Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndriel wrote:A.Kasia - A na kosmetyki jakiej marki się zdecydowałaś i co dokładnie kupiłaś?
Jest tego trochę ale wkleję:
CANPOL patyczki higieniczne 100 sztuk
CANPOL patyczki higieniczne z ogranicznikiem 56 sztuk
NoseFrida, aspirator do nosa, od urodzenia
OCTENISEPT, Płyn, 50ml
Podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA, 10 sztuk
CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk
NUK nożyczki dla niemowląt
BABY ONO, termometr kąpielowy, Żabka
CANPOL, szczotka do włosów z naturalnego włosia z grzebykiem, Newborn Baby
UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
EMOLIUM, emulsja do kąpieli, od urodzenia, 400ml
BEAMING Baby, woreczki na zużyte pieluchy, biodegradowalne, zapachowe, 60 worków
Linomag, maść, od urodzenia, 30g
LANSINOH, wkładki laktacyjne, Nursing pads, 60 sztuk
Bepanthen Baby, maść ochronna, 100g + BEPANTHEN BABY EXTRA 30 G GRATIS !
To takie pierdółki głównie, kosmetyki do pielęgnacji wszystkie z Hipp kupuję ale w Rossmanie bo mam zniżki i wyjdzie mnie taniej. Pampersy na początek mam od siostry bo dużo jedynek dostała i nie zdążyła użyć. Właśnie sobie uświadomiłam, że nie kupiłam kremu ochronnego do twarzy ale nie wiem jeszcze co wybrać, muszę poczytać.
krówka_muffka, Andriel lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zamowilam kosmetyki Dla malenstwa Ziajka
Znalazlam apteke polska w UK i ceny sa bardzo fajne. Zamowilam poki co kremy do twarzy i ciala od pierwszego dnia zycia i emulsje nawilzajaca do kompieli, dodatkowo wzielam zasypke Alantan do pupy. Dokupie sudocrem i maka ziemniaczana to podstawa
Jakby ktoras z zagranicy miala mozliwosc zamawiac w argosie to polecam butelki Tommee Tippee antykolkowe. Jest mega promocjaJa juz zamowilam
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/1399600.htm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 15:11
Andriel lubi tę wiadomość
[/link]
-
A.Kasia a gdzie zamawiałaś? W gemini? Ja właśnie w niej 2x robiłam zamówienie, jeszcze mi polecano doz.pl i natura24.pl
Ja właśnie kończę zmieniać moją wyprawkę, muszę to jeszcze na kompa przenieść i wtedy poprawię u nas na 1 stronie w pliku, bo tam też wklejałamMoże się komuś przyda.
Mania1718 też o tych butelkach myślałam.Andriel lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Dziewczyny ja właśnie spisałam sobie wszystko co potrzebne dla malucha, no i dla mnie do szpitala. Zaraz mam obiadek, a po nim, mam zamiar usiąść i przejrzeć wszystkie ciuszki które zakupiłam dla maleństwa, zobaczyc czego brakuje. Jutro mam wizyte - usg polowkowe i wizytacja u mojego gina. Okaże sie co z szyjka, kurde boje sie strasznie. Na szczescie maz bedzie ze mna
takze jutro o 15-tej trzymajcie kciuki
Magda lena, Karka, Martita88, A.Kasia, Karolina@, kofeinka, Hannia123, krówka_muffka, Andriel, Renka88, Kate84, Kajola lubią tę wiadomość
jusiakp
-
nick nieaktualny26Asia wrote:A.Kasia szafa http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90111391/
przewijak http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50077247/
komoda http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10214557/
Tak myślałam bo to ładne i bardzo popularne mebelkiBędą Wam pasować do wystroju. Sama się nad tą komodą zastanawiam bo jest duża i pojemna
Marlena - jeszcze nie zdecydowałam. Nianię na pewno będę kupowała ale czy samą czy z monitorem to zobaczymy. Na pewno z Angelcare jakby co.
Mania1718 - mnie niestety ziaja uczula i już nawet nie patrzę w jej stronę bo boję się, że młody będzie reagował podobnie
Karka, edyś - w Gemini bo potrzebowałam też kilka rzeczy dla siebie a one tam były najtańsze. Różnica między Urinalem 60tab w doz i gemini to 17 zł!, MamaDHA premium 7 zł a Emolium ponad 6złTo już nawet długi czas oczekiwania na wysyłkę im wybaczam.
Magda lena - a wiesz, że nawet nie wiem jakie one są duże? Miałam je poprzednim razem i mi się sprawdziły, więc wzięłam i teraz. Ale ja krwawiłam mocno może kilka dni i potem już na zwykłe podpaski i wkładki się przerzuciłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 15:32
-
Dziewczyny, a macie jakąś konkretną markę kosmetyków , którą polecacie? Bo ja oprócz Octaniseptu i Bepanthenu to zupełnie nie wiem czego będę używać. Te dwa mi poleciła już nie jedna znajoma , a tak to nie wiem... z czego oliwki, szampony itp?Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
A.Kasia ja zdecydowalam sie na Ziaje bo moje dzieci uzywaja kremow do twarzy i plynow do kapieli i nie maja zadnych uczulen czy zmian po zastosowaniu. Uwielbiam zapachy kremow dla niemowlat
zawsze kiedy jestem w PL zaopatrzam sie we wszystko co mozliwe. obecnie zachwalam emulsje z mocznikiem 5% . Smaruje tym brzuszek odkad zaczal rosnac jak szalony
No i wrazie gdyby synek mial problemy skorne tutaj oliatum do kapieli i kremy przepisywane sa darmoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 15:36
[/link]
-
Moje dziecko jest aktywne w zależności od dnia. Wczoraj rano trochę się poruszała potem długo nic, jakieś pojedyncze kopniaki po obiedzie, a jak położyłam się spać tak mnie skopała że kilka razy krzyknęłam z bólu, aż tata do mnie przyszedł zapytać co się dzieje. Dzisiaj znowu od rana prawie cały czas.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka