X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Alianii ja tez mialam lenia szczegolnie po zjedzeniu paczkow hehe ale powiedzialam sobie ze musze bo jak bede wygladac jak mnie zlapie heh wiem to nie najwazniejsze ale lepiej sie kobieta czuje bez odrostu no nie :-) a te bole teraz to czuje takie rozpulchnienie tam na dole i jak zwykle przed @ mam luzne kupyy.

ja dzisiaj tez miałam dosc luźną ... kurczee ;)

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dzis 3 takie zrobialam ;p i mialam twardnienie i kilka skurczy ale mysle ze teraz to juz norma.

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline nie załamuj się i nie poddawaj:* bądź dobrej myśli,trzymam kciuki:*

Filip 28.03.2016 <3
  • domiii Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam pobierane z 2 dziurek, a wynik 1 - brak wzrostu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:24

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii - właśnie mi przyszedł wynik WR :) Kilka godzin później niż reszta ale w ten sam dzień :)

• domiii Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Domiii - właśnie mi przyszedł wynik WR :) Kilka godzin później niż reszta ale w ten sam dzień :)

o, to będę wypatrywać :) dzięki!

d69c2n0azl70dnw1.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wyhodowano naturalną florę bakteryjną czy cos takiego.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline ja trzymam cały czas kciuki, niech beta się jeszcze rozkręci!Bądź dobrej myśli i pamiętaj Kochana nie ma rzeczy niemożliwych :-* <3

Magdalena,Kasia dziękuję to znaczy że ja muszę czekać na drugi bo mam tylko z pochwy hmm

Na szczęście też mam wszystkie wyniki z rana, no prócz tego z odbytu sprzed paru dni i kiły i HIV ale te mnie akurat nie interesują :-P jedziemy do gina :-)

No i jakie są te skurcze "TE TE"?jestem ciekawa na co patrzeć na ktg :-P

km5szbmhexpco9m1.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od seksu po kupę :p hihi takie sprawy tylko u nas;)

Ja dzisiaj o dziwo byłam trzy razy na dwójce a to chyba dlatego że byłam na wizycie u urologa i zapytał mnie jak jest dzidziuś ułożony mowie miednicowo i poprosiłam jak badał pęcherz by zajechał głowica wyżej a tu głowa. Byłam spokojna myśląc o CC, odwiedziłam ubikacje po wizycie bo raczej będzie SN :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:45

Kate84, alinalii, ksanka lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jutro odbieram wynik gbs. Ciekawe jaki będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    No i jakie są te skurcze "TE TE"?jestem ciekawa na co patrzeć na ktg :-P

U mnie, jak już kiedyś wspominałam, pisały się te skurcze, przy których robiło mi się duszno i gorąco ;) Ale położne w szpitalu mówiły, że czasami się tak zdarza, że skurcze są mocne a ktg ich nie czyta albo też ktg pokazuje duży skurcz a kobieta nic nie czuje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:45

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b7dadff0.jpg

alinalii, Izoleccc, Renka88 lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wygląda skurcz ;d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 20:00

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Ostatnio się nie udzielam bo humorek nie taki więc po co psuć klimat. Czytam Was na bieżąco no przynajmniej się staram :)
    U mnie od kilku dni znowu były silne wymioty, tak podrażniłam sobie przełyk, że plułam krwią. Przy wymiotach z silnego wysiłku wyszedł mi " przyjaciel " hemoroid z którym teraz walczę bo boli jak cholerka :/
    Dzisiaj na pocieszenie kupiłam sobie gadżet do torby :) Etui na pieluszki :P Widziałam je wczoraj u dziewczyny na zajęciach ze szkoły rodzenia i tak mi się spodobało, że poszukałam i znalazłam a najlepsze, że szyje je dziewczyna w moim mieście więc pojechałam odebrać i przy okazji pooglądać inne piękne rzeczy :)
    A wczoraj w ramach zajęć ze szkoły mieliśmy spotkanie z Panią doktor ortopedą, dużo ciekawych rzeczy się dowiedzieliśmy na temat bioderek dziecka, był nawet 4 tygodniowy model z mamusią na widok którego miałam łzy w oczach bo uświadomiłam sobie, że za chwilę będę mieć mojego synka przy sobie :)

A etui wygląda tak
    3162bdj.jpg
    64p8r6.jpg

d'nusia, Magda lena, Czarodziejka87, A.Kasia, Renka88, edyś, Kajola, muminka83, RudyTygrysek, Falon, She86, Karka, domiii, Karolina@, Izoleccc, Hannia123, Kate84, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 11:28

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olatychy mam nadzieje,że wymioty nie będą Cię już męczyć i humor będzie lepszy:*
    A etui jest urocze:)

muminka83, olatychy lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Aż bałam się dziś zaglądać na forum że znów będzie jakaś niespodzianka, ale na szczęście tu tylko o kupach i sexie ;)
    Olutychy fajne etui,

Jacqueline bądź dobrej myśli, ja trzymam kciukaski żeby to twoje ziarenko zapuścilo mocne, zdrowe korzenie.

Ja gbs odbieram dopiero w poniedziałek, bo i tak mam się spotkać z ginem w środę.
    A i pochwalę się dziś mąż przyniósł 4 paczki każdy z innym nadzieniem, każdego spróbowałam i zmierzylam cukier i... Jest w normie!

Na szczęście resztę mąż już zjadł to nie będzie kusilo.

d'nusia, A.Kasia, Kate84, olatychy lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Dziewczyny pytanie z innej beczki bo w tej ciąży będąc w szpitalu zainteresowanie ubezpieczeniem również mam na tapecie. Mianowicie jestem ubezpieczona dodatkowo w pracy płace składkę ok 55 zł.
    Za urodzenie dziecka na wykazie jest 1650 zł.
    Leżąc w szpitalu mowie sobie o fajnie może uda się coś załatwić i zwrócą kasę za pobyt w szpitalu. Dzwonie na infolinię a tam Pani uprzejmie informuję że za pobyt szpitalu w przypadku ciąży wypłacają odszkodowanie ale powyżej 10 dni. A normalnie 5 dni. Szok! Jak to ma się u Was i co to za ubezpieczenie? Będę ubezpieczac Mała to zmienię i swojego.

Ja też tak mam bo podobno ciąża to nie nagłe zachorowanie :P Tak mi Pan tłumaczył

Renka88 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Falon Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zakończenie dnia wstawiam na przekór - nie pączusie a inne rarytaski ;)

Słynne ciacho marcowych mamusiek ;-)
    Przyznaję, że rzeczywiście jest wspaniałe!
    347y87o.jpg

A żeby Ksance , D'nusi ,Tygryskowi i wszystkim słodkim mamusiom nie było smutno mam jeszcze upieczone ciasteczka owsiane (bezglutenowe i bez cukru) ;-)
    30df145.jpg

Kajola, olatychy, Madlene.:), Czarodziejka87, ksanka, muminka83, RudyTygrysek, d'nusia, Karolina@, A.Kasia, Mania1718, edyś, Izoleccc, Hannia123, Kate84, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii W którymś z pierwszych odcinków porodów była kobieta z małą ilością płytek krwi i jej nie mogli podać zzo. Ale nie rozwinęli tematu

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
‹‹ 1786 1787 1788 1789 1790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ