe? Moze usg na slabe albo wzrok do dupy?
diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Diamonds w poprzrdniej ciazy poszlam na usg 6t i 2d. Okres 28 dni, owu idealnie 14ty dzien. Lekarz na.usg powiedzial "no zobaczymy, moze juz cos bedzie widac". Gdybym przyszla kilka dni wczesniej wyslalby mnie to domu. Dla niego 6t 0d to minimum na pewne potwierdzenie pecherzyka, cialka zoltego i zarodka ale o serduszku nie bylo mowy.
Wiem, ze sie stresujesz ale kurcze... Moze za 3-4 dni pojdziesz jeszcze raz do innego lekarza?diamonds lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dobre podejscie Diamonds! w polowie nastepnego tyg powinno juz byc cos widac konkretnie. Czyli trzymamy kciuki dalej
Ja ide na pierwsze usg w poniedzialek rano. Tak sie stresuje ze nawet nie umiem tego opisac. To bedzie dla mnie dluuuugi weekenddiamonds lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Mizzelka gratuluje przepięknej betki. Obyśmy wszystkie taką miały!
Diamonds wszytsko jeszcze przed Toba. Moja przyjaciółka byla w 7 tc i nie bylo zarodka,poszla w 8 i serducho jak dzwon bilo. Moze ciąża jest ciut młodsza.nizwyliczone. Trzymam kciuki!diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
diamonds nie stresuj się, ja musiałam pójść bo musiałam lecieć samolotem i nic nie było widać w 6tc dopiero tydzień później poszłam żeby sprawdzić co tam się rozwinęło i było wszystko i serduszko i zarodek i ciałko żółte. Spokojnie, stres Ci nie służy, na gorszych aparatach tak jest że gorzej widać a w szpitalach rzadko mają lepsze sprzęty. Dodatkowo jak masz tyłozgięcie to faktycznie będzie trudno coś dostrzec więc i z tego powodu pewnie lekarz miał problem.
diamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Madzik82 pamiętam Cię z ovu ale tam się nie udzielała, tylko czytałam i nakręcałam razem z Wami od stycznia chyba
Nie masz suwaczka, w którym jesteś tyg ?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;) Mam pytanko:) Przez 5 dni, od niedzieli do czwartku pobolewał mnie brzuch,czasami aż mnie to martwiło,ale każdy mówi,że tak jest bo macica się rozciąga i Bejbi rośnie. Od wczoraj brzuch praktycznie w ogóle mi nie dokucza i nie wiem czy to dobrze czy nie. Moja koleżanka jak była w ciąży nie miała żadnego bólu ale wiem,że niektóre mają nawet przez połowę ciąży... A ,że moje TSH jest wręcz tragiczne to trochę panikuję. Pocieszam się tym,że nie mam żadnych plamień ani nic co by mnie zaniepokoiło oprócz tego brzucha. CO o tym sądzicie??
-
Ja tak mam cały czas. Na początku czułam to wiele razy dziennie, przy wysiłku się nasilało, ale odkąd biorę magnez jest dużo lepiej. Czasem złapie mnie skurcz, który trzyma tak ok 20 sekund i puszcza. Lekarz powiedział, że skurcze, które trwają około minuty bądź dłużej mogą być niebezpieczne. Zapisał mi luteinę tak na wszelki wypadek. Ponoć tak często się zdarza ale nie wolno lekceważyć tego, co mówi nam organizm. Lepiej dmuchać na zimne spróbuj brać magnez (ważne, żeby był dojelitowy). Ja biorę magne B6.
Też się bałam, że jak nic się nie dzieje to może być coś złego ale co jakiś czas jeszcze podbrzusze o sobie przypomina także spokojnie. Dużo odpoczywaj. -
Hej Dziewczyny. Dziś zrobiłam rano drugą bete - czekam na wyniki a po 15:00 mam wizytę u lekarza.
Pewnie coś już zadecyduje.
Stresuję się, ale już tylko operacji i jej skutków, bo nadzieję na ciążę straciłam ...
Jak będę po wizycie to napisze, co u mnie.