Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem po wizycie. Beta spadła z 330 do 260, czyli ciąża prawdopodobnie już sama obumarła.
Teraz mam odczekać tydzień i może pojawi się krwawienie i samo się oczyści i dzięki temu uniknę operacji.
Nie mniej jednak dzidziusia nie będzie tym razem -
Najgorsze jest to że na początku czerwca byłam u lekarza i pytałam czy można zacząć starania, czy wszystko jest ok, czy może jeszcze jakieś badania zrobić.
NIE NIE NIE WSZYSTKO SUPER powiedział - no szkoda, że jednak efekt nie jest taki jaki zakładaliśmy -
Zgłosiłam się, bo jakieś przeczucie nie dawało mi spokoju - trochę strach po tym co mnie już spotkało. Poszłam zrobił usg nie było pęcherzyka w macicy i kazał zrobić betę dwa razy i zobaczyć jak się zmienia - to znaczy czy jest na co czekać czy pęcherzyk się raczej nie pojawi.
No i dziś niestety nadal nic nie znalazł, ale beta spada, więc szansy na ciążę już nie ma. Teraz pozostanie czekanie czy samo się oczyści i dostanę okresu, czy będzie laparoskopowo usuwane czy może będą robić czyszczenie macicy.
Mam się zgłosić na wizytę w przyszłym tyg z trzecim wynikiem bety i sprawdzi jakie rokowania na przyszłość. -
Benek strasznie mi przykro to juz pewne ? nie znam sie zbytnio na becie,bo ja jej nie robilam.
Emily83 u mnie np.w 4t5d bylo widac sam pecherzyk w macicy bez zarodka... ale po tygodniu jak poszlam na wizyte to juz zarodek byl i mial i 2mmEmily83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej SunSun :-* Kochana po cichu gratuluję i trzymam mocno kciuki za betę na pewno będzie ładna
SunSun lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Cześ dziewczyny ale piekna dzis pogoda aż chce się zyć zwłaszcza że malutki okruszek w brzuchu już nie mogę doczekać sie wtorkowej wizyty u lekarza. A wy macie juz jakieś pierwsze objawy bo u mnie nic zero mdłośći żadnych objawów odzuciło mnie tylko od kawy i jestem strasznie śpiąca
SunSun trzymam kciuki testy teraz sa bardzo wiarygodne;)SunSun lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJa oprócz braku @ nie ma kompletnie objawow dobrze ze mam zdjęcie kropka przynajmniej wiem ze ktoś tam jest :p oby objawy się nie pojawiły
Pogoda jest super ale lekarz nie pozwala nam się opalać ani kąpać wysiłek fizyczny tez odpada wiec gnijemy w domu po południu pójdziemy na spacer a wieczorem jedziemy na koncert miłego dnia dziewczyny :*
Benek 3 maj się :* wszystko się ułoży na pewno :* -
Witaj Sunsun. Pierwszy, najwazniejszy krok za Toba. Jestes w ciazy teraz musimy razem przetrwac te pierwsze strategiczne tygodnie a potem tylko radosc i odliczanie do porodu!
Dziewcztny jutro zaczynam 7my tydzien i rano mam pierwsze usg.... Aaaaa!anka418, Tygrysek, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny