Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agika88 wrote:Kiedys bym sobie robila zludne nadzieje ale po tym wszystkim co przeszlam po prostu przyjmuje prawdę taką jaka jest, skoro w 7 tyg jest pusto to nagle na machneiciem magicznej różdżki cialko zolte z zarodkiem nie wskoczy na swoje miejsce. Rozumiem ze To ciaza naturalna?
Tak, u mnie ciąża naturalna, ale tez wyczekiwana bo mam pcos i nie miałam owulacji. Ale o dziwo po 3 miesiącach brania tabletek castagnus i piciu INOFEM dwa razy dziennie owulacja wróciła i po 2 miesiącach zaszłam w ciąże... ale niestety
Oczywiście się nie poddaje i jak lekarz da zielone światło to będziemy się od razu starać
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Tak, u mnie ciąża naturalna, ale tez wyczekiwana bo mam pcos i nie miałam owulacji. Ale o dziwo po 3 miesiącach brania tabletek castagnus i piciu INOFEM dwa razy dziennie owulacja wróciła i po 2 miesiącach zaszłam w ciąże... ale niestety
Oczywiście się nie poddaje i jak lekarz da zielone światło to będziemy się od razu staraćMakt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
talku lubi tę wiadomość
-
Agika bardzo mi przykro następnym razem musi się udać! Jesteś bardzo silną kobietą. Czytając Twoją stopkę zastanawiam się jak tyle złego może spotkać jedną kobietę trzymam za Ciebie kciuki!Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyagika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
-
agika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
Przepraszam polubiłam, a chciałam zacytować.
Agika, trzymaj się dzielnie i będziemy Cię wypatrywać na którymś letnim wątku 😘 -
nick nieaktualny
-
Auricomka wrote:Też się boję tego pustego jaja bardzo dlatgeo mam stresa już przed tą wizyta .dziecwyznh trzymam kciuki za następne cykle! A to nie ejst tak że to się powinno odbyć w s,pitalu? Jak tam nikodemko?
Właśnie też się zastanawiam jak to jest po podaniu tabletek, bo z tego co czytałam to oni muszą zrobić usg i sprawdzić czy się wszystko oczyściło. I niestety nie każda kobieta reaguje na te tabletki
-
nick nieaktualnyagika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Bylam dzis u lekarza ostatecznie, ostatecznie to puste jajo, doktor powiedzial ze jak juz dzis nie ma nic i jest kompletnie puste to szanse są zerowe. Jade w czwartek do szpitala po srodek poronny i chce przejsc to w domu, 2 cykle i wracam do gry
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAuricomka wrote:Też się boję tego pustego jaja bardzo dlatgeo mam stresa już przed tą wizyta .dziecwyznh trzymam kciuki za następne cykle! A to nie ejst tak że to się powinno odbyć w s,pitalu? Jak tam nikodemko?
Inga28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:A to bedzie Twoja pierwsza wizyta? jak to u Ciebie wyglada?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 19:04