!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Sisi szukalam lekarza w poblizu, i problem z tym 🤷♀️. Jeszcze raz sie rozgladne.
Alala witamy
Co do humorku to ja mam ostatnio duzo stresow. Staram sie byc spokojna, ale czasami ciezko. Oprocz tego nadal cycki jakies takie obzmiale, wrazliwe. Z nosa mi cieknie, wiec juz nie wiem czy to katar sienny czy normalny. No i jak mnie glod zlapie to bym konia z kopytami zjadla🤦♀️.
Zycze milego dnia dziewczyny20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyDzieki Sisi, zaraz sprawdze.
Ja dzis sie czuje paskudnie, wstalam bylo ok. A teraz ledwo sie trzymam,znowu bola mnie plecy. Mam nadzieje, ze to przez znieczulenia w kregoslup. I jakos tak mi slabo, wlasnie odpoczywaj na swoim fotelu. Jeszcze te nerwy z powodu siostry. -
Nie denerwuj się tym na co nie masz wpływu. On poza tym, że ją zostawił to jakiś udział w rodzicielstwie chce mieć?
Ja chyba im więcej czytam to forum, nie tylko nasz wątek, to tylko się stresować zaczynam, czytając te wszystkie historie ;/ -
nick nieaktualnyMamy pęcherzyk w macicy, z dala od blizny po cc ❤️
Troszke młodszy (teoretycznie u mnie dziś 5+2, a pęcherzyk 4+4), ale owulacja była nieco później.
Kolejna wizyta u mojego lekarza 20.07. Do tego lekarza dojeżdżam Ok 45 min, ale ufam mu. To znajomy rodziny, wiec u niego prowadzę ciąże.
Ale jako ze 11.07 jade na wakacje, to żeby się nie stresować to umówiłam wizytę u lekarza u siebie z bardzo dobrym sprzętem na10.07., w nadziei, ze cos już będzie widać 😉
Także oby do kolejnej wizyty 😉
Trzymam kciuki za Was Dziewczyny ✊Żonkil, sisi, IzaaK, Alala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCabrera gratulacje. Super wiesci.
Zonkil nie pytala sie tak duzo, bo to bardzo swieza sprawa. Pomoge co moge, ale nie moge tego przezywac.
Sisi jeszcze tez dzieki ze te namiary.
Umowilam sie na scan na 18. 07.teraz pozostalo czekac i wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, ze sreduszko bedzie bilo.
Ja mam zamiar zrelaksowac sie z ksiazka teraz. I odpoczac znowu, bo czuje sie caly czas mega zmeczonaŻonkil, sisi lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Mamy pęcherzyk w macicy, z dala od blizny po cc ❤️
Troszke młodszy (teoretycznie u mnie dziś 5+2, a pęcherzyk 4+4), ale owulacja była nieco później.
Kolejna wizyta u mojego lekarza 20.07. Do tego lekarza dojeżdżam Ok 45 min, ale ufam mu. To znajomy rodziny, wiec u niego prowadzę ciąże.
Ale jako ze 11.07 jade na wakacje, to żeby się nie stresować to umówiłam wizytę u lekarza u siebie z bardzo dobrym sprzętem na10.07., w nadziei, ze cos już będzie widać 😉
Trzymam kciuki za Was Dziewczyny ✊Cabrera lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Cabrera wrote:Mamy pęcherzyk w macicy, z dala od blizny po cc ❤️
Trzymam kciuki za Was Dziewczyny ✊
Nareszcie jakieś pozytywne wieści na tym forumoby teraz były same dobre
Ania81, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Cabrera gratulacje. Super wiesci.
Zonkil nie pytala sie tak duzo, bo to bardzo swieza sprawa. Pomoge co moge, ale nie moge tego przezywac.
Sisi jeszcze tez dzieki ze te namiary.
Umowilam sie na scan na 18. 07.teraz pozostalo czekac i wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, ze sreduszko bedzie bilo.
Ja mam zamiar zrelaksowac sie z ksiazka teraz. I odpoczac znowu, bo czuje sie caly czas mega zmeczona
Też dopóki nie zaczęłam czytać forum to się nie martwiłam.Ania81 lubi tę wiadomość
Cabrera a na kiedy TP?
Ja oczywiście dziś już zeschizowałam i to totalnie, bo wiecie, ja poprzednio miałam problem z szyjką. A to niestety lubi się powtarzać, więc ja raczej spodziewam się problemów około połówki ciąży. No i sobie wkręciłam, że zwykły szew mi nie pomoże i szukam ja ten wariat czy ktoś zakłada TAC we wczesnej ciąży.
Psychologaaa.....
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnysisi wrote:Będzie dobrze, ja idę 21 lipca 😊
Też dopóki nie zaczęłam czytać forum to się nie martwiłam.
Ja mam talent do zamartwiania sie. Teraz spokojnie bede czekac do scanu. A polozna zalatwie w przyszlym tygodniu. Zreszta czuje sie inaczej niz w ostaniej ciazy,wiec powinno byc dobrze -
Ania81 wrote:Ja mam talent do zamartwiania sie. Teraz spokojnie bede czekac do scanu. A polozna zalatwie w przyszlym tygodniu. Zreszta czuje sie inaczej niz w ostaniej ciazy,wiec powinno byc dobrze
Poprzedni początek ciąży miałam hardkorowy, na tym etapie mocno krwawiłam, bolał mnie brzuch, krzyż i byłam pewna, że poroniłam. Ale córeczka się utrzymała, plamiłam co kilka dni do połowy ciąży, podejrzewam, że gdzieś był krwiak ale oni tutaj nic na usg nie widzieli.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
nick nieaktualnyOni tu nic nie sprawdzaja,choc przy synkach jak mialam plamienie na poczatku to mialam zrobiony scan i wiedzialam, ze sa ok. To nie sa blizniaki pomiedzy nimi 4 lata roznicy.
Ja musze zadzwonic do gp albo bezposrednio do community polozne i sie umowic. Zrobie to we wtorek albo srode. Co miejsce to inaczej. W Londynie sama sie referowalam do wybranego szpitala za ostatnim razem.
Jaki jest twoj szpital?
-
nick nieaktualnyVianEthel2 wrote:Cabrera a na kiedy TP?
Ja oczywiście dziś już zeschizowałam i to totalnie, bo wiecie, ja poprzednio miałam problem z szyjką. A to niestety lubi się powtarzać, więc ja raczej spodziewam się problemów około połówki ciąży. No i sobie wkręciłam, że zwykły szew mi nie pomoże i szukam ja ten wariat czy ktoś zakłada TAC we wczesnej ciąży.
Psychologaaa.....
VianEthel2 ty mi sie tutaj nie zalamuj. Zuch z ciebie kobietka. Wszystko bedzie dobrze. Porozmawiaj z lekarzem na wizycie. -
Ania81 wrote:Oni tu nic nie sprawdzaja,choc przy synkach jak mialam plamienie na poczatku to mialam zrobiony scan i wiedzialam, ze sa ok. To nie sa blizniaki pomiedzy nimi 4 lata roznicy.
Ja musze zadzwonic do gp albo bezposrednio do community polozne i sie umowic. Zrobie to we wtorek albo srode. Co miejsce to inaczej. W Londynie sama sie referowalam do wybranego szpitala za ostatnim razem.
Jaki jest twoj szpital?
Ze szpitala jestem zadowolona chociaż nie mam porównania szczerze mówiąc. Miałam dwie cesarki, pewnie mnie opieprzą, że za szybko zaszłam w ciążę po poprzedniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 22:12
Dzień dobry marcóweczki
Nieśmiało tu zaglądam i chciałabym dołączyć .
Dziś 26 dc i pierwsza BETA- 15 . w sobotę i poniedziałek kolejne powtórki badań.
Krótko o sobie : To moja piąta ciąża . 3 straty . 13 miesięcy temu urodziłam przez cc naszą upragnioną córeczkę . Rok po CC wróciłam do ginki , pierwszy cykl stymulowany i taki oto efekt
Strasznie bym chciała żeby i teraz się udało . TP jeszcze nie znam .
W ciąży brałam mase leków w tym Metypred, acard , heparynę i do 12 tyg zastrzyki z accofilu. TRochę się martwię jak to będzie teraz bo accofil to immunosupresja . Jeśli BETA będzie rosła dzwonię w pon do gina z pierwszej ciąży umówić się na wizytę właśnie w sprawie tych leków.
sisi, IzaaK, Alala, Żonkil, Mila, Cabrera lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓