Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tam jak mowilam-duzo z nas na początku mialo sugerowane duzo wcześniejsze rozwiązanie a jeszcze będzie przenoszone.
A dziewczyny ktore beda mialy cc- wy dzwonicie do szpitala i się umawiacie na konkretny termin cc? Ile dni musicie sie wcześniej polozyc? Czy idziecie ok 38tc i w szpitalu wyznaczają?
Ja wczoraj byłam 9h w pracy ale na szczęście nic mnie nie bolalo
Spojenie przeszło;)
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:A ja tam jak mowilam-duzo z nas na początku mialo sugerowane duzo wcześniejsze rozwiązanie a jeszcze będzie przenoszone.
A dziewczyny ktore beda mialy cc- wy dzwonicie do szpitala i się umawiacie na konkretny termin cc? Ile dni musicie sie wcześniej polozyc? Czy idziecie ok 38tc i w szpitalu wyznaczają?
Ja wczoraj byłam 9h w pracy ale na szczęście nic mnie nie bolalo
Spojenie przeszło;) -
Ja z własnego doświadczenia wiem, że jeśli dziecku się nie spieszy to nic nie przyspieszy wyjścia. Herbate z liści malin piłam od 35 tygodnia ciąży. Seksem prawie zajechalam męża, schody, spacery były codziennie. I nic... Zero rezultatów. Jeszcze jak się jest w terminie to nie jest źle dopiero po to jest dramat z dluzeniem się ciąży...
A jeszcze jak się je ostatnia nie rozpakowana dziewczyna na wątku a już wszystkie urodziły i gadają o kupkach i td to dopiero jest irytujące 😩
Coleen gratuluję donoszone ciąży.
Sweetmalenka u nas już jest umówione CC teraz w piątek idę tylko oddać krew do badań i kładę się dopiero w dniu terminu cesarki.
Kurcze też czekam na wiadomości od iriiski. W ogóle jak ja lubię ten czas napięcia jak się zaczynają porody... Każdy poród wasz to mega emocje.
Macie zachcianki? Ja ostatnio mam taką, której nie zaspokoje.... Napilabym się drinka jakieś malibu czy mojito.... Ale jak to za mną chodzi... 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 12:45
-
nick nieaktualnyAgulkowa tak... Ze mnie taki pijak jak z koziej dupy trąba ale od miesiąca mam taką ochotę na alkohol... Piwo, drinki, wino o Jezu! Wyobrażam sobie ze siedze na zewnątrz pije piwo i palę papierosa 😂😂😂
Agulkowa, Natalia05, Coleen lubią tę wiadomość
-
Syllwia91 wrote:Agulkowa tak... Ze mnie taki pijak jak z koziej dupy trąba ale od miesiąca mam taką ochotę na alkohol... Piwo, drinki, wino o Jezu! Wyobrażam sobie ze siedze na zewnątrz pije piwo i palę papierosa 😂😂😂
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Mamusie.
Jeśli szukacie ubranek w rozmiarze 74 / 80 / 86 dla chłopca to zapraszam:
https://www.olx.pl/oferta/47-szt-mega-paka-ubranka-74-80-86-dla-chlopca-CID88-IDDN1mJ.html -
nick nieaktualnyJa mam na czerwone wino wytrawne 😀 Juz niedlugo zostalo takze jakas lampka napewno bedzie, ja to na bank dla uczczenia konca tej tragicznej ciazy i mam nadzieje toast za mimo wszystko zdrowa coreczke...
Pamietam jak Emilka miala 2 mies pilosmy szampana to po kilku lyczkach mi sie w glowie krecilo 🤣
Tez czekam na wiesci od Iriiski, pewnie troche potrwa. Zaleze kiedy pionizuja u niej bo wczesniej chyba nie da rady napisac.
Ja ide dzien przed cc, wieczorem robia jeszcze ktg i daja zastrzyk z heparyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:22
-
Kochane, ja już po dziękuję za kciuki!
Moje skarby są cudowne i najważniejsze zdrowe:) dostali po 10 pkt, Basia 3360, Kuba 3780. Więc jednak wielkie dzieci wyhodowałam
Wszystko poszło bardzo sprawnie i tululismy się na sali zaraz po CC. Jedynie ja kiepsko zaniosłam cięcie, jak mi podali w trakcie środek na ooburczenie macicy to myślałam że tam zejdę, ledwo konktowałam, że mi dzieci pokazuja, paskudne uczucie.
Już nas przenieśli i się poznajemySyllwia91, Natalia05, Orwa, bummy, Katy, Agulkowa, Majowa_nadzieja, KolendrA, Gratka, Jejku, meetme, Inka150, amethyst, Mia ❤️, kate2friend, marcela123, Elo, Makt, Rusałka06, Nikodemka, White Innocent, mamamika, Olalasz, Coleen, talku, dory, Ushio, Sofijka85, GWHT lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualnyiriiska wrote:Kochane, ja już po dziękuję za kciuki!
Moje skarby są cudowne i najważniejsze zdrowe:) dostali po 10 pkt, Basia 3360, Kuba 3780. Więc jednak wielkie dzieci wyhodowałam
Wszystko poszło bardzo sprawnie i tululismy się na sali zaraz po CC. Jedynie ja kiepsko zaniosłam cięcie, jak mi podali w trakcie środek na ooburczenie macicy to myślałam że tam zejdę, ledwo konktowałam, że mi dzieci pokazuja, paskudne uczucie.
Już nas przenieśli i się poznajemyiriiska lubi tę wiadomość
-
Coleen gratulacje donoszonej ciąży:)
Iriiska super ze masz już dzieciaczki, na pewno sa słodkie 🥰🥰
Ja natomiast jestem po kwalifikacji do cc i co? I nic:) mala jest znowu glowa w dol, czyli tak jak przypuszczałam ze mi zrobi psikusa:) ale wiecie co, polowa rodziny obstawiala ze za max 2 tyg bede miec cc, a ja im mówiłam żeby sie nie nastawiali bo roznie moze byc, i dalej tak twierdzę ze sie urodzi w drugiej połowie marca tak jak Agulkowa pisze to i ja nie uwazam zeby te przyspieszacze cos dawaly, nie zamierzam nic stosować, dziecko samo bedzie wiedzieć kiedy przyjść na światWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 14:15
iriiska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iriiska super wiadomość! 🥰 bobasy mają pokaźną wagę ładnie je tam utuczyłaś
Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszków :*16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
nick nieaktualnyAgulkowa wrote:Ja się zaczynam martwić bo moje dziecko dziś bardzo mało aktywne... Jeszcze tak nie było. Częściej czkawkę ma jak się rusza.... A jeśli już się poruszy to bardzo leniwie.
Sprobuj pobudzic, a jak nadal slabo to warto pojechac sprawdzic.