Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate84 wrote:Anielica super, gratuluję córeczki
i jaka duża !
Dziewczyny Piękne Brzuszki
Kaarolina A już wiesz kiedy ona będzie ?Na pewno wyjdzie dobrze i wszystko wtedy się wyjaśni!
MeAmerie Gratuluję synusiaa CC się nie martw skoro tak trzeba,na pewno wszystko pójdzie dobrze!
Kasiu całe szczęście ,że z Mamą wszystko ok , to najważniejsze!
No tymi zakupami postanowiłam się pochwalić
-
aniek_m My już mamy wózeczek, dostaliśmy od znajomych po ich bliźniętach, stał u nich w piwnicy nie używany już X lat i postanowili nam go oddać, strasznie się ucieszyliśmy bo ceny wózków są naprawdę kosmiczne. I nawet gdybyśmy mieli kupować wózek to właśnie zdecydowalibyśmy się na komis albo szukalibyśmy używanego. Jest to jakaś starsza wersja wózka, bez gondolki ale za to jest w bardzo dobrym stanie i oni go używali od urodzenia dzieciaczków i później jako spacerówkę chyba przez kolejny rok bo później się przeprowadzili do mieszkania bez windy na ostatnim piętrze więc dzieciaki szybko się nauczyły chodzić bez wózka
.
Łóżeczka kupimy raczej nowe i to chyba w ikei już w październiku bo są całkiem ładne i nawet nie drogie. Później na listopad zaplanowaliśmy np foteliki, a na grudzień coś innego żeby jednak rozłożyć to na miesiące bo na jeden raz to za duży wydatek
.
Kate84 zakupki cudooo
-
annak wrote:Witajcie kochane Marcówki,
Jesteście moją inspiracją i motywacją! Chcę być już tam gdzie Wy i w takim gronie, jak Wy
Denerwuje mnie taka niesprawiedliwość tego świata, że pijane baby z patologicznych środowisk rozmnażają się jak króliki a pary które bardzo chcą dziecka i mają do tego warunki nie mogą...
Trzymam kciuki Annak żeby los się odmienił i fasolka zagościła u Ciebie na całe 9 mcy a Ty w pełni mogła rozkoszować się macierzyństwem.
Ściskam mocno!
Love_life lubi tę wiadomość
-
Kate84 jutro bede wiedziec,bo jak wyszlam od Pani Genetyk to bylo juz za pozno.. jutro mojej Przyjaciolki Tesciowa postara sie mnie umowic(pracuje w tym szpitalu) a jak bede musiala sama , to bede dzwonic po prostu. Chcemy je wykonac bo nawet Pani Genetyk powiedziala, ze obrzeki tkani sa spore i nie nalegala na badanie, mowila ze to Nasz wybor, ale sa wady ktore mozna leczyc w brzuszku i moga uratowac dziecko w razie co.https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyannak - kochana dasz radę! Najważniejsze, że jest duża szansa na poznanie i wyeliminowanie przyczyny utraty ciąży. Trzymam kciuki za szybką identyfikację problemu i za piękną zieloną kropeczkę na końcu wykresu
A już niebawem będziesz się nam mogła chwalić Twoim ślicznym brzuszkiem i żalić na różne ciążowe dolegliwości
Buziaki :*
Kate84 - ciuszki jak dla prawdziwej księżkiczki
Kaarolina - medycyna daje teraz ogromne możliwości i trzymam kciuki, żeby pomogła Waszemu maleństwu wrócić do zdrowia. Ja ze swojej strony będę się za Was modlić o ten cud. Rok temu sama przeszłam amniopunkcję, jeśli miałabyś jakieś pytania to pisz śmiało!muminka83 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia dziekuje bardzo :* ja mam cicha nadzieje ze wyniki beda ok.. boje sie poronienia to logiczne, ale Tesciowa Przyjaciolki pytala to u nich w szpitalu Ci lekarze co sie tym zajmuja nie mieli ani jednego poronienia.https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hej Laski!
Słyszałam, że ktoś się rozpytywał tu o mnie, dziękuje, to niezwykle miłe
Nie dam rady Was nadrobić, to jest zadanie niewykonalne
U nas wszystko jest dobrze, ale absolutnie jakoś nie mam weny, żeby pisać, nic mądrego nie mam też do powiedzenia za bardzo. Ale chyba postaram się od nowa wdrożyć
Zauważyłam dzisiaj po naciśnięciu piersi, że wydobywa się już z nich siara. Narazie sama nie leci, tylko po naciśnięciu.
No i zaczęłam mieć zachcianki ciążowePóki co na szczęscię są one zdrowe, bo mam straszliwą ochotę na kwaśne, najbardziej na grejpfruty i cytryny
i chyba tyle u nas
A.Kasia, Est, kleo2426, She86, annak, Kate84, Karka, d'nusia, Kajola, muminka83, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Arienku,
Jesteś...! Cieszę się, że Cię wywołałam do tablicy
Martwiłam się o Ciebie. Super, że wszystko dobrze u Was!
Kaarolina,
Bardzo Ci współczuję, że przechodzisz takie trudne chwile. Wyobrażam sobie, jak musisz się czuć i stresować... Ale, tak jak powiedziała A.Kasia, medycyna może teraz bardzo, bardzo dużo. Mam nadzieję, że w Waszym wypadku medycyna nawet nie będzie musiała pokazywać swoich możliwości, bo po prostu potwierdzi się, że wszystko jest dobrze! I że ta opuchlizna to nic groźnego, tylko jakaś przejściowa "uroda" Twojego dziecka.
Trzymam mocno za Ciebie, za Was. Daj znać, jak tylko ustalisz termin badania, wyślemy wszystkie swoje pozytywne myśli w Waszą stronę. -
Annak Trzymaj się tam jutro ,mam nadzieję ,że będzie szybko i bezboleśnie :-* Mam nadzieję,że przyczyna po tych badaniach się znajdzie i szybko dołączysz do ciężarówek
26Asia na Fb jest stronka dziecięca szafa 0-5tam kupiłam parę ciuszków , jeszcze czekam za resztą
-
Annak trzymam kciuki za udany zabieg mam nadzieje ze niedlugo bedziesz znow mogla powalczyc o dzidziunia i niedlugo pochwalisz sie nam osiagnieciami.
A.Kasia przykro mi z powodu wypadku mamy, najwazniejsze ze z nia jest ok,
Karolina mam nadzieje ze zabieg będzie bezproblemowy.trzymam za was kciuki
dziewczyny czy macie hakues info jak postepy u jacqueline? Jacqi jak nas czytasz to daj znac czy cos juz u was sie odmienilo.
dziewczyny dla tych co majs oroblem z szyjkami. Znalazlam cos co sie nazywa Polar Bear Position, jest to pozycja jogi ktora ma pomagac na problemy z szyjkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 20:56
-
Ksanka,
Razem z Jacqueline udzielamy się na różowej stronie, także wiem, że u niej nieźle.
Miała już pierwszą @ po zabiegu i chyba wszystko idzie w dobrą stronę
Z tego co wiem, to zagląda tu na marcówkowy wątek, więc pewnie wkrótce więcej napisze sama.anie93lica, ksanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Gratuluję udanych wizyt
Śliczne fotki maleństw, a bliźniaki wymiatają
Piękne brzuszki wszystkie już takie okrąglutkie
Bodziaki też przesłodkie, aż nie mogę się doczekać kiedy dowiem się kto mieszka w moim brzuszku, żeby wreszcie udać się na zakupy
Miłego dnia.
Dzisiaj znowu będę trochę z doskoku Was czytała bo mam w planie strzyżenie psiaków i trochę mi z tym zejdzie
aniek_m lubi tę wiadomość
-
Jako że dziś dzień chłopaka na 9:30 idę podejrzeć mojego chłopaka
kleo2426, ksanka, Kate84, salomea, A.Kasia, Mania1718, Kajola, aniek_m, krówka_muffka, Mietka 30:), RudyTygrysek, kateee, domiii, anie93lica, Karka, Love_life, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny