X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    jeszcze ten mi sie podoba ale tez trzeba na zywo zoabaczyc http://allegro.pl/bebetto-silvia-wozek-3w1-mega-zestaw-gratis-i4598544815.html

oooo tez go oglądałam :) bardzo ładny

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda az sie boje pomyśleć co bedzie później ale z igą w 9 mcu to najpierw wchodził brzuch a później ja to z tym może byc podobnie

a mała wczoraj nam dała czadu to mąż sie śmiał że jak drugiego takiego drańskiego gatunka urodze to on zwariuje

uparciuch jest i po tatusiu i po mamusi więc jest dym i próba sił kto postawi na swoim

MamaAdasia, magda91, Dorka1979 lubią tę wiadomość

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    camarelo sevilla świetny na żywo,lekko się prowadzi tylko że dla wyższych osób :) dla mnie w sam raz. my i tak chyba gondolę kupimy używana bo dlugo nie pojezdzi a spacerowke konkretną

magda91, MamaAdasia lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda91 ja pojde do sklepu podam kilka nazw wozków pojezdze nimi po sklepie a pozniej chyba na allegro zamowie bo na allegro jest duzo kolorow a w sklepie tylko kilka z danego modelu. no chyba ze w sklepie bedzie przystepna cena porownywalna z allegro i kolor ktory mi w oko wpadnie odrazu

magda91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja też uparta jestem to jak po mnie będzie miało charakterek to będziemy się foszyć i walczyć tygodniami i żadne ręki nie wyciągnie. tatuś będzie musiał godzić bo on nie umie się obrażać i nie jest uparty. ;)

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, skąd ja to znam, Adaś jest ostatnio okropny, chyba ma kolejny atak buntu dwulatka, chce robić po swojemu, spać nie, siku na nocnik nie, a za chwilę w majtki... i tak naokrągło..

Poza tym jest naprawdę mądry,aż czasem za bardzo, mówi całymi zdaniami, wszystko rozumie itd,ale czasem naprawdę moja cierpliwość się kończy... robi mi na złość..

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    camarelo sevilla świetny na żywo,lekko się prowadzi tylko że dla wyższych osób :)

to moje 157 cm wzrostu chyba nie pasuje do tego wózka ;)

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo chyba nie ;P ja mam 170cm

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda91 Anasstacia mi też właśnie podoba się bardzo camarelo ale no właśnie podobno duży jak zobaczycie na żywo dajcie znać któraś dziewczyna go widziała i pisała że duży jest też podobny do niego coletto marcello tylko on jest obrotowy i troche droższy jakoś do konca mnie nie przekonuje;)
    Sarah88 to nie dobrze a byłaś z tym u lekarza? musisz dużo odpoczywac i nie przemęczac się
    Madziulek no właśnie tak mi sie wydawało że to za wysoko ale cos było wypchnięte nawet mąż widział
    MamaAdasia u nas też oblężenie Lenek my też damy Julka albo Ignaś jeszce Nadia na liscie rezerwowych;) Powiedz Adasiowi że dzidiuś z brzuszka go obserwuje i musi być grzeczny dla mamusi;)

MamaAdasia lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z czym u lekarza?mialam teraz robione badania krwi itp wiec zobaczymy, ale uważam, że skoro nie wymiotowałam i mało mdłości miałam to coś innego musiało na mnie spaść ;)

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda91 wrote:
    daj znać jak się prowadzi! :)
    dam znac...mapewno opisze wrażenia

860isg18r6bpss11.png
  • Pocahontas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możecie sobie wózki przebierać i wybierać, a my pewnie będziemy mieć kilka modeli do wyboru i tyle, ostatnio weszłam do smyka, poprosiliśmy o katalog, żeby zobaczyć bliźniacze wózki to kierowniczka powiedziała, że nie mają.... no i dziękuję :)

relgj44jmw4925t7.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    z niemiłych rzeczy to zaczęły się bóle i drętwienia nóg, szybkie męczenie(ledwno na drugie pietro wchodze bo wszystko mnie boli,ostatnio nawet bym zemdlala),zawroty głowy codziennie, no i ciąg dalszy tylko z wiekszym nasileniem krwawienie i puchniecie dziąseł(przebijam co jakis czas igłą bo tak rosnie)
    Z tymi dolegliwościami a ty chodzisz do kardiologa ?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, moja mama i babcia w ciąży nawet miały omdlenia, wiec chyba nie ma co panikowac a co do reszty to chyba każdy przechodzi inaczej, czytałam już o krwawieniu z dziąseł w ciązy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 13:48

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    nie, moja mama i babcia w ciąży nawet miały omdlenia, wiec chyba nie ma co panikowac a co do reszty to chyba każdy przechodzi inaczej, czytałam już o krwawieniu z dziąseł w ciązy
    Bo któraś dziewczyna była właśnie miała problemy z sercem i myślałam że to ty ale jak jest dużo osób to tak właśnie z pamięcią. jak wapnia brakuje to sa podobno krwwienia z dziąseł

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocahontas wrote:
    możecie sobie wózki przebierać i wybierać, a my pewnie będziemy mieć kilka modeli do wyboru i tyle, ostatnio weszłam do smyka, poprosiliśmy o katalog, żeby zobaczyć bliźniacze wózki to kierowniczka powiedziała, że nie mają.... no i dziękuję :)
    wejdź na stonę firmy Baby Active tam jest całkiem fajny wózek blixniaczy

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda91 wrote:
    to moje 157 cm wzrostu chyba nie pasuje do tego wózka ;)
    Moja kumpela jest jeszcze nizsza i ma seville.ja mam 169 cm takze dla mnie będzie ok

Sarah88 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Bo któraś dziewczyna była właśnie miała problemy z sercem i myślałam że to ty ale jak jest dużo osób to tak właśnie z pamięcią. jak wapnia brakuje to sa podobno krwwienia z dziąseł
    " Z powodu zmian hormonalnych i zwiększonej objętości krwi w obiegu, naczynia krwionośne są nieco słabsze i mogą pojawiać się na skórze poszerzone naczynka i pajączki. Dodatkowo dziąsła są rozpulchnione, co w połączeniu z osłabieniem naczyń może powodować ich krwawienie(...)W dalszym ciągu cierpieć będziesz z powodu opuchniętych nóg, trudności z nabieraniem powietrza, bólu w pachwinach, trudności ze spaniem w nocy czy zawrotów głowy i wahań nastroju w ciągu dnia.(...)Wszystkie wymienione wyżej objawy mogą ustąpić dopiero po urodzeniu dziecka, dlatego musisz nauczyć się z nimi funkcjonować" :)

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety w ciąży moze nas złapać wszystko co mozliwe:(

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby któraś w sklepie przyuważyła taki wózek http://allegro.pl/tutek-grander-play-3w1-maxi-cosi-one-safe-gratisy-i4598507592.html to bardzo poproszę o zrobienie małego teściku z myślą o mnie :-) U mnie w mieście (mimo, że duże) nigdzie nie znalazłam takiego modelu, a boję się tak w ciemno w Allegro kupić.

MamaAdasia lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ