Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolina wrote:Witam sie juz po wizycie.. niestety czeka Nas amniopunkcja.. zycze wszystkim.udanego dnia
Kochanamusi być dobrze. Już wiesz kiedy będziesz mieć no i ile czeka się na wynik? Rozumiem że ona musi być bo maluszek jest opuchnięty ?
-
Muminka jutro bede dzwonic bo dzis juz bylo za pozno musze ja wykonac w bialymstoku to jest 6h drogi od miasta w ktorym mieszkam
. Ze wzgledu na te obrzeki i NT tez, Pani Genetyk ryzykiem sie nie kierowala tylko wlasnie tymi przeslankami. Na wyniki sie czeka od 2 do 3 tygodni.
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Kaarolina, ja też byłam kierowana na amniopunkcję ze względu na pogrubione nt.
Nie myśl, że jest to obowiązkowe, bo mówi tak Pani doktor!!!! Nie czuj się zobowiązana, że musisz to zrobić.
Mnie strasznie namawiała, ale nie zgodziłam się. Powiem Ci, że aż oburzona była i powiedziała, ze to nieodpowiedzialne z mojej strony, ale co mi to da? Nic. Tak czy siak urodzić chciałam i chcę nadal. Nie ważne czy zdrowe czy chore. A zawsze jest to ryzyko poronienia.
A jakie miałaś nt?Est, Love_life lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to i ja sie pochwale brzucholem
tak do tygodnia jest juz dosyc duzy
A to sa bodziki, o ktorych pisalam wczesniej
Kajola, domiii, Magda lena, Est, kateee, anie93lica, She86, Renka88, Kate84, Karka, 26Asia, d'nusia, Madzialena90, Teresa1992, Lula_w, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Anielica strasznie się ciesze
To już wiesz dlaczego tak Cię brzuch boli, mała rośnie i musi mieć dużo miejsca
anie93lica lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hej dziewczyny
Oglądam te wasze brzuszki - no śliczności. Aż nie mogę się doczekać siebie w 17 czy 18 tygodniu
bo narazie jak na bliźniaki to jeszcze mało u mnie widać.
No i zdjęcia dzieciaczków z usg też cudowne!))
A te napisy na bodach, genialne, poprawiły mi dziś humor zdecydowanie. Aż sama chyba poszukam takich dla swoich maluchów i nakupię.
-
aleksandrazz wrote:Anielica strasznie się ciesze
To już wiesz dlaczego tak Cię brzuch boli, mała rośnie i musi mieć dużo miejsca
Kochana, no ale jak zobaczyłam jak ona tam szaleje ze nie dała nam nic prawie zobaczyć to aż się zdziwiłam!
Duża kobitka;)
Karolina, nie zalamujemy się, ja wiem ze to ryzykowne badanie,ale ja bym je chyba wykonała, żeby wiedzieć co i jak. -
Kasia24 wrote:Hej dziewczyny
Oglądam te wasze brzuszki - no śliczności. Aż nie mogę się doczekać siebie w 17 czy 18 tygodniu
bo narazie jak na bliźniaki to jeszcze mało u mnie widać.
No i zdjęcia dzieciaczków z usg też cudowne!))
A te napisy na bodach, genialne, poprawiły mi dziś humor zdecydowanie. Aż sama chyba poszukam takich dla swoich maluchów i nakupię.
Kasia, a pokaż swój brzuszekchyba ze gdzieś już wstawialas, a ja ominelam przypadkiem;)
-
anie93lica wrote:Kasia, a pokaż swój brzuszek
chyba ze gdzieś już wstawialas, a ja ominelam przypadkiem;)
Jeszcze nie wstawiałamzaraz jak ogarnę jak to zrobić to dodam tylko sie z łóżeczka muszę zwlec bo dzisiejszy dzień jest jakiś depresyjny i siedzę pod kołdrą i oglądam Gumisie heheh
. Ale u mnie jeszcze mały w porównaniu do dziewczyn
no ale jestem 3 tygodnie za Nimi licząc
-
Hej dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu, malo sie udzielalam. U mnie wszystko ok, dzis zaczelam 16 tydzień, termin mam na 22 marca, ale na ostatnim USG maluszek pokazywał tylko plecki
a wiec płci jeszcze nie znam. Gratuluję pięknych brzuchow, u mnie tez juz coraz bardziej widać
M+M+?, Renka88, Gośśś, anie93lica, Karka, Izoleccc, Kajola, Lula_w, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
mój jeszcze mały brzusio. Przepraszam za niepościelone łóżko ale dopiero z Niego wyszłam i już do Niego znowu weszłam
aniek_m dwujajoweWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:03
Est, Gośśś, anie93lica, domiii, She86, Kate84, Karka, kateee, Kajola, d'nusia, Madzialena90, Love_life, Lula_w, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Anielica , byłaś z narzeczonym ? Chce wziąć swojego w poniedziałek i nie wiem jak to zrobić , wejść z nim czy najpierw sama?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aniek_m wrote:To tak jak ja
Ciekawa jestem czy będzie różna płeć...
. Marzę o parce, ale będę szczęśliwa bez względu na to jak będzie faktycznie
. USG pewnie będę miała dopiero za półtora miesiąca, może za dwa. Bo wizytę mam dopiero 20 albo 22 października, więc pewnie dopiero wtedy lekarz mi zleci. A już się doczekać nie mogę żeby je zobaczyć znowu
.