Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magda az sie boje pomyśleć co bedzie później ale z igą w 9 mcu to najpierw wchodził brzuch a później ja to z tym może byc podobnie
a mała wczoraj nam dała czadu to mąż sie śmiał że jak drugiego takiego drańskiego gatunka urodze to on zwariuje
uparciuch jest i po tatusiu i po mamusi więc jest dym i próba sił kto postawi na swoimMamaAdasia, magda91, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagda91 ja pojde do sklepu podam kilka nazw wozków pojezdze nimi po sklepie a pozniej chyba na allegro zamowie bo na allegro jest duzo kolorow a w sklepie tylko kilka z danego modelu. no chyba ze w sklepie bedzie przystepna cena porownywalna z allegro i kolor ktory mi w oko wpadnie odrazu
magda91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, skąd ja to znam, Adaś jest ostatnio okropny, chyba ma kolejny atak buntu dwulatka, chce robić po swojemu, spać nie, siku na nocnik nie, a za chwilę w majtki... i tak naokrągło..
Poza tym jest naprawdę mądry,aż czasem za bardzo, mówi całymi zdaniami, wszystko rozumie itd,ale czasem naprawdę moja cierpliwość się kończy... robi mi na złość.. -
nick nieaktualny
-
Magda91 Anasstacia mi też właśnie podoba się bardzo camarelo ale no właśnie podobno duży jak zobaczycie na żywo dajcie znać któraś dziewczyna go widziała i pisała że duży jest też podobny do niego coletto marcello tylko on jest obrotowy i troche droższy jakoś do konca mnie nie przekonuje;)
Sarah88 to nie dobrze a byłaś z tym u lekarza? musisz dużo odpoczywac i nie przemęczac się
Madziulek no właśnie tak mi sie wydawało że to za wysoko ale cos było wypchnięte nawet mąż widział
MamaAdasia u nas też oblężenie Lenek my też damy Julka albo Ignaś jeszce Nadia na liscie rezerwowych;) Powiedz Adasiowi że dzidiuś z brzuszka go obserwuje i musi być grzeczny dla mamusi;)MamaAdasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Sarah88 wrote:z niemiłych rzeczy to zaczęły się bóle i drętwienia nóg, szybkie męczenie(ledwno na drugie pietro wchodze bo wszystko mnie boli,ostatnio nawet bym zemdlala),zawroty głowy codziennie, no i ciąg dalszy tylko z wiekszym nasileniem krwawienie i puchniecie dziąseł(przebijam co jakis czas igłą bo tak rosnie)
[/url]
-
Sarah88 wrote:nie, moja mama i babcia w ciąży nawet miały omdlenia, wiec chyba nie ma co panikowac a co do reszty to chyba każdy przechodzi inaczej, czytałam już o krwawieniu z dziąseł w ciązy
[/url]
-
Pocahontas wrote:możecie sobie wózki przebierać i wybierać, a my pewnie będziemy mieć kilka modeli do wyboru i tyle, ostatnio weszłam do smyka, poprosiliśmy o katalog, żeby zobaczyć bliźniacze wózki to kierowniczka powiedziała, że nie mają.... no i dziękuję
-
kasss wrote:Bo któraś dziewczyna była właśnie miała problemy z sercem i myślałam że to ty ale jak jest dużo osób to tak właśnie z pamięcią. jak wapnia brakuje to sa podobno krwwienia z dziąseł
-
Gdyby któraś w sklepie przyuważyła taki wózek http://allegro.pl/tutek-grander-play-3w1-maxi-cosi-one-safe-gratisy-i4598507592.html to bardzo poproszę o zrobienie małego teściku z myślą o mnie
U mnie w mieście (mimo, że duże) nigdzie nie znalazłam takiego modelu, a boję się tak w ciemno w Allegro kupić.
MamaAdasia lubi tę wiadomość