Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój na często czkawke, ale nie lubię tego uczucia
wolę jak mi kończynami swoimi tak jeździ od środka:) to jest takie miłe uczucie (póki jeszcze nie wbija mi nóg w zebra
)
Ja powoli się szykuje na tą wizytę o 10...trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że zastrzyk dostanę za darmo. Odezwę się po.Agulkowa, syllwia91 lubią tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Musiałam Was nadrobić. Gratuluję udanych wizyt!
Ja też wczoraj byłam. Pierwszy raz od dawna miałam USG przezpochwowo, ponieważ coś się na fotelu gin nie spodobało a mnie pierwszy raz zabolało podczas badania. Ale szyjka ma 4.5 także ok. Mała już główką na dół. Tak mi się wydawało właśnie bo ruchy zaczęłam czuć coraz wyżej i mocniej. I waży 935g.Agulkowa, Mia ❤️, syllwia91, kate2friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tak piszecie to coraz bardziej brakuje mi mojego ginekologa, który jest na l4.
On zawsze pokazywał tak fajnie malutką. A tu ma raczki, nozki, a tu otwiera buzie etc.
Ten teraz to taki 'bezuczuciowy'
My mamy prenatalne 30 grudnia i już nie mogę się doczekać aż ją zobaczę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie codziennie smaruje wiec skora jest ok, nie wiem jakby było bez smarowania :p
Jestem po wizycie, dziecko ulozone glowka w dol, wazy 1338g wiec calkiem ok :p Polpascem mam sie nie przejmowac bo nie powinien miec wplywu wiec kamien z serca:p Następna wizyta 14.01No, ale jeszcze o 17 usg 3 trymestru :p
Mia ❤️, Agulkowa, Inka150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny