X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe mamy 2020 :)
Odpowiedz

Marcowe mamy 2020 :)

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie jestescie bardzo zgrabne, tylko brzuszki rosna :p

Odgruzowalam laktator, na szczescie dziala xd

Wczoraj mialam "studniowke", ta liczba dwucyfrowa mnie przeraza xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 19:35

syllwia91, Makt, Olalasz lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • iriiska Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulkowa wrote:
    Świetne brzuszki dziewczyny.
    Iriiska Twój to wg naszych to jak willa kontra apartamenty 😜
    Hihi, uśmiałam się :D za kilka tygodni willa będzie i u Was, a u mnie to już nie wiem co, chyba stadion narodowy ;)

Agulkowa lubi tę wiadomość

dHvMp2.png
    PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
    M - fragmentacja DNA
    🔸2018 - 3 x IUI :( cb
    🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
    🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
    27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
    24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰

"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my :)

0feeb9a81689.jpg

Katy, White Innocent, talku, Inka150, Agulkowa, Mia ❤️, syllwia91, Gratka, KolendrA, marcela123, Makt, Olalasz, iriiska, bummy, Nikodemka, amethyst, kate2friend lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, Ty to masz dopiero piękną piłeczkę. Kto by pomyślał że to czwarta ciąża. Na pewno Ty te trzy córki urodziłaś? 😊😊

Iriiska, piękna willa. Już nie ukryjesz się z brzuchem. Ale bardzo zgrabnie wyglądasz. A czujesz jak dzieci kopią z dwóch stron?

Wszystkie piękne brzuchy. To chyba taki etap że one są teraz takie zgrabne piłeczki 😊😊

A ja się ostatnio zastanawiałam czy Stasiek jak mnie kopie raz z prawej raz z lewej to robi takie fikołki i obroty czy wali nogami i rękami dlatego czuje w dwóch odległych miejscach ruchy w dość krótkim odstępie czasu 🤔🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:50

relgi09kukfprg92.png
  • Agulkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia przecież ty też chudzina.... Popieram Talku wkrecasz nas tutaj z tą czwórka dzieci 🧐

Talku Stasinek teraz jest na etapie uprawiania jogi także z każdej strony go czuć 😂😂😂

talku lubi tę wiadomość

dqpr4z17ve5tz75s.png
    ug37io4peg99fhvo.png
    [*]3.05.2016- 9 t.c
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie, w sumie to nie urodzilam bo mi kazda wyjeli 🤣🤣🤣

Ja to mysle ze tam i nogi i rece juz w ruch poszly, w szyjke tez juz kopa dostalam niezapomniane wrazenie 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:15

talku lubi tę wiadomość

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo w szyjke to ciągle dostaje, i w pęcherz;/ a dzis juz nawet pod zebra dziecko sie ladowalo - chyba ma to po bracie...

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widzę u żadnej z Was żadnej otyłości, jesteście piękne, macie piękne figury i śliczne zgrabne brzuszki ❤️❤️

Mnie moje dziecko i nad pepkiem i pod i z boku i każda strona... Ładuje chyba w szyjke też bo kłuję od kilku dni co chwile 🙄w pęcherz też dzisiaj rano czułam jak się obudziłam i chciało mi się mega siku

Agulkowa, Natalia05 lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie Natalia jak na czwarta ciaze to brzuch masz malutki :p

Ja tez juz czasem nie ogarniam jak to dziecko moze byc ulozone jak czuje je co chwile gdzies indziej, kopniaki w pecherz tez dostaje, najczęściej akurat jak jestem po za domem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:31

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Agulkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie co jest najlepsze?... Będzie tylko gorzej 😂😂😂
    Ja to dziś mojego bejbiska tak widzę 😜 Sylwia do ciebie też pasuje..

5723b3ff228f.jpg

Natalia05, syllwia91, Makt, Katy, kate2friend, Elo lubią tę wiadomość

dqpr4z17ve5tz75s.png
    ug37io4peg99fhvo.png
    [*]3.05.2016- 9 t.c
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byscie widzialy jaki mialam brzuch na koniec z emilia to byscie chyba nie uwierzyly 🤣 Oj szczupla to ja nie bylam maly czolg hahah

Ale te kopy na dole to takie malo przyjemne... Ze tez akurat musze miec lozysko na srodku tam jakos sie milej odczuwa ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy cokolwiek mnie wkurza tak jak to kłucie....

Zazdroszczę studniówek, czekam na nią a najbardziej na 19.12 na 3 trymestr. I już dzisiaj z mężem rozmawiałam że z okazji studniówki jedziemy na jakas turbo kozak kolacje 😜

Makt, kate2friend lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w szyjkę to bardzo boli. Zdziwiłam się za pierwszym razem. A pęcherz nie tak bardzo ale muszę biec do toalety.
    Akrobatyka tak jest niezła w tym brzuchu. Na razie to jeszcze niektóre te ruchy są takie przytłumione, czuje jakby pukał od środka bardziej, od kręgosłupa a nie zawsze od przodu. Ale później to musi być nieźle czuć i widać.

Natalia, wyjęli, nie wyjęli ale nosiłaś 9 miesiący a ponoć w każdej kolejnej ciąży brzuch coraz większy a Ty jak pierworódka taka laseczka 😀

relgi09kukfprg92.png
  • Alunis Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, naprawdę piękne macie te brzuszki! Aż miło się patrzy :) Natalia05 - 4 ta ciąża? Wow, super wyglądasz! Olalash - masz napisane w stopce otyłość? Znam wiele kobiet, które by zabiły za Twoją figurę, najwyraźniej ciąża bardzo Ci służy :)
    Dodam też swoje zdjęcie, z racji tego, że jestem dość szczupła, to w końcu nastał ten moment, że już ludzie nie mają wątpliwości, że to brzuszek ciążowy. :)

https://zapodaj.net/6268598596b84.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 21:23

Mia ❤️, Agulkowa, Makt, talku, KolendrA, iriiska, Natalia05, Katy, syllwia91, kate2friend, Inka150, Gratka lubią tę wiadomość

Córeczka 13.03.2020 <3
    Jest i on 💕 24.06.2021r.
    atdcpiqv6jtb1fho.png

Mutacja czynnika V Leiden hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Cały dzień w sumie mama jakąś taką twarz wrażliwa, czerwona i teraz patrzę w lusterko po kąpieli a ja mam takie plamy czerwone ja policzkach i loki żuchwy i mega sucha skórę..... Oczywiście już mam czarne myśli....

• Agulkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia a jakie masz ciśnienie? Nie zmieniłaś kremu czy coś? Może woda za ciepła?
    Ja często teraz mam jakieś przebarwienia, czerwona skórę itp. ogólnie cera teraz w kiepskiej formie u mnie....

dqpr4z17ve5tz75s.png
    ug37io4peg99fhvo.png
    [*]3.05.2016- 9 t.c
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulkowa wrote:
    Sylwia a jakie masz ciśnienie? Nie zmieniłaś kremu czy coś? Może woda za ciepła?
    Ja często teraz mam jakieś przebarwienia, czerwona skórę itp. ogólnie cera teraz w kiepskiej formie u mnie....
    A nie wiem jakie ciśnienie, fakt że się nie wyspałam, wstałam mega wczesnie wróciłam do domu i umylam włosy i twarzy i miałam taką twarz sucha aż piekła więc wzięłam nivea nawalilam gruba warstwę ale czasem nim już w sumie kremowalam twarz i tak leżałam i mówiłam do męża że coś mi się spać chce coś mam twarz czerwona ale dopiero teraz to zobaczyłam do światła że jakieś takie jakby wypieki dziwne.... Mam nadzieję że to nic groznego, wyglądać mogę jak pół d zza krzaka

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jak byłam z mężem rano na tej giełdzie to było mi zimno w twarz i od razu w domu to zobaczyłam że taka czerwona jestem więc może przemrozilam twarz 🤔🙄

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia-szok, super figura ;) a to masz szczęście ze masz same easy baby bo u mnie teraz byl high nees baby i... noooo bylo co robić.

Natalia05 lubi tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Agulkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to całe szczęście że nie cała d...😂
    A tak na poważnie to ten krem może ci nie służy teraz. Szczególnie przed drzemka gdzie dociskasz twarz do poduchy. Teraz nasza cera niestety mega wrażliwa. Przemyj twarz woda i obserwuj czy to ustapi
    Edit. Teraz doczytalam, że przemarzlas... Więc pewnie stąd te plany. Ja ostatnio byłam na lodowisku z córką to zmarzłam w uda i jak przyszłam do domu to były czerwone.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 22:10

syllwia91 lubi tę wiadomość

dqpr4z17ve5tz75s.png
    ug37io4peg99fhvo.png
    [*]3.05.2016- 9 t.c
‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ