Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo moja spokojna dzidzia
Czkawki jeszcze nie ma ale u pozostalych tez dopiero pozniej byly i niewiele. Troche baedziej altywna jest od Emilki ale mi to wystarczy, lepiej mi z taką myslą niz jakism czortem wcielonym 😀
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mój na często czkawke, ale nie lubię tego uczucia
wolę jak mi kończynami swoimi tak jeździ od środka:) to jest takie miłe uczucie (póki jeszcze nie wbija mi nóg w zebra
)
Ja powoli się szykuje na tą wizytę o 10...trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że zastrzyk dostanę za darmo. Odezwę się po.
Agulkowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka
-
Musiałam Was nadrobić. Gratuluję udanych wizyt!
Ja też wczoraj byłam. Pierwszy raz od dawna miałam USG przezpochwowo, ponieważ coś się na fotelu gin nie spodobało a mnie pierwszy raz zabolało podczas badania. Ale szyjka ma 4.5 także ok. Mała już główką na dół. Tak mi się wydawało właśnie bo ruchy zaczęłam czuć coraz wyżej i mocniej. I waży 935g.
Agulkowa, Mia ❤️, nick nieaktualny, kate2friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tak piszecie to coraz bardziej brakuje mi mojego ginekologa, który jest na l4.
On zawsze pokazywał tak fajnie malutką. A tu ma raczki, nozki, a tu otwiera buzie etc.
Ten teraz to taki 'bezuczuciowy'
My mamy prenatalne 30 grudnia i już nie mogę się doczekać aż ją zobaczę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie codziennie smaruje wiec skora jest ok, nie wiem jakby było bez smarowania :p
Jestem po wizycie, dziecko ulozone glowka w dol, wazy 1338g wiec calkiem ok :p Polpascem mam sie nie przejmowac bo nie powinien miec wplywu wiec kamien z serca:p Następna wizyta 14.01
No, ale jeszcze o 17 usg 3 trymestru :p
Mia ❤️, Agulkowa, Inka150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Ciśnienie 130/90 polozna kazala kontrolowac, ale może to z nerwów bo maz ma usypiac synka, a rzadko to robi xd
tylko do lozka się udac :p