Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejku ale Wam zazdroszcze tego mega libido i ciąglych
U nas problem leży we mnie, Ł to jakbym mu pozwalała to by najchętniej z łóżka nie wychodził
Ale moje libido na poziomie -10. A jak już wzrośnie to Ł w pracy albo tak późno ma dopiero dla mnie czas że jestem już zmęczona.
A co do porządków.. Jak ja bym chciała być choć trochę pedantyczna
U mnie narazie bałagan na całego! Remontujemy poddasze i chłopaki gipsują więc pył roznosi się po całym domu! A przed nami jeszcze szlifowanie ścian i burzenie ściany, będzie ciekawie
Do twgo wszystkiego mam mopsa który właśnie przeżywa okres wypadania sierści. Można codziennie odkurzać a i tak wszędzie pełno sierści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:17
-
nick nieaktualnyCzarodziejka87 wrote:Dziewczyny które kupowały leżaczek-bujaczek do ilu kg mają Wasze?
I jakie polecacie?
Bo ja sobie upatrzyłam stacjonarnie w sklepie Agugu ale nie dopatrzyłam,że jest do 10 kg a to trochę mało chyba..
Mnie sie wydaje ze 10kg to tak standardowo. Ja dostalam i tez jest do 10kg. Wydaje mi sie ze juz takie 10kg dzieciaczek to bedzie sam siedzial, wiec juz krzeselko.
Noo u mnie w rodzinie wiem ze juz wieksze dzieci kolo 8miesiaca nie chca w bujaczku siedziec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:21
-
No własnie MeAmerie się nie odzywała i Roletka chyba też nie...?
Kurczeeee. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Poszłam na spacer i bóle mi przeszły, więc nie rodzęAle za to jakiś śluz w kolorze kawy z mlekiem mi się pojawił... Mam nadzieję, że to nie żaden grzyyyybosław
-
Ja niestety mam nasrane w głowie z sprzątaniem. Każdy mi mówił że jak się Oli urodził to nie będę mieć na nic czasu a tu psińco. Nasiliło się. Oczywiście nie jestem taka że spadnie na ziemię coś to odkażam ale codziennie odkurzam, myje podłogi i ścieram kurze. Bardzo mnie to relaksuje. Lubię jak w domu pachnie bo mam psa i niestety jak raz się zaniedba to dziadyga stara capi jak cholera.
-
ciri22 wrote:Mnie sie wydaje ze 10kg to tak standardowo. Ja dostalam i tez jest do 10kg. Wydaje mi sie ze juz takie 10kg dzieciaczek to bedzie sam siedzial, wiec juz krzeselko.
Noo u mnie w rodzinie wiem ze juz wieksze dzieci kolo 8miesiaca nie chca w bujaczku siedziec...
No w sumie racja,od 6-7 miesiąca już mogą dzieciaczki w krzesełku siedzieć,to potem bujaczek w odstawke pójdzie.
To może jednak się zdecyduje na ten co upatrzyłam;)
Filip 28.03.2016
-
Magda lena wrote:No własnie MeAmerie się nie odzywała i Roletka chyba też nie...?
Poszłam na spacer i bóle mi przeszły, więc nie rodzęAle za to jakiś śluz w kolorze kawy z mlekiem mi się pojawił... Mam nadzieję, że to nie żaden grzyyyybosław
może to czoppppp -
dziewczyny stasznie mi się brzuch napina , lekkie skurcze mam (chyba) ;P
noo i ten ból w dole brzucha ... bojeee się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:No własnie MeAmerie się nie odzywała i Roletka chyba też nie...?
Też mi się wydaje, że to najprędzej z szyjki
Mnie znowu pobolewa dołem brzucha. Nigdy nie miałam "okresowych bólów brzucha" i jeśli to właśnie one to współczuję tym, które mają tak co miesiąc -
nick nieaktualny
-
A jeszcze tak teraz sobie myślę, czy np niektóre nosidełka samochodowe nie mają takiej opcji, że można coś tam odblokować i też się tak bujają ? Bardziej chodzi mi o to czy czasem nie można tych krzesełek tez w takim celu wykorzystywać.
A no i druga sprawa, która mi się przypomniała. W sumie pewnie część z Was o tym wie, ale wcześniaki mają szczepionkę 5w1 chyba za darmo. W szpitalach o tym nie mówią i pediatrzy też czasem zapominają, więc jeśli któraś się rozpakuje przed skończonym 37 tyg, to mozna się dowiedzieć i troszkę oszczędzić