Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie jestescie bardzo zgrabne, tylko brzuszki rosna :p
Odgruzowalam laktator, na szczescie dziala xd
Wczoraj mialam "studniowke", ta liczba dwucyfrowa mnie przeraza xdWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 19:35
syllwia91, Makt, Olalasz lubią tę wiadomość
-
Agulkowa wrote:Świetne brzuszki dziewczyny.
Iriiska Twój to wg naszych to jak willa kontra apartamenty 😜za kilka tygodni willa będzie i u Was, a u mnie to już nie wiem co, chyba stadion narodowy
Agulkowa lubi tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualny
-
Natalia, Ty to masz dopiero piękną piłeczkę. Kto by pomyślał że to czwarta ciąża. Na pewno Ty te trzy córki urodziłaś? 😊😊
Iriiska, piękna willa. Już nie ukryjesz się z brzuchem. Ale bardzo zgrabnie wyglądasz. A czujesz jak dzieci kopią z dwóch stron?
Wszystkie piękne brzuchy. To chyba taki etap że one są teraz takie zgrabne piłeczki 😊😊
A ja się ostatnio zastanawiałam czy Stasiek jak mnie kopie raz z prawej raz z lewej to robi takie fikołki i obroty czy wali nogami i rękami dlatego czuje w dwóch odległych miejscach ruchy w dość krótkim odstępie czasu 🤔🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:50
-
nick nieaktualnyNo wiecie, w sumie to nie urodzilam bo mi kazda wyjeli 🤣🤣🤣
Ja to mysle ze tam i nogi i rece juz w ruch poszly, w szyjke tez juz kopa dostalam niezapomniane wrazenie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:15
talku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie widzę u żadnej z Was żadnej otyłości, jesteście piękne, macie piękne figury i śliczne zgrabne brzuszki ❤️❤️
Mnie moje dziecko i nad pepkiem i pod i z boku i każda strona... Ładuje chyba w szyjke też bo kłuję od kilku dni co chwile 🙄w pęcherz też dzisiaj rano czułam jak się obudziłam i chciało mi się mega sikuAgulkowa, Natalia05 lubią tę wiadomość
-
No faktycznie Natalia jak na czwarta ciaze to brzuch masz malutki :p
Ja tez juz czasem nie ogarniam jak to dziecko moze byc ulozone jak czuje je co chwile gdzies indziej, kopniaki w pecherz tez dostaje, najczęściej akurat jak jestem po za domem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:31
-
nick nieaktualnyJak byscie widzialy jaki mialam brzuch na koniec z emilia to byscie chyba nie uwierzyly 🤣 Oj szczupla to ja nie bylam maly czolg hahah
Ale te kopy na dole to takie malo przyjemne... Ze tez akurat musze miec lozysko na srodku tam jakos sie milej odczuwa ☺️ -
nick nieaktualnyNie wiem czy cokolwiek mnie wkurza tak jak to kłucie....
Zazdroszczę studniówek, czekam na nią a najbardziej na 19.12 na 3 trymestr. I już dzisiaj z mężem rozmawiałam że z okazji studniówki jedziemy na jakas turbo kozak kolacje 😜Makt, kate2friend lubią tę wiadomość
-
No w szyjkę to bardzo boli. Zdziwiłam się za pierwszym razem. A pęcherz nie tak bardzo ale muszę biec do toalety.
Akrobatyka tak jest niezła w tym brzuchu. Na razie to jeszcze niektóre te ruchy są takie przytłumione, czuje jakby pukał od środka bardziej, od kręgosłupa a nie zawsze od przodu. Ale później to musi być nieźle czuć i widać.
Natalia, wyjęli, nie wyjęli ale nosiłaś 9 miesiący a ponoć w każdej kolejnej ciąży brzuch coraz większy a Ty jak pierworódka taka laseczka 😀
-
Wow, naprawdę piękne macie te brzuszki! Aż miło się patrzy
Natalia05 - 4 ta ciąża? Wow, super wyglądasz! Olalash - masz napisane w stopce otyłość? Znam wiele kobiet, które by zabiły za Twoją figurę, najwyraźniej ciąża bardzo Ci służy
Dodam też swoje zdjęcie, z racji tego, że jestem dość szczupła, to w końcu nastał ten moment, że już ludzie nie mają wątpliwości, że to brzuszek ciążowy.
https://zapodaj.net/6268598596b84.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 21:23
Mia ❤️, Agulkowa, Makt, talku, KolendrA, iriiska, Natalia05, Katy, syllwia91, kate2friend, Inka150, Gratka lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgulkowa wrote:Sylwia a jakie masz ciśnienie? Nie zmieniłaś kremu czy coś? Może woda za ciepła?
Ja często teraz mam jakieś przebarwienia, czerwona skórę itp. ogólnie cera teraz w kiepskiej formie u mnie.... -
nick nieaktualny
-
Sylwia to całe szczęście że nie cała d...😂
A tak na poważnie to ten krem może ci nie służy teraz. Szczególnie przed drzemka gdzie dociskasz twarz do poduchy. Teraz nasza cera niestety mega wrażliwa. Przemyj twarz woda i obserwuj czy to ustapi
Edit. Teraz doczytalam, że przemarzlas... Więc pewnie stąd te plany. Ja ostatnio byłam na lodowisku z córką to zmarzłam w uda i jak przyszłam do domu to były czerwone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 22:10
syllwia91 lubi tę wiadomość