Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Syllwia91 wrote:Makt ja bym akurat chciała byc w szpitalu już od następnego tygodnia 😂
Tzn wiesz tak 2 dni wcześniej to mogę być bo przynajmniej odpada stres z dotarciem do szpitala ale ponad tydzień to dla mnie trochę długo
19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm
24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
6dpt beta 12,37, prog 8,6;
15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️
13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
+atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
6 dpt beta 20,51
15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️
Pozostałe transfery:
•19.03.2019
•31.03.2021
•15.07.2021
•5.01.2024
skuteczności 33,33%
Amh 2019 1,35->2024 0,58
Nasza historia
-
Makt wrote:Ja tez na wieczór miewam takie wrażenie jakby miał mi się okres zacząć.. a dzisiaj rozmawiałam z położna i się dowiedziałam ze będę musiała pójść do szpital tydzień przed terminem przez cukrzyce i trochę mi się to średnio uśmiecha zeby tam tydzień leżeć plus dni po porodzie wiec tym bardziej jestem za nieco szybszym porodem
Makt to wspolczuje. Mi nikt nie mówił nic że skoro cukrzuca to mam wcześniej stawić się do szpitala... Obłęd jakiś
A jak Twoje cukry?
Mi się super unormowały a wręcz czasem niższe niż zwykle więc powoli przestaje się nimi przejmować bo co zjem to jest ok. Na szczęście ☺️ -
Agulkowa wrote:Ale mnie rozłożyło jakieś przeziębienie... Oddychać nie mogę.
Od wczoraj wieczór miałam niezłe straszaki, krzyż mnie bolał i brzuch cały się spinał. Tak się wystraszylam, że spakowałam torbę.
No ja też wczoraj bardziej intensywny dzień i brzuch jak mnie złapał po prawej stronie od pepka to nie chciał puścić
W nocy też słabo. Taka zgaga że z kaszlem co 2h się budziłam i biegłam po mleko i musiałam spać na podwyższeniu -
Za mną też ciężka noc😐 nie dość, że cała noc miałam mega zgage, że aż mnie cała klatka piersiowa bolała, to jeszcze nad ranem strasznie mnie rozbolala jakby nerka, chyba dziecko musiało się jakoś dziwnie ułożyć. Dobrze, ze przeszło bo aż się przestraszyłem czy to nie ta kolka nerkowa 😳
-
Inka, Mia to też nie ciekawie.
Ja jak mam takie noce to później w dzień ledwo funkcjonuje.
Człowiek tyle dolegliwości ciążowych ma że szok.
Najgorsze, że u mnie córką też już smarczy i kaszle. Także super weekend się zapowiada....
-
nick nieaktualny
-
Agulkowa wrote:Inka, Mia to też nie ciekawie.
Ja jak mam takie noce to później w dzień ledwo funkcjonuje.
Człowiek tyle dolegliwości ciążowych ma że szok.
Najgorsze, że u mnie córką też już smarczy i kaszle. Także super weekend się zapowiada....Agulkowa lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! To ja czuje się w miarę dobrze, poza tym, ze łóżko szpitalne mega niewygodne i bolą mnie boki. No i denerwuje się już, żeby dotrwać na tym finiszu, żeby nie było żadnych komplikacji i dzidziuś był zdrowy. Jesteśmy już z małżonkiem strasznie rozemocjonowani
Agulkowa, Jejku, Majowa_nadzieja, iriiska, Elo, White Innocent, GWHT lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Syllwia91 wrote:W tym tygodniu ciąży cukry się normują bo łożysko już nie pracuje tak tylko jedynie się starzeje. Od 33 tc tak mam. Mia co szpitala to zasady ale ja w większości słyszę że roziewzanie do 39 tc.
To ja mam zaplanowana CC na 39+4 także tak 😂Makt lubi tę wiadomość
-
Syllwia91 wrote:W tym tygodniu ciąży cukry się normują bo łożysko już nie pracuje tak tylko jedynie się starzeje. Od 33 tc tak mam. Mia co szpitala to zasady ale ja w większości słyszę że roziewzanie do 39 tc.
-
Olalasz wrote:Cześć Dziewczyny! To ja czuje się w miarę dobrze, poza tym, ze łóżko szpitalne mega niewygodne i bolą mnie boki. No i denerwuje się już, żeby dotrwać na tym finiszu, żeby nie było żadnych komplikacji i dzidziuś był zdrowy. Jesteśmy już z małżonkiem strasznie rozemocjonowani
Matko co to muszą być za emocje jak już tak blisko i wiesz dokładnie kiedy to nastąpi.
Niedługo sama będę to przeżywać.
Trzymam kciukiOlalasz lubi tę wiadomość
-
Olalasz wrote:Cześć Dziewczyny! To ja czuje się w miarę dobrze, poza tym, ze łóżko szpitalne mega niewygodne i bolą mnie boki. No i denerwuje się już, żeby dotrwać na tym finiszu, żeby nie było żadnych komplikacji i dzidziuś był zdrowy. Jesteśmy już z małżonkiem strasznie rozemocjonowani
Skoro my niedługo meta to u Ciebie ostatnia prosta. Ale to muszą być emocje 😍
Planujesz może wziac na żelaznej po porodzie tej rodzinnej sali? Wiesz może kiedy można ją zarezerwować? Czy da się wcześniej? -
bummy wrote:Dziewczyny bardziej zaawansowane: kiedy będzie sie w koncu lepiej oddychać? Nie mogę zlapac tchu
Chyba, że wcześniej ci brzuch opadnie. Co może a nie musi nastąpićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 09:38
bummy, Mia ❤️ lubią tę wiadomość
-
bummy wrote:Dzięki za pocieszenie myslalam ze zawsze opada
Choć wiadomo w większości przypadków obniża się jak dziecko szykuje się do wyjścia.
Bummy więc może to nastąpić w każdej chwili już teraz.
Ale żeby nie było zbyt pięknie to będzie łatwiej oddychać ale toaleta będzie jeszcze częstsza 🤣bummy lubi tę wiadomość