Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, macie bole podbrzusza? Mnie lapia kilka razy w ciagu dnia, przypominaja silny bol miesiaczkowy i trwaja moze z 30 sekund. Niby wiem, ze to normalne, ale czy to normalne, ze to taki bol, ze az zniga w pol?
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, macie bole podbrzusza? Mnie lapia kilka razy w ciagu dnia, przypominaja silny bol miesiaczkowy i trwaja moze z 30 sekund. Niby wiem, ze to normalne, ale czy to normalne, ze to taki bol, ze az zniga w pol?
-
nick nieaktualny
-
Auricomka wrote:Ja idę na TSH i zastanawiam się nad zrobieniem bety ale nie wiem czy to ma sens ? 09poprzednia robiłam dwa tygodnie temu
Auricomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka, mnie boli pod podbrzusze. Najczęściej jest to taki ciągnący ból, jak na miesiączkę, ale też zdarza się takie ukłócie jakby w jajniku, ale nie zgina mnie w pół. Lekarz kazał mi się wtedy położyć a jak nie przejedzie to wziąć no spe.
PannaB, Nikodemka, czekamy na Wasze bety!
Ushio daj znać jak po wizycie. Pęcherzyk powinno już być widać jeśli ciąża nie jest przypadkiem młodsza. Ja pęcherzyk widziałam 5t2d -
Imari jeszcze nie
Pineapple, z tego co wiem to mozna, ale sama malowalam tylko zwyklym lakierem w tamtej ciazy :p
Cukier badalam na poczatku lipca jakos i byl w normie, ale ogolnie zawsze mialam ciut podwyższony, w ciazy mialam 96 na czczo i nie miałam stwierdzonej cukrzycy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 12:17
-
pineapple wrote:Mam pytanie. Czy w ciąży można malować paznokcie? Chodzi o zwykły lakier lub hybrydę (bez żelu). Czy primer, lakiery hybrydowe, aceton, lampa są jakoś szkodliwe?
Zrobiłam glukozę i TSH niestety ostatnio blokadę miałam bardzo wysoką i bardzo się stresuję.
Dziewczyny po badaniach dajcie znać jak tam u was.
Udało mi się dodać suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 12:19
pineapple lubi tę wiadomość
-
Milego dnia dziewczyny i kciuki za wizytujące
Ja wczoraj dostałam półki do szafy , córka idzie dziś z ciocią na spacer, więc będę musiała porządek porobić ,a jutro kurier przywiezie mi szafki i regał z Ikei, aż robić się chcęImari lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny