Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agika88 wrote:Kiedys bym sobie robila zludne nadzieje ale po tym wszystkim co przeszlam po prostu przyjmuje prawdę taką jaka jest, skoro w 7 tyg jest pusto to nagle na machneiciem magicznej różdżki cialko zolte z zarodkiem nie wskoczy na swoje miejsce. Rozumiem ze To ciaza naturalna?
Tak, u mnie ciąża naturalna, ale tez wyczekiwana bo mam pcos i nie miałam owulacji. Ale o dziwo po 3 miesiącach brania tabletek castagnus i piciu INOFEM dwa razy dziennie owulacja wróciła i po 2 miesiącach zaszłam w ciąże... ale niestety
Oczywiście się nie poddaje i jak lekarz da zielone światło to będziemy się od razu starać
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Tak, u mnie ciąża naturalna, ale tez wyczekiwana bo mam pcos i nie miałam owulacji. Ale o dziwo po 3 miesiącach brania tabletek castagnus i piciu INOFEM dwa razy dziennie owulacja wróciła i po 2 miesiącach zaszłam w ciąże... ale niestety
Oczywiście się nie poddaje i jak lekarz da zielone światło to będziemy się od razu staraćMakt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
talku lubi tę wiadomość
-
Agika bardzo mi przykro
następnym razem musi się udać! Jesteś bardzo silną kobietą. Czytając Twoją stopkę zastanawiam się jak tyle złego może spotkać jedną kobietę
trzymam za Ciebie kciuki!
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyagika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
-
agika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
Przepraszam polubiłam, a chciałam zacytować.
Agika, trzymaj się dzielnie i będziemy Cię wypatrywać na którymś letnim wątku 😘 -
nick nieaktualny
-
Auricomka wrote:Też się boję tego pustego jaja bardzo dlatgeo mam stresa już przed tą wizyta .dziecwyznh trzymam kciuki za następne cykle! A to nie ejst tak że to się powinno odbyć w s,pitalu? Jak tam nikodemko?
Właśnie też się zastanawiam jak to jest po podaniu tabletek, bo z tego co czytałam to oni muszą zrobić usg i sprawdzić czy się wszystko oczyściło. I niestety nie każda kobieta reaguje na te tabletki
-
nick nieaktualnyagika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAuricomka wrote:Też się boję tego pustego jaja bardzo dlatgeo mam stresa już przed tą wizyta .dziecwyznh trzymam kciuki za następne cykle! A to nie ejst tak że to się powinno odbyć w s,pitalu? Jak tam nikodemko?
Inga28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:A to bedzie Twoja pierwsza wizyta? jak to u Ciebie wyglada?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 19:04