Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie nie było, oj dawno. Już nie nadrobię.
Powiedzcie mi, czy Wasze maluchy są bardzo aktywne? Moja od wczoraj zrobiła się jakby aktywniejsza i zastanawiam się czy to normalne czy mam się niepokoić.
Do tego wczoraj zaczął kłóć/szczypać mnie brzuch, tak na wysokości pępka ale po lewej stronie, gdy szłam sobie w miarę szybkim krokiem. Kurde zmartwiło mnie to. Później przeszło ale gdy leżałam też przez chwile czułam to szczypanie.
Teraz czy to wygląda jak rozciąganie skóry czy może Mała tam kopała? A może coś jej jest i dlatego ten brzuch bolał/szczypał? Co sądzicie?
Doradźcie proszę -
Est wrote:Marlena, mój syn też jest ostatnio bardzo aktywny. Czasami zastanawiam się kiedy on śpi!
To może po prostu nabiera masy i dlatego tak często teraz ją czuję. ALbo po prostu bardziej się na tym skupiam.. Dzięki za odpowiedźEst lubi tę wiadomość
-
Dziś ostatni dzień z teściami ufff odpoczne sobie od jutra
zastanawiam sie nad moim brzuchem. Nie było go, nie było i w ciągu tygodnia "wywaliło" całkiem spory. Czy wam też tak w oczach rosną?
A.Kasia, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Lucky odpoczywaj teraz, najważniejsza szybka reakcja, czas szybko zleci w szpitalu, tego Ci życzę!
26Asia piękny pokoik
noelka ja się zawiodłam na warsztatach Planeta dziecko trochę, zarówno organizacja jak i niepotrzebna reklama Mary kay, oczywiście ciekawe tematy też były, ale ich bardzo poganiali...
Vira cieszę się, że wszystko u Was dobrzeMoja córa też na prenatalnych pokazywała jęzora
Karolina@ zapisałam sobie Twój przepis
A.Kasia moi rodzice teraz też budują domek, i wiszący kibelek zamontowali, babcia jak zobaczyła to się przestraszyła, że to runiejak ona na tym usiądzie
edyś ja na początek te płatki, a co do proszków, to jak to się mówi, "wyjdzie w praniu" którego będę używać
Mnie dzisiaj w nocy bolało z prawej strony brzuszka, tak w jednym punkcie, nie mogłam spokojnie leżeć przez to, po wstaniu wszystko przeszło na szczęście.
Co do zmiany płci hehe na pewno mega zaskoczenie, sama się zastanawiam czy u mnie tak czasem nie wyjdzieA ja tyle różowych rzeczy mam i sukienki. Ale mi powiedziano w 21 tyg, 2 różnych lekarzy, mała pokazała krocze
Może Wam lekarze za wcześnie mówili o płci niepotrzebnie i dlatego teraz takie jaja? W każdym razie najważniejsze zdrówko
Karolina@, A.Kasia, Lucky lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Mój jak go wsadziło w pierwszym trymestrze tak jest nadal ten sam. Mieszczę się też bez problemu w moje spodnie z czasu przed zajściem w ciążę. W sumie jak ktoś patrzy z boku to najbardziej widać, z przodu zdecydowanie mniej a z tyłu to jestem bez brzucha
Est, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
A już wiem o co miałam Was zapytać: jak kupujecie becik/rożek to na rzepy czy wiązany? Bo koleżanka mi mówiła żebym kupiła wiązany bo rzep się szybko wyrobi, a ten co ja sobie upatrzyłam jest właśnie na rzepy
A jakie Wy macie w tym doświadczenia?
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Karka wrote:A już wiem o co miałam Was zapytać: jak kupujecie becik/rożek to na rzepy czy wiązany? Bo koleżanka mi mówiła żebym kupiła wiązany bo rzep się szybko wyrobi, a ten co ja sobie upatrzyłam jest właśnie na rzepy
A jakie Wy macie w tym doświadczenia?
krówka_muffka lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki :*
Nie ma szans bym Was nadrobiła, chyba, że chcę poświęcić na to cały dzień a niestety obowiązki czekająDługo mnie nie było bo też ciągle coś się działo, ale tęskniłam za Wami i myślałam o Was co dzień
Ja już mam zamówiony bilet do Polski na 24 listopada i wtedy też będę miała połówkowe. Nie za bardzo mam ochotę lecieć bez męża i być bez niego tyle czasu (bo aż do 18 grudnia) ale zdrowie malutkiego jest teraz najważniejsze.
Mój mały daje o sobie znać co dzień ale nie bombarduje mnie kopniakami. Pewnie przyjdzie jeszcze na to czas:)
Opowiadajcie co tam u Was:)Est, muminka83, A.Kasia, RudyTygrysek, Martita88, Izoleccc, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarka - super rzeczy
Urocze te biedroneczki!
RudyTygrysek - waga mimo wszystko piórkowaDo końca ciąży to może będziesz ważyć tyle ile ja w momencie gdy zaszłam
Dobrze Ci, przynajmniej nie musisz się na zimę uzbrajać w ciążową kurtkę!
26Asia - Asiu pokoik ślicznyA powiedz mi jakie meble wybrałaś w Ikei?
Marlena - mój tak jak u Est, szaleństwo 24/dobęTwój dzieciaczek ma już pewnie z pół kilo to i siły więcej na kopniaki
Kasmira - doczekałaś się w końcuU mnie jakoś bardzo szybko nie rośnie. Bardziej się za to do góry podnosi przez co mi ostatnio czasami duszno i żołądek mi się skurczył
Karka - chyba nie będę kupować rożka tylko po prostu podusię płaską na której będę nosić małego ale jeślibym się jednak zdecydowała na rożek to raczej na rzep. Jak się wyrobi to sobie wymienisz, groszowe sprawy w pasmanterii a roboty z przyszyciem może z 5 min.
Tak się napatrzyłam na te Wasze zakupy i w końcu kliknęłam zamówienie na kosmetyki dla małegoJestem ponad 200 zł lżejsza ale chociaż higieniczne rzeczy mam z głowy
Znając życie to jeszcze o czymś zapomniałam i trzeba będzie dokupić ale to już jakieś pojedyncze rzeczy
Karka, Est lubią tę wiadomość
-
A.Kasia ja też planuję nosić maleństwo w płaskiej podusi, a nie w rożku. Rożek wymagają u nas do szpitala. Ale nie kupuję , bo siostra cioteczna ma 2 nowe i ma mi dać
Z tego co wiem to jest on właśnie na rzzep.
Ja też muszę się pochwalić, że nasze szczęście od piątkowej wizyty u lekarza ujawnia się codziennieNie cały czas, ale z pół dnia czuję jak tam kopie i boksuje
Karka, A.Kasia, Est, krówka_muffka, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.