Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iriiska wrote:Olalasz masz taki fajny długi brzuszek wysoka jesteś to się rozłożył ładnie po całości.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Syllwia całe szczęście, że to ciśnienie się ustabilizowało! Dobrze, że się odezwałaś, bo tu już najgorsze myśli się unosiły w powietrzu. Fajnie, że do domu Cie wypuścili, a to pewne, że cesarka będzie? Nie biorą pod uwagę w ogóle sn? Z tą wagą dziecka to bym się wcale nie zdziwiła jakby teraz jednak było mniej
-
Sylwia, cieszę się, ze u Ciebie wszystko ok. Martwiłam sie, bo przed zniknięciem pisałaś, że psychicznie słabo sie czujesz, a ja jestem przeczulona na tym punkcie. Masz bardzo ładną kuleczkę moim zdaniem. Tylko takie zasinienia. Jakbyś miała mieć cesarkę 26.02 to tez już lada moment. Ja mam 17.02
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
nick nieaktualnySylwia dobrze ze wrocilas, wszystkie sie martwilysmy! Ciesze sie ze lepiej u ciebie i ze cisnienie sie ustabilizowalo ☺️ Ktg chyba trudne w interpretacji nie jest, chodzi o to zeby tetno dziecka bylo dostc miarowe, zeby nie bylo spadkow i skokow drastycznych, i tak jak dziewczyny pisaly to wlasnie spadki sa bardziej niebiezpieczne. I zjedz cos przed ktg i sie napij koniecznie nie na pusty zoladek
Wszystkie brzuchy swietne 😀 Iriiska i Inga noo faktycznie juz opadly, dzieciaczki sie szykuja powoli.
Wy macie schizy ze brzuchy duze a ja mam ze maly, ze za malo jem ze to moja wina itd 🤦♀️ A jeszcze jak sobie przypomne jak na poczatku gadalam ze nie chce tak przytyc ze bede wagi pilnowac i ze wole mniejsze dziecko ze. wzgledu na macice to mam pchote sie pacnac w leb🙈 Wykrakalam -
A myslalam, ze moj cos opadl, ale jednak nie xd Wszystkie brzuchy piekne chociaz kazdy inny :p
Sorki za tlo, stelaz od kolyski poki co nie ma swojego miejsca xd
Sylwia, ciesze sie, ze sie odezwalas i u Ciebie ok
Mia, Twój brzuch taki mini mini :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 16:19
White Innocent, Mia ❤️, Agulkowa, bummy, Inka150, Makt, kate2friend, GWHT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlalasz wrote:Sylwia, cieszę się, ze u Ciebie wszystko ok. Martwiłam sie, bo przed zniknięciem pisałaś, że psychicznie słabo sie czujesz, a ja jestem przeczulona na tym punkcie. Masz bardzo ładną kuleczkę moim zdaniem. Tylko takie zasinienia. Jakbyś miała mieć cesarkę 26.02 to tez już lada moment. Ja mam 17.02
Wypuścili mnie w sumie dlatego bo bali się o moj właśnie psychiczny stan, leżałam, płakałam, nie chciałam jeść, zostałam na sali sama bo mojej sąsiadce nagle o 22 jak spała odeszły wody ale to tak jak na filmie że ja sama w szoku byłam 🙄 i taki młody lekarz walczył z ordynatorem że jeśli wyniki wyjdą ok to wyjdę się przewietrzyć i nabrać sił przed porodem i nagle jak wyszłam to odżyłam! Wyszłam nawet w piątek do znajomych ale byłam w stresie że mi na sofie u znajomego wody odejdą 😂 jeżdżę co 2 dzień do centrum, robię cokolwiek żeby czas leciał i w ogóle się nie oszczędzam, potem cierpię trochę ale rano znowu jest dobrzeOlalasz, kate2friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Sylwia dobrze ze wrocilas, wszystkie sie martwilysmy! Ciesze sie ze lepiej u ciebie i ze cisnienie sie ustabilizowalo ☺️ Ktg chyba trudne w interpretacji nie jest, chodzi o to zeby tetno dziecka bylo dostc miarowe, zeby nie bylo spadkow i skokow drastycznych, i tak jak dziewczyny pisaly to wlasnie spadki sa bardziej niebiezpieczne. I zjedz cos przed ktg i sie napij koniecznie nie na pusty zoladek
Wszystkie brzuchy swietne 😀 Iriiska i Inga noo faktycznie juz opadly, dzieciaczki sie szykuja powoli.
Wy macie schizy ze brzuchy duze a ja mam ze maly, ze za malo jem ze to moja wina itd 🤦♀️ A jeszcze jak sobie przypomne jak na poczatku gadalam ze nie chce tak przytyc ze bede wagi pilnowac i ze wole mniejsze dziecko ze. wzgledu na macice to mam pchote sie pacnac w leb🙈 Wykrakalam -
nick nieaktualnyInka150 wrote:Syllwia całe szczęście, że to ciśnienie się ustabilizowało! Dobrze, że się odezwałaś, bo tu już najgorsze myśli się unosiły w powietrzu. Fajnie, że do domu Cie wypuścili, a to pewne, że cesarka będzie? Nie biorą pod uwagę w ogóle sn? Z tą wagą dziecka to bym się wcale nie zdziwiła jakby teraz jednak było mniej
-
nick nieaktualnySylwia ja byla w niedziele na ktg to tez mala szalala a do tego poszlam glodna wiec tetno tam jej 120-200 i to byly takie coagle wachania. Ale nie panikowali (ha ha cos nowego!) tylko polozne przyniosly mi sniadanie i kazali sie zrelaksowac, po ponad 40 min sie uspokoila. Zle jest chyba jak ponizej 100 abo powyzej 200 ilus tam, tylko wtedy to chyba od razu wyjmuja 😀
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Sylwia ja byla w niedziele na ktg to tez mala szalala a do tego poszlam glodna wiec tetno tam jej 120-200 i to byly takie coagle wachania. Ale nie panikowali (ha ha cos nowego!) tylko polozne przyniosly mi sniadanie i kazali sie zrelaksowac, po ponad 40 min sie uspokoila. Zle jest chyba jak ponizej 100 abo powyzej 200 ilus tam, tylko wtedy to chyba od razu wyjmuja 😀
-
Sylwia, a długo w sumie byłaś w szpitalu? Super, ze Cię wypuścili. Na pewno zdrowiu psychicznemu to pomaga.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
sweetmalenka wrote:Olalasz- Ty masz taki jak moj. Nie obraz się ale ze tak powiem ja np. Mam duzy brzuch na górze a na dole taki "zwis"skorny :p dlatego nie wstawiam zdjec bez leginsow ;p
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
nick nieaktualnyOlalasz wrote:Sylwia, a długo w sumie byłaś w szpitalu? Super, ze Cię wypuścili. Na pewno zdrowiu psychicznemu to pomaga.
-
Olalasz wrote:Nie obrażam się, bo chyba nie skumałam Ale w sensie, ze mam zwis skórny tez?
Ja po wizycie u gin. Wyniki ok. Jest wszystko w porządku.Syllwia91, talku, Gratka, bummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty wrote:Ja bylam tydzien w pierwszej ciazy i sie wypisalam w koncu na wlasne zadanie bo bym tam nie usiedziala wiecej, a i nie bylo takiej potrzeby zebym tam dluzej siedziala :p
Katy, Makt lubią tę wiadomość
-
Sylvia dobrze że jesteś
Fajne te brzuchy po porodzie już nie będzie wymówek :p
Co do szpitala... To chyba wyjde od razu jak mnie wypiszą nie mamy samochod i trzeba byłoby kombinowac z dojazdem... Poza tym to moje drugie dziecko, takze conieco już wiem, szpitale mnie przerażają no i na pewno będę tęsknić za Marcelinką.Agulkowa lubi tę wiadomość