Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
alinalii wrote:hej duperki ja jak zwykle kisnę w pracy juz nie moge sie doczekać 13 jak pojadę do domu na pyszny obaid! kluski sląskie z gulaszem i buraczkami Mmmmmmm... pychaaaa a wczoraj się wam nie pochwaliłam że miałam takigo powera wyszorowałam cały dom! umyłam okna! (WSZYSTKIE ) (MAM WIELKIE MIESZKANIE 5 POKOJOWE) ojj jestem dumna z siebie
Też gniję w pracy do 14:00
Jeszcze przed pracą pojechaliśmy do rybnego (nie polecam tego zapachu z samego rana). Kupiliśmy sobie pstrągi świeżutkie na jutrzejszy obiad:)
Byłam wczoraj z mężem na spacerze to brzuch dał nieźle czadu i musiałam chwilkę na ławeczce odsapnąć - dosłownie 2 min. wypiłam trochę wody i było ok.
Później pojechaliśmy po zakupy -chemia i kosmetyki. Dzisiaj spożywcze trzeba kupić.
-
Hej babeczki:-) mowilam ze za wozkiem sie nie rozgladam to wozek sie rozejrzal za mna kumpela wyjezdza za granice i swojego nie zabiera wiec oddaje nam caly zestaw za free jedyny warunek zemamy go jutro najdalej odebrac bo w nocy wyjezdzaja i juz nie przyjada tutaj przez dluugi czas... No ale przynajmniej odpada wydatek na bryke malucha:-)
-
nick nieaktualnyDzień dobry Ale się wyleniłam dziś, po 9 dopiero wstałam. Teraz tylko zakupy, małe sprzątanko a resztę dnia zamierzam spędzić w towarzystwie książki
Nie mam zupełnie pomysłu na obiad. Na nic nie mam ochoty, od ryb mnie odrzuciło i od mięsa też, pomidory mi śmierdzą a smażonego nie mogę. Przeglądam książkę kucharską i nic mi nie przypadło do gustu. Wczoraj wieczorem miałam taką ochotę na carbonarę, dziś już myślę o niej bez emocji No nie dogodzi babie w ciąży -
nick nieaktualnykamka wrote:Hej babeczki:-) mowilam ze za wozkiem sie nie rozgladam to wozek sie rozejrzal za mna kumpela wyjezdza za granice i swojego nie zabiera wiec oddaje nam caly zestaw za free jedyny warunek zemamy go jutro najdalej odebrac bo w nocy wyjezdzaja i juz nie przyjada tutaj przez dluugi czas... No ale przynajmniej odpada wydatek na bryke malucha:-)
No i jeden dylemat z głowy A ile kasy do przodu! -
Oni 2 lata temu dali prawie 1500 ale ze to przyjaciolka mojej siostry to my za free dostaniemy i ciuszki do tego:-) https://sprzedajemy.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-mikrus-alu-sprint-gliwice,376528 taki ttlko granatowy:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 10:34
-
RudyTygrysek wrote:Witajcie kobietki Mam pytanko czy duza ilosc bialego sluzu swiadczy o czyms zlym? Ostatnio bylo go troche codziennie wczoraj nic a dzis sporo. Nie wiem czy to powod do zmartwien
Nie. Jest to normalne i naturalne. Gdyby śluz był rozciągliwy, żółty, piekło, swędziało to znaczy że jakaś infekcja się wdała... -
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:O nie mogę aż strach kłaść się spać Ja też mam takie durne sny odkąd jestem w ciąży ale myślałam, że to przez serial Zabójcze Umysły, który ostatnio oglądam
Nooo... A mnie, tak jak wspominałam, prześladują w ciąży niekontrolowane orgazmy przez sen
W sumie nic złego Ale powiem Wam, że one są rekordowo mocne! W poprzedniej ciąży jak mnie taki jeden dopadł, to potem przez godzinę miałam skurcze po przebudzeniu i masakryczny ból brzucha. -
Hey, ja tez poproszę na listę.
Termin na 30.03, miałam juz jedo usg w 5tyg1d ale był tylko pęcherzyk z żółtkiem. Kolejne w ponad 7tyg będzie.
Spotkanie z położną mam dopiero na 10tyd gdzie niby norma przy ciąży w Angli to 8 No ale nic na to nie poradzę. Pewnie za nim z nią sie spotkam 03.09 to juz pewnie prywatnie polecę na kolejne 2 usg.
-
Nataszka2200 wrote:kochane czujecie jeszcze jajników ból? bo ja miałam owulke z prawego mi gin pow a powiem wam ze teraz cos lewy mnie kuje;/przeszkadza mi to
mnie lewy rwie, ściąga jakby mi ktoś na więzadła pociągał masakra, tak bardziej w pachwinie ale to może też od tego że miałam cesarkę z pierwszym dzieckiem, w czwartek ide do lekarza więc się dowiemNataszka2200 lubi tę wiadomość
jusiakp
-
Mnie każdziuteńki lekarz, z jakim miałam do czynienia, zapewniał, że ból brzucha, kłucie jajników, czy ciągnięcie jest absolutnie normalne.
W sumie nawet tak na logikę patrząc: wszystko się tam w środku zmienia, rośnie, dostosowuje, hormony buzują bardziej niż przy owulce. Może bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:56
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:mnie lewy rwie, ściąga jakby mi ktoś na więzadła pociągał masakra, tak bardziej w pachwinie ale to może też od tego że miałam cesarkę z pierwszym dzieckiem, w czwartek ide do lekarza więc się dowiem
Ja też miałam cesarkę, co prawda więzadła mnie nie bolą ale blizna czasem swędzi i jest to upierdliwe