Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki,
rzadko się ostatnio udzielam, bo nie miałam co pisać ciekawego;) Jeszcze do mnie nie dochodziło, że jestem w ciąży. Dziś jednak uwierzyłam w 100%
Beta 3627,12 Mam wizytę na 14:15, wiem że jeszcze nie będzie nic widać, ale lekarz kazał się zgłosić, pewnie chce wprowadzić coś profilaktycznie.
Tak się cieszę na tą betęIzoleccc lubi tę wiadomość
-
laski mój termin jest nie wiadomy , dokładnie bedziemy wiedzieć za 3 tyg, przy następnej wizycie, wstępnie niby 28luty-15marca, tak się z Wami związałam że wpisałam się na liste i mimo wszytsko zostaję z wami, nie chce się przenosić do lutówek cyyaaa;*
kasieńka 1985 lubi tę wiadomość
-
Karmelek - witaj Prawdopodobnie będzie tylko pęcherzyk ciążowy, może pęcherzyk żółtkowy w środku. Trzymam kciuki U mnie beta 4 dni przed usg była 1513, a na usg było widać ładny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, to było pod koniec 6 tygodnia, ale ciąża młodsza z usg
Kamka - czekam z niecierpliwością na relacje po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:03
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
dziewczyny jak mam dodać zdj mojego usg tutaj?
-
Kofeinka (o jak mi brakuje kofeinki już ) To mamy 1 dzień różnicy Ja bety na razie nie robię, bo to tylko stres dla mnie. Zakładam, że będzie ok i musi być tym razem
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
kofeinka wrote:Witam Was pięknie kobietki
Dziś ujrzałam pozytywny test i od razu pojechałam zrobić betę (wynik mam mieć po południu).
OF wyznaczył mi termin porodu na 30 marca
Witam Cię Kofeinko cieszę się w tym cyklu się udało i jeszcze załapałaś się do marcówekkofeinka lubi tę wiadomość
-
monirek wrote:Właśnie muszę sobie zająć myśli. Może jakąś książka dobrą? Polecicie coś dziewczyny?
Generalnie ostatnio mega się nam z mężem układa - w piątek kupiliśmy nowe auto (kombi, żeby pomieścić taboły i fotelik), w niedzielę pozytywny test ciążowy, za miesiąc odbiór nowego mieszkanka
Oby tylko wszystko zakończyło się pomyślnie
Ja też z czystym sumieniem tak jak A.Kasia polecam Camillę Läckberg, ale równie mocno wciągają mnie książki Harlana Cobena i Tess Gerritsen (te ostatnie to takie kryminały medyczne:)) - I LOVE IT
Aaagaaatka witamy w gronie marcowych mam:) rozgość się -
monirek jesteśmy z Tobą