Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak się dzisiaj przejęłam sobą,że zapomniałam o Was.. Aż mi wstyd!
Witam nową koleżankęMoja bratowa rodziła za granicą a dokładniej w Londynie i nie narzekała na opiekę ale może też dlatego,ze wszystko było ok. Co prawda miała przed sobą 2 poronienia i przydało by się częściej się kontrolować ale na szczęście wszystko poszło dobrze i mój chrześniak ma obecnie 5 lat
Faktycznie ostatnio nam coś dobra passa przeszła i nadeszły niefajne dni ale zgońmy to na pechowy listopad.. Oby to były ostatnie złe wiadomości.
Widzę,że lekarze coraz bardziej potrafią zaskakiwać... Nie dość,że maja chamskie docinki odnośnie wagi to jeszcze bagatelizują przerażone matki,które tylko szukają pomocy i odrobiny otuchy... Ech... Brak słów!
Co do partnerów to mój też dzisiaj próbował się dostać do lekarza bo coś go łapie a nie chce mnie zarazić.. mam nadzieję,że wreszcie jutro się dostanie i przepisze mu jakieś leki i coś na wzmocnienie. ostatnia rzecz jakiej teraz potrzebuje to jakś grypa-wystarczy mi,że mam zatoki od stycznia chore
Oczywiście cieszę się,że są jednak jeszcze wizyty,które kończą się dobrze i trzymam kciuki za pozostałe... Oby od jutra były już same miłe rzeczy
ja kolejną mam 4 grudnia i lekarz kazał nie przekładać tylko przyjechać normalnie.
Rubi najwyraźniej taki urok Twojej szyjki ale postaraj się jak najwięcej odpoczywać,mało chodzić i dźwigać,bo wiadomo- im krótsza szyjka tym szybciej się skróci.. w końcu 2cm a 4-5cm to spora różnica
Miłego wieczoru
-
Hej Marcówki
dołączam do Was. Termin mam na 12-go marca.
Madzik82, Justyska89, Niunia86, Ewelaa, madziutek 23, SunSun, Emartea, Scarlett2014, bella82, loszcz, gosiaczek31, kasss, Emca, kaczamila, slodka100, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
G. -
nick nieaktualny
-
MamaAdasia ja bioaronu tez nie stosowalam. Skusilam sie za to na nowy, reklamowany Pulmolan Fluo. Nie dosc ze nic nie pomogl to jeszcze mlody dostal wysypki bo czarny bez go uczula...Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Anastacia33 wrote:
mój dzisiejszy zakup dla Fabianka, kocyk kupiony w pepco
wczoraj dostalam ten sam kocyk od szfagra mezahihi
Heykadawno mnie tu nie bylo bo mam duzo zajec z moim nowym pieskiem
i zabralam sie za robienie bombek na choinke
bo rok temu mielismy taka zbieranine
u mnie i Stasia wszystko okcoraz czesciej mnie kopie
choc martwia mnie ostatnio bole jak na @ pare razy na dzien ale nie sa jakies uciazliwe bo nie potrzebuje brac nospy
zagadam o to lekarza w piatek na mojej wizycie 4d
dalej was nadrabiam bo mialam chyba z 40stronmasakra ale jeszcze 10
wiec mysle ze moze jutro jakos bede juz z wami na biezaco
Milego wieczoru brzuchatkiSunSun, madziutek 23, MamaAdasia, noa8 lubią tę wiadomość
-
Widzę ze wszystkie kupilyscie kocyki w biedronce mnie nie zachwycił wiec nie brałam za to kupiłam Julce pierwszego pluszaka taka fajna owieczkę właśnie w biedronce u was tez były? Kupiłam tez proszek i płyn do prania jutro zabieram się za ubranka w zasadzie pojechaliśmy tylko po ten proszek a 200 zł wydane bo ale cóż
Witam nowa mamusie;-)
Emca dobrze ze z mężem wszystko ok;-)[/url]
-
nick nieaktualnyKasss Ja właśnie też jakoś nie za bardzo za tym kocykiem chciałam przescieradlo:( heh . Pluszaki widziałam ale nie kupiłam bo w tym miesiącu juz jednego Hania dostała. Ale zastanawiałam się nad nimi.ladne były
U nas w jednym sklepie zbiera się punkty na zabawki pluszowe jednego juz dostałam bo uzbierałam 60 punktów na drugiego nie zdążę 60 uzbierać to uzbieram 30 i doplace 10 zł to będzie miała Hania 2 misie juzWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:51
-
Justyska89 wrote:Kasss Ja właśnie też jakoś nie za bardzo za tym kocykiem chciałam przescieradlo:( heh . Pluszaki widziałam ale nie kupiłam bo w tym miesiącu juz jednego Hania dostała. Ale zastanawiałam się nad nimi.ladne były
U nas w jednym sklepie zbiera się punkty na zabawki pluszowe jednego juz dostałam bo uzbierałam 60 punktów na drugiego nie zdążę 60 uzbierać to uzbieram 30 i doplace 10 zł to będzie miała Hania 2 misie juz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
ja patrzyłam w biedronce na te kocyki i na prześcieradło i jakoś ani na jedno ani na drugie się nie zdecydowałam
kocyki zamówiłam przez internet, zobaczę jak przyjdą
zaszalałam też ostatnio z zakupami, przez internet to przede wszystkim ciuszki i kocyki, a w rossmannie i aptece higieniczne rzeczy już do szpitala
jeśli chodzi o bliźniaki muszę być po prostu trochę wcześniej przygotowana
jeśli chodzi o szyjkę to mi lekarz nigdy nie powiedział ile ma, zawsze mówi, że jest ok i tyle
no i teraz na mnie przyszła pora, mam skierowanie na jutro do szpitala
ciśnienie mimo brania leku utrzymuje się na poziomie 160/100:( i lekarz powiedział, ze nie ma na co czekać, powiedział, też że zapewne po 24 tygodniu przeniesie mnie do szpitala wojewódzkiego, kiepsko