MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Można też zerknąć w sklepie viki w Zabrzu. Mają fajne konkurencyjne ceny. Mają też stronę babyland. Zawsze na czacie można zapytać czy dany wózek jest dostępny i podjechać obejrzeć. A tam obsługa skacze wokół każdego bez względu na to czy się coś kupuje czy nie.
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
W bobowózkach jest bardzo duży wybór, ja te wszystkie wózki oglądałam właśnie u nich w Poznaniu. A zamawiać będziemy z ich strony bo wychodzi jeszcze taniej.
Matylda ja widziałam na stanie bliźniacze
A swoją drogą wygrałam na ich fejsbuku wejściówki na targi happy baby w ten weekend w Poznaniubędą się wystawiać z wózkami. Nasz faworyt też będzie, ponoć można też coś wygrać więc się przejdziemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 22:13
-
Paolina91 wrote:Mowicie ze jak do spania pajaca to pod spod bodziak... Na dlugi czy na krotki rękaw? Bo nie mam zadnego na krotki rekaw poki co... Kupowac?
Jak zakładam dzieciom pajacyka to nic pod tym nie mają. Nawet jak były młodsze. Ewentualnie body na długi/krótki rękaw + śpioszki lub body na długi/krótki rękaw + półśpiochy lub body na długi/krótki rękaw + spodenki/legginsy + skarpetkiKarolina12345, Klarcia lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
kark wrote:Też się boję tej glukozy. Wczoraj jedliśmy ananasa i nie mogłam jeść, bo był za słodki, a wszyscy się krzywili, że tak wstrętnie kwaśny. Mam nadzieję, że ta smakowa pomoże.
Aha, zgubiłam skierowanie od ginki, jak teraz jest z glukozą z obciążeniem? 50 czy 75g? I bada się 0/1h/2h czy 0/2h?
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualnyMamuśka level2 wrote:też przymierzam się do dołączenia do was na tym nowym forum ale nie mogę się jakoś zmóc i zrobić zdj tej karty, może wieczorem albo jutro się uda...
Także czekajcie na mnie
Balladyna, Karolina12345 i Neluś też macie zaproszenie ode mnie -
misia_ wrote:I jeszcze ten w kotki,kotwice, morskie zwierzątka,czerwony w białe gwiazdki, zielony w białe kropki xD
Chyba kupię wszystkie tylko po co mi tyle do tego zbankrutuje
-
czirisz wrote:Mamuśka Level czekamy, przyjmij zaproszenie ode mnie w wiadomościach. Nie musisz rzucać tutaj, lepiej na prywatną wiadomość
Balladyna, Karolina12345 i Neluś też macie zaproszenie ode mnie
A gdzie mam jego szukac bo ja przez tel wchodze wiec nie ogarniam ?Karolina12345 -
nataliad wrote:W bobowózkach jest bardzo duży wybór, ja te wszystkie wózki oglądałam właśnie u nich w Poznaniu. A zamawiać będziemy z ich strony bo wychodzi jeszcze taniej.
Matylda ja widziałam na stanie bliźniacze
A swoją drogą wygrałam na ich fejsbuku wejściówki na targi happy baby w ten weekend w Poznaniubędą się wystawiać z wózkami. Nasz faworyt też będzie, ponoć można też coś wygrać więc się przejdziemy.
-
unbelmished wrote:Witam się z rana. Jak samopoczucia? Ja jak zwykle wstaje już zmęczona. Miłego dnia.
Dzis chyba wprowadze na caly dzien diete lekko strawna albo taka bez chleba smarowidel serow wedlin smazonych rzeczy...bo wczoraj od poludbia bolal mbie brzuszek....ale tak jakos jakby mi sie jelita zapchaly...caly napiety od gory do dol wrażenie parcia na 2ke... Ale jednak nie .. Gazy.... Zle mi ....
Zero slodyczy kuwaaaa !
Jutro wesele...wiec dobrze taki dzien mi zrobi...ale jak ja to wytrzymam hm....
Ogladam ddt ..pije sok z greifruta swiezo wyciskany... Zaraz sukienke odswieze...a jutro cykne fote i wam wysle chyba ze bede wygladala jak babol to no...obejdziecie sie smakiem;)
Pozdrawiam i zycze calej reszcie lepszego dnia niz mam ja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 08:30
-
Witam się wyjątkowo jak dla mnie wcześnie
Ja dziś w nerwach bo córa pojechała na konkurs w opowiadaniu bajek. Miała całą kartkę A4 do nauczenia na pamięć i w 2 tyg się tego uczyłyśmy, wczoraj ją przepytałam i powiedziała pięknie, a dziś mi mówi że się boi, bo ona musi wygrać. No to ja teraz boje się razem z nią żeby jej trema nie zjadła.
Dodałam jej trochę otuchy że nie musi być najlepsza, że nawet jak nie wygra to dla mnie będzie wygrana i będzie na nią czekała w domu nagroda od rodziców za odwagę ,bo my jesteśmy już z niej dumni, że jako jedyna z klasy podjęła się tego wyzwania.
Kurcze bycie mamą bobasa jest trudne a bycie mamą 7 latki to już wyzwanie...co to będzie później
...eh musiałam się wygadać
A mnie od 3 dni męczy zgaga po kolacji;/ masakra jakaś. Macie jakieś skuteczne metody oprócz mleka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 08:47
Fruzia85, Anita12, Marynia991 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam kolejne pytanie odnośnie papmpersow będziecie używać tylko tych oryginalnych? Czy polecacie jakieś inne? Warto zaopatrzyć się tylko w jeden rodzaj czy kupić kilka różnych? Macie może jakieś strony gdzie można kupić je taniej a hurtem???
-
Ja zaczynam się zastanawiać czy nie mam jakiegoś uczulenia na własne łóżko. Co na nim dłużej poleze albo po nocy mam taki katar ze masakra jak jestem w pracy czy poza domem czy nawet w kuchni kataru brak nie wiem już o co chodzi
-
A na takie maluszkowe dupcie są rozmiary tez w Lidlu albo w biedrze bo tak mi się kojarzy ze chyba tylko pampersy ma ten rozmiar zero? I do doświadczonych mam ile dziennie takich pampersow może pójść? :p nie wiem ile tego tego kupić na początek żeby na spokojnie starczylo
-
Ja używałam na początku pampersów ale co się potem okazało pampersy z lidla - Toujours się chyba nazywają, są tak samo dobre i duuużo tańsze, więc przerzuciłam się na nie, byle nie Dada z biedronki bo to szajs jak dla mnie, inne mamy sobie chwalą ale ja nie polecam.
Na początku dość dużo tych pampersów się zużywa bo wiadomo dziecko ciągle je śpi i je ja myślę że w dwa opakowania się zaopatrzę od razu żeby był mały zapasikWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 09:06