X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe mamy 2020 :)
Odpowiedz

Marcowe mamy 2020 :)

Oceń ten wątek:
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Kiedys bym sobie robila zludne nadzieje ale po tym wszystkim co przeszlam po prostu przyjmuje prawdę taką jaka jest, skoro w 7 tyg jest pusto to nagle na machneiciem magicznej różdżki cialko zolte z zarodkiem nie wskoczy na swoje miejsce. Rozumiem ze To ciaza naturalna?

Tak, u mnie ciąża naturalna, ale tez wyczekiwana bo mam pcos i nie miałam owulacji. Ale o dziwo po 3 miesiącach brania tabletek castagnus i piciu INOFEM dwa razy dziennie owulacja wróciła i po 2 miesiącach zaszłam w ciąże... ale niestety :(
    Oczywiście się nie poddaje i jak lekarz da zielone światło to będziemy się od razu starać

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Tak, u mnie ciąża naturalna, ale tez wyczekiwana bo mam pcos i nie miałam owulacji. Ale o dziwo po 3 miesiącach brania tabletek castagnus i piciu INOFEM dwa razy dziennie owulacja wróciła i po 2 miesiącach zaszłam w ciąże... ale niestety :(
    Oczywiście się nie poddaje i jak lekarz da zielone światło to będziemy się od razu starać
    Pociesze Cie tym, że puste jajo zdaza sie w duzej wiekszosci przypadkow tylko raz w zyciu :)

Makt lubi tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam współczuję tych przeżyć. Ale wierzę, że już zaraz będziecie mogły wrócić do starań i w 2020 wszystkie zostaniemy tak upragnionymi mamusiami.
    Przesyłam Wam dużo ciepłych myśli 😘

relgi09kukfprg92.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od wczoraj boli dosyć mocno nie cały czas jedna albo druga strona twk jakby jajnik....

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry :)

talku lubi tę wiadomość

• Kazio14 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agika bardzo mi przykro :( następnym razem musi się udać! Jesteś bardzo silną kobietą. Czytając Twoją stopkę zastanawiam się jak tyle złego może spotkać jedną kobietę :( trzymam za Ciebie kciuki!

Tp 26/27.04.2021
    10.2019 Aniołek 18tc
    02.2018 Synek
    12.2016 Aniołek 24tc
    09.2014 Córeczka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry :)
    Trzymaj sie❤ i powodzenia

• talku Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:

Przepraszam polubiłam, a chciałam zacytować.
    Agika, trzymaj się dzielnie i będziemy Cię wypatrywać na którymś letnim wątku 😘

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, Jakie wieści?

relgi09kukfprg92.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszlamama93 wrote:
    Trzymaj sie❤ i powodzenia
    Jaka beta u Ciebie?:)

• Auricomka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się boję tego pustego jaja bardzo dlatgeo mam stresa już przed tą wizyta .dziecwyznh trzymam kciuki za następne cykle! A to nie ejst tak że to się powinno odbyć w s,pitalu? Jak tam nikodemko?

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auricomka wrote:
    Też się boję tego pustego jaja bardzo dlatgeo mam stresa już przed tą wizyta .dziecwyznh trzymam kciuki za następne cykle! A to nie ejst tak że to się powinno odbyć w s,pitalu? Jak tam nikodemko?

Właśnie też się zastanawiam jak to jest po podaniu tabletek, bo z tego co czytałam to oni muszą zrobić usg i sprawdzić czy się wszystko oczyściło. I niestety nie każda kobieta reaguje na te tabletki :/

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Agika jesteś bardzo silna kobieta i Juz niedługo będziesz w zdrowej nudnej ciąży ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja nadal trzymam kciuki❤️

• Olalasz Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Trzymaj się Kochana. Jesteś bardzo dzielną kobietką. ❤️

ex2bl6d8upih96ql.png

31.01-1 IUI 🙁
    25.02- 2IUI🙁
    06.05- początek przygotowań do IVF
    19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
    22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
    1 ❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Jaka beta u Ciebie?:)
    Niestety nie ma jeszcze wyniku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auricomka wrote:
    A to bedzie Twoja pierwsza wizyta? jak to u Ciebie wyglada?

Inga28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, niebawem dolacze do waszego grona mamusiek.

• Katy Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agika powodzenia, oby nastepna ciaza przebiegala bezproblemowo :)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    A to bedzie Twoja pierwsza wizyta? jak to u Ciebie wyglada?
    Hej. Miałam już wizyty dwie na początku ostatnia w 5+2 i był pęcherzyk i zoltko ale nie było wtedy zarodeczka więc trochę się martwię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 19:04

hrqoyx8d84qsxxuk.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ