Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inka150 wrote:Iriiska śliczny ten twój brzuszek, kto by pomyślał że tam dwójka takich dużych bobasow☺️ A jak ostatecznie dzieci się ułożyły?
Też mam kalafior zamiast mózgu, cały czas o czymś zapominam i jakoś rozkojarzona jestem zupełnie, dobrze że nie jeżdżę do pracy bo by same błędy były 🤦♀️
Marcela dobrze, że wszystko w porządku wyszło na tym usg piersi, a tak się zastanawiam gdzie się takie usg robi? W sensie to chyba nie ginekolog robi tylko ktoś inny? Ja się chyba wybiorę po porodzie na taka kontrolę, bo też mam wątpliwości czy na pewno nic się tam nie dzieje
Mi też cycki jakoś teraz tak jakby sflaczaly trochę, nie wiem co to po karmieniu będzie 🤦♀️ tylko u mnie to na pewno nie kwestia większego brzucha tylko faktycznie się chyba zmniejszyly
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Ja teraz nie mam dziwnych snów, ale przy ciąży z synkiem to takie głupoty mi się śniły np jak moja szwagierka zaczęła rodzic bo chodziliśmy razem w ciąży to chyba tak to przeżywałam że śniło mi się, że ja poroniłam, do dzisiaj pamiętam ten sen a ogólnie o snach erotycznych to nie wspomnę, ciągle miałam a teraz zero 😂Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
meetme wrote:Kupowałyście może otulacz do fotelika? Jak tak to jaki? Z córką miałam taki lidlowski, sle teraz zastanawiam się nad takim Ala kocykiem z Allegro. Już muszę zamawiać, bo czas ucieka a ja niezdecydowana 😂
Ja po ktg-młoda cos wysokie tetno ale chyba dlatego ze poszlam głodna:p
-
Metmee ja kupiłam taki kocyk na allegro. Wydaje mi się fajny i można go używać nie tylko do fotelika, ale też do wózka czy żeby położyć na nim dziecko. Tylko zwracałam uwagę, żeby od strony dziecka miał bawełnę.
Sweetmalenka możliwe, że to przez to. Na szkole rodzenia mówili, żeby na KTG przychodzić po posiłku i piciu, bo potem właśnie różne kwiatki wychodzą.
Iriiska ale fajny brzuch i jak nisko! Super, że tak dobrze i długo się z nim trzymasz przy końcówceiriiska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymeetme wrote:Kupowałyście może otulacz do fotelika? Jak tak to jaki? Z córką miałam taki lidlowski, sle teraz zastanawiam się nad takim Ala kocykiem z Allegro. Już muszę zamawiać, bo czas ucieka a ja niezdecydowana 😂
Nie, ja uzywam fotelika tylko w aucie i nie lubie przegrzewac dziecka.
Sweet malenka a mowilam zeby zjesc i pic przed ktg -
Natalia05 wrote:Nie, ja uzywam fotelika tylko w aucie i nie lubie przegrzewac dziecka.
Sweet malenka a mowilam zeby zjesc i pic przed ktg
-
meetme wrote:Kupowałyście może otulacz do fotelika? Jak tak to jaki? Z córką miałam taki lidlowski, sle teraz zastanawiam się nad takim Ala kocykiem z Allegro. Już muszę zamawiać, bo czas ucieka a ja niezdecydowana 😂
Jejku, Katy, dory lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
Ja chyba kupie ten otulacz i bede robic tak, jak Iriska pisze. Lzej ubierac i okrywac otulaczem. Tak nam tez radzili w 8 gwiazdek
iriiska, meetme, talku lubią tę wiadomość
-
A ja po wizycie.
Wszystko w porządku. Szyjka 2,5 cm ale zamknięta. Główkę juz mocno czuć że się wypycha i że jest nisko😜 ale mam nadzieję że nie młoda nie wybiera się jeszcze na ten świat i zaczeka do 17/03iriiska, Agulkowa, Katy, Inka150, Natalia05, Gratka, bummy, kate2friend, amethyst, GWHT lubią tę wiadomość
-
Mia no to oby córeczka posłuchała mamusi🤣
Ja też już po wizycie. Choleostaza wykluczona, wyniki super. Także kamień z serca. Te swędzenie to ponoć dość częste w ciąży no w nocy może dochodzić do obrzęków i przez to swędzi. Doraźnie mam używać Fenistil.
Ktg znów miałam robione i w sumie wszystko dobrze a macica dalej ćwiczy....Katy, Inka150, Syllwia91, Mia ❤️, Natalia05, Gratka, bummy, amethyst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agulkowa wrote:Mia no to oby córeczka posłuchała mamusi🤣
Ja też już po wizycie. Choleostaza wykluczona, wyniki super. Także kamień z serca. Te swędzenie to ponoć dość częste w ciąży no w nocy może dochodzić do obrzęków i przez to swędzi. Doraźnie mam używać Fenistil.
Ktg znów miałam robione i w sumie wszystko dobrze a macica dalej ćwiczy....
Super że wyniki dobre to można odetchnąć!Agulkowa lubi tę wiadomość
-
Ja też po wizycie. Klocek ma już 2850 😱 jak wytrzymam miesiąc to na wizycie w 38 tc prawdopodobnie dostanę skierowanie na cc... AFI wciąż 27, ale poza tym wszystko dobrze. Miałam nieplanowane ktg nawet dziś, bo była obsuwa u lekarza to mnie podłączyli, żeby jakoś to chociaż wykorzystać 😁 nawet mi się zapisało parę skurczy na poziomie 70-80.
Dzień dobry 😊
Agulkowa, Sofijka85, Inka150, Natalia05, marcela123, iriiska, Nikodemka, Mia ❤️, meetme, Gratka, bummy, Katy, kate2friend, talku, KolendrA, Makt, amethyst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiriiska wrote:Ja uszyłam takie kocyki i wydają mi się fajne bo wpina się je pod wkładkę dla noworodka. Wolę maluchy ubrac w cieńszy kombinezon polarowy i bezpiecznie zapiąć pasy i zawinąć w kocyk niż zakładać gruby kombinezon i wtedy wciskać w pasy. Producenci fotelików mocno przed tym ostrzegają, tak samo radzili na bezpiecznym maluchu. Jak jest grube ubranie to pasy przestają spełniać swoją funkcję.
Oczywiscie ze tak. Tylko ze ja nigdy nie ubieram dziecka grubo do fotelika, moje sie gotuja w samym body i bluzie a latem w samym cienkim body czy koszulce z krotkim rekawem maja zawsze ale to zawsze spocone wrecz mokre plecy, wiec nie wiem w ogole jak mozna wpasc na pomysl zeby dziecko ubrac w gruby kombinezon do auta 😮☺️ Chyba ze sie jedzie autem a wozkiem z wpietym fotelikiem to rozumiem wtedy ale tego tez nie czaje przeciez od tego jest wozek? Starsza corke tez rozbieram z kurtki czapki a jak daleko jedziemy to z butow, nawet sama sciaga bo jej za cieplo. Przeciez w aucie jest ogrzewanie 😀
Gratuluje udanych wizytiriiska, Agulkowa lubią tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:Oczywiscie ze tak. Tylko ze ja nigdy nie ubieram dziecka grubo do fotelika, moje sie gotuja w samym body i bluzie a latem w samym cienkim body czy koszulce z krotkim rekawem maja zawsze ale to zawsze spocone wrecz mokre plecy, wiec nie wiem w ogole jak mozna wpasc na pomysl zeby dziecko ubrac w gruby kombinezon do auta 😮☺️ Chyba ze sie jedzie autem a wozkiem z wpietym fotelikiem to rozumiem wtedy ale tego tez nie czaje przeciez od tego jest wozek? Starsza corke tez rozbieram z kurtki czapki a jak daleko jedziemy to z butow, nawet sama sciaga bo jej za cieplo. Przeciez w aucie jest ogrzewanie 😀
Gratuluje udanych wizyt