Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
wow gaviscon na recepte? ja kupilam 2 butelki normalnie ;p i o jedna chyba za duzo bo juz przestał ten syrop na mnie działac , ale fakt działanie na poczatku miał
margaret26 lubi tę wiadomość
-
Alinalii w anglii ciezarne maja lekarstwa na recepte za darmo I poprosilam o recepte bo po co mam wydawac kase skoro sie nalezy
Edys tak dzis zaczelismy 38 tydzień kiedy to zlecialo.w ogole moj termin porodu rozni tylko 3 tygodnie jak rok temu stracilam moje malenstwo a teraz juz bede je tulicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 22:00
alinalii, Karka, A.Kasia, Madlene.:), edyś, Kate84, Czarodziejka87, Mania1718, Falon, Kajola, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), Est lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
jusiakp wrote:alianii jesli nie masz zgagi to moze brzuszek ci sie po prostu obnizyl
jutro farbuje włosyIzoleccc lubi tę wiadomość
-
OlaTychy Bardzo mi przykro, że teraz dopadają Cię takie dolegliwości i tak się męczysz, współczuję
mam nadzieję, że szybko przejdą. Kurcze fajne takie zajęcia w SR, u mnie takich nie było a zupełnie nic nie wiem w tym temacie. Śliczne to etui!
Renka ja szczerze mówiąc nie wiem jak mam za szpital bo nie było mi potrzebne także się nie interesowałam. My jesteśmy w PZU za urodzenie dziecka mamy 1700zł
Falon jak możesz takie rzeczy nam robić, pysznościja zawsze rodzinie i znajomym robię wypieki i już taką wielką ochotę mam na jakieś ciasto a tu leżeć i nic nie robić
Jusiakp, Alinalii ja we wtorek jadę do fryzjera na farbę
No to my po wizycie, mała waży 2650g,w niecały tydzień 150g więc chyba spoko, ułożona nadal główką i co dziwne trochę się podniosła, już nie napiera tak mocno główką na szyjkę, także leżenie pomaga, pomaga!Szyjka miękka i skrócona, ale na tym etapie spoko, rozwarcia nie ma. Oczywiście pod ktg czułam się fantastycznie, żadnego skurczu nie było a ledwo wyszliśmy i w aucie od razutak ogólnie wszystko ok, przepływy bardzo dobre. Dalej leżeć i aspargin oraz magnez, wg niego za 2 tygodnie jeszcze na pewno się spotkamy. Te wszystkie bóle są jak najbardziej normalne
Aa i ja narazie mam tylko ten gbs z pochwy, ujemny na drugi czekam jeszcze w takim razieDobranoc Kochane Marcówki :-*
Czarodziejka87, Mania1718, A.Kasia, Izoleccc, olatychy, kleo2426, Karka, muminka83, edyś, Falon, ksanka, Kaarolina, d'nusia, Kajola, Renka88, krówka_muffka, Hannia123, Karolina@, Mietka 30:), Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate, super że wizyta się udała
I chyba musze zacząć spać oddzielne bo mojemu M łóżko na 180 nie wystarczy i znowu dostałam kolanem w plecy, jak dobrze ze mogę spać tylko na lewym boku.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Love_life wrote:Hey dziewczyny ale u Was tu gorace tematy
W ogole Est Gratulacje!!!duzo zdrowka dla Was.
Odnosnie sexu to mam wrazenie ze meza bardziej w ciazy krece haha co prawda nie jest juz to codziennie ale raz na tydzien ale za to jaki!!!
Mam pytanko do Was bo zakupilam kombinezon malemu tudziez malej I zastanawiam sie czy kupuc jeszcze spiworek czy kocyk wystarczy?Love_life lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to wasze zdanie ze kobieta w ciazy jest sexy czy tez szczera i bezstronna opinia Waszych mezów=partnerów.Ja nie zawracałam sobie szczegol je tym glowy poki przypadkiem nie uslyszalam rozmowy mojego meza z kolega ktorego zona rowniez jest w ciazy tyle ze w 13tygodniu.Moj m do niego -no to korzystaj poki czas bo potem bedzie niesymetryczna- kolega potwierdzil ze sie zgadza a oboje w smiech.Dalej nie podsluchiwalam bo mi sie troche przykro zrobiło.A kiedy potem pytalam meza czy jeszcze go krece to on ze owszem ale boi sie ze zrobi krzywde malenstwu dlatego nie chce. Nie czuje sie jakos badzo zle ze skłamał bo wiem ze nie chciał mi zrobic przykrosci. W zwiazku z czym ja uwazam ze nawet jesli kobieta w ciazy czuje sie sexy nie oznacza ze jej partner tez tak uwaza. Bo gdyby postawic przed facetem kobiete w ciazy i obok te sama kobiete ale nie w ciazy tylko z plaskim brzuszkiek to na prawde uwazacie ze wybierze ta z brzuszkiem?