MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Nasz wątek umarł..a szkoda .
Mój Leoś miał wczoraj roczek, mieliśmy imprezę w lokalu. Mieliśmy wiadomo zjazd rodzinny, ale dziś już porozjeżdżała do domu więc odpoczywamy.
Jak tam Wasze dzieciaczki się chowają?
Pozdrawiamklaudia.29 lubi tę wiadomość
-
Malwinka wzruszajacy wpis;* Szkoda ze na watku cisza... Dla wszystkich cudownych maluszkow Wszystkiego najwspanialszego z okazji tego pierwszego roczku! Nam roczek wypada w Lany Poniedzialek I wlasnie tez robimy wtedy imprezke Moja Wiktoria rosnie jak na drozdzach,) Od 2 tyg. chodzi,) I ciagle dokuczaja nam zeby... Aktualnie jest ich 10... a w drodze 2... .wspomagamy sie nurofenem i do przodu,) Pozdrawiam was dziewczyny! Odezwijcie sie czasem;* i Napiszcie co u Was slychac;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 09:33
Malwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Crispers super, gratuluje!
No mi sie mazylo jedno dziecko i zaraz drugie....ale rzeczywistosc jest zupelnie inna!
Jejku te nasze brzdace...takie duze. Igor wazy 12,5 kg! Jak bakterie mial w moczu tak dalej ma! Wychodzi na to ze od urodzenia mial....
Ma 11 zabkow, no i dzisiaj upadl...i uszczerbal jedynke, az mi sie ryczec chce. Wiem ze to mleczak...ale jednak to zab! Teraz juz super je, prawie wszystko i ma apetyt a chudziutki jest. Coraz czesciej podejdzie da mi calusa sam, utula i powie mama kooochmmmm. Tyle na to czeeeekalam -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Robię kartki okolicznościowe również urodzinowe dla dzieci. Może będzie któraś z Was zainteresowana
https://m.olx.pl/oferta/kartki-recznie-robione-CID88-IDxtUl6.html/#position=2&page=2
PozdrawiamW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
coffee2 wrote:Czesc Kochane.
Brakuje mi trocbe naszych forumowych rozmow.
Co u Was, jak maluszki?
Sciskam mocno.
Cześć, widzę, że jedziemy nadal na tym samym wózku.. Druga ciąża w podobnym czasie -
coffee2 wrote:Hehe Dzieciaczki beda mialy fajna roznice wieku
W sumie u nas to chcielismy ale mimo to i tak bylismy zaskoczeni "zlotym strzalem" hehe
A jak u Was?
U nas też złoty strzał.. drugi raz z rzędu
U nas wszystko byłoby fajnie gdyby syn nie przynosił ze żłobka co chwila jakichś wirusów... niestety od początku ciąży na coś choruję. Do tego synek uczepiony u nogi... już nie jest tak lekko jak za pierwszym razem...eh. Może chociaż u Ciebie spokojniej? -
Moja mala to taki, jakby Ci tu napisac... przypadek baby high need czy jakos tak obawy sa ale w sumie sie cieszymy O mala sporo sie staralismy plus wczesniej jedna strata. Ciesze sie, ze bedzie miala rodzenstwo.
O ile na poczatku, w pierwszej plec byla mi bez roznicy to teraz licze na druga dziewczynke. A Wy? -